• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 6 gün kala laboquick marka gebelik testi 3 dakikada böyle bişe oluştu sizce bişe varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konu sahibi cok yeni hamilesiniz 2 gün sonra tekrar kan verin tebrikler

M Meltemmisin Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz.Mesajlarınızı hatırlıyorum biraz öncede baktım emin olmak için daha 1 hafta önce yumurtlamışsınız. Hemen döllenip yerleşmiş demek ki bebek 😊🌸

Kız ne ara idrar testi yaptırdın ne ara kan verdin ne ara sonuç geldi kafam karıştı 😃
12 yse şuan var canım düzenli artışı takip etmelisin tebrik ederim 🥰
Bu testi yaptıktan sonra kan vermeye gittik doktor olumsuz konuşunca testi paylaşim dedim canım

M Meltemmisin Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz.Mesajlarınızı hatırlıyorum biraz öncede baktım emin olmak için daha 1 hafta önce yumurtlamışsınız. Hemen döllenip yerleşmiş demek ki bebek 😊🌸
Eşimde varikosel vardı hareketsizlik vardı hatırlıyosan o yüzden kimyasal olablr dedi

Eşimde varikosel vardı hareketsizlik vardı hatırlıyosan o yüzden kimyasal olablr dedi
Evet canım benim eşimde de varikosel var o yüzden aklımda kalmıştı, inşallah olumsuz bir şey yaşamazsın dualarım seninle 🌸 🙏🏻

Back