- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Göremedim ben çizgi bide daha erken benceBöyle cıkıpta hamile olan varmı
BEn cok rahat görüyorum ama tlfndan anca bu kadar görünüyorGöremedim ben çizgi bide daha erken bence
Kusura bakmayın gözükmğyo burdan erken gebelik testimi normal testmi yaptınızBEn cok rahat görüyorum ama tlfndan anca bu kadar görünüyor
Adete 2 gün kala test yapsam çıkarmı acabaCanım cidden gözükmüyor. Bence birkaç gün daha bekle inşallah vardır
Normal yaptım acilden kan testi yaptırdım az önce sonucu 12 cıktıKusura
Kusura bakmayın gözükmğyo burdan erken gebelik testimi normal testmi yaptınız
Gözünüz aydın. Bende aynı böyle öğrendimBöyle cıkıpta hamile olan varmı
Teşekkür ederm ama doktor bişe söyleyemem şuan dedi gebelik var diyemem bekleyin dediGözünüz aydın. Bende aynı böyle öğrendim
Yani gebelik varmıNormal yaptım acilden kan testi yaptırdım az önce sonucu 12 cıktı
Doktor şuan bişe diyemem dediYani
Yani gebelik varmı
Evet şu an için erken. Ama ben ilk gebeliğimi 14 ile öğrendim 3 gün kala. Kaç doktor gezdim hepsi kimyasal dedi. Ama doğduTeşekkür ederm ama doktor bişe söyleyemem şuan dedi gebelik var diyemem bekleyin dedi
Çıkabilir canım eğer gec döllenme degilseeA
Adete 2 gün kala test yapsam çıkarmı acaba
Kız ne ara idrar testi yaptırdın ne ara kan verdin ne ara sonuç geldi kafam karıştıNormal yaptım acilden kan testi yaptırdım az önce sonucu 12 cıktı
Yaptım şuan ama çıkmadı malesef ama eczanedeki kadın bana kaset testler adet gecikince yapılıyo diyodu bende şuan kaset test yaptımÇıkabilir canım eğer gec döllenme degilsee
Ya en iyisi beklemek aslında tatlım ben adetim gecikince yapmayı düşünüyorumYaptım şuan ama çıkmadı malesef ama eczanedeki kadın bana kaset testler adet gecikince yapılıyo diyodu bende şuan kaset test yaptım
2 gün var ama merak ediyorum neyse zaten test yok gecikirse yaparımYa en iyisi beklemek aslında tatlım ben adetim gecikince yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?