- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 30
- Konu Sahibi sakzkraker
-
Gebelik durumunda c silik cikiyor t ondan koyu cikiyor. 6 gun kala erken henuz boyle bir sorunun cevabi icin. Gebelik testinde dahi cikmayabilir.MERHABA KIZLAR HER AY YUMURTLAMA TAKİBİ YAPTIĞIM İÇİN OVULASYON TESTİNİN HEP SİLİK ÇIKTIĞINI BİLİYORUM AMA NORMALDE OLMAYAN GÜNLERDE AŞIRI SİLİK ÇIKIYOR ADETE 6 GÜN KALA BİRAZ DAHA KOYU ÇIKTI NORMALDEN GEBELİK OLABLİR Mİ ?
EVET çıkmadı gebelik testibde erken dimi dahaGebelik durumunda c silik cikiyor t ondan koyu cikiyor. 6 gun kala erken henuz boyle bir sorunun cevabi icin. Gebelik testinde dahi cikmayabilir.
Buraya bes gun kala dort gun kala ogrendim yaziyor insanlar. Okuyanlar da saniyor ki herkeste cikar. Aslinda onlar nadir. Dr lar internet her yerde diyorlar adet gunu gelecek gececek ondan sonra. Acelecigimizle kendi kendimizi strese sokuyoruz.EVET çıkmadı gebelik testibde erken dimi daha
haklısınız heniz yumurtlama testine göre çatlama olalı 9 gün oldu erkenBuraya bes gun kala dort gun kala ogrendim yaziyor insanlar. Okuyanlar da saniyor ki herkeste cikar. Aslinda onlar nadir. Dr lar internet her yerde diyorlar adet gunu gelecek gececek ondan sonra. Acelecigimizle kendi kendimizi strese sokuyoruz.
6 gunden sonra rahime yerlesiyor ve hormon salgilamaya basliyor. 9. Gun hormonu henuz idrarda tespit edilebilecek duzayda olmaz.haklısınız heniz yumurtlama testine göre çatlama olalı 9 gün oldu erken
kuzum test yaotım bugün silik çizgi çıktı pembe hemde ama marka mıratech pek olumlu yorumlar göremedimBuraya bes gun kala dort gun kala ogrendim yaziyor insanlar. Okuyanlar da saniyor ki herkeste cikar. Aslinda onlar nadir. Dr lar internet her yerde diyorlar adet gunu gelecek gececek ondan sonra. Acelecigimizle kendi kendimizi strese sokuyoruz.
bugün gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama miratech markası emin olamadım 2 tane yaptım ikiside öyleOvulasyona güvenme derim gebelik konusunda benim gecen ay 2 kala kopkoyu 2 cizgi sonuc adet oldum
akşama hemen vericem :)Insallah canim en garantisi git hemen kan ver bence
Testini bi yollasana bakin canim gebelik olaniakşama hemen vericem :)
CANIM REİMDE ÇOK AZ BELLİ AMA NORMALDE PESPEMBETestini bi yollasana bakin canim gebelik olani
Gayet belliCANIM REİMDE ÇOK AZ BELLİ AMA NORMALDE PESPEMBE
Gayet bellibu testler bozuk cikiyo genelde cok gördüm ama bozuk derken dagilmis oluyo seninki tertemiz yani bozuk değil yuksek ihtimal bence sen hemen kan ver kosss kiz
yaaaa gerçekten mi çok tuhaf oldum sevinemiyorum da kesinleşmeden böyle içim bi hoşGayet bellibu testler bozuk cikiyo genelde cok gördüm ama bozuk derken dagilmis oluyo seninki tertemiz yani bozuk değil yuksek ihtimal bence sen hemen kan ver kosss kiz
Tam emin olmak icin kan testi onemli bence hemen git yaptirmayayaaaa gerçekten mi çok tuhaf oldum sevinemiyorum da kesinleşmeden böyle içim bi hoş
Herkesde farkli oluyo sanirim bu ay adet olmadan kopkoyu 2 cizgi cikti adet oldum malesef /:Benim bata 8 varken ovulasyon böyleydi gebelikse seninkinden daha açıktı simsilik sonuç hamileydim :) senin maşallah gebelikte gayet çift çıkmış hayırlı olsun,çok seviniyorum böyle hamile haberlerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?