Aminn inşallah gidicem bakalıö yükselir inşallahAdet gününde git direk bence çok da bekletmemek lazım bı ilaç falan kullanman gerekebilir belkide herşeyi göz önünde bulundurarak Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Sonucum çıktı beta hcg 11.62E nabız dan mı bakıyorsunuz veya hastaneyi de arayıp öğrenebilirsiniz
Hayırlı olsun canım tabi ki düşük değil adetine 6 gün var eğer adet günü yapsaydın 90 civarları çıkardı şimdi iki gün sonra tekrar test ver iki katı veya yüzde 60 yükselmesi yeterliSonucum çıktı beta hcg 11.62düşük mü
Çok teşekkür ederim. 2 yıldır bu anı görmek için bekliyorumHayırlı olsun canım tabi ki düşük değil adetine 6 gün var eğer adet günü yapsaydın 90 civarları çıkardı şimdi iki gün sonra tekrar test ver iki katı veya yüzde 60 yükselmesi yeterli
Stres yapma dikkat et uzanma tabak çanak almaya ağır kaldirma eğer bebek saglikliysa zaten kimyasal olmaz burda birçok kişi sagliklica gebelik geçirdi sen öyle düşün olumlu düşün ve sen iki gün sonra tekrar kan versen sağlıklı mı anlaşılırÇok teşekkür ederim. 2 yıldır bu anı görmek için bekliyorump.tesi tekrar kan vericem bakalım nasıl çıkıcak inşallah yükselir burda bi kaç kişi erken döllenmede kimsayal gebelik oluyo falan yazmışlar korkuyorum
Hadi inşallah beklemedeyim artık bakalımStres yapma dikkat et uzanma tabak çanak almaya ağır kaldirma eğer bebek saglikliysa zaten kimyasal olmaz burda birçok kişi sagliklica gebelik geçirdi sen öyle düşün olumlu düşün ve sen iki gün sonra tekrar kan versen sağlıklı mı anlaşılır
Aynen olumlu düşün sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHadi inşallah beklemedeyim artık bakalım
AminnnnnAynen olumlu düşün sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım hayırlı olsun, belirtilerin neler?Aminnnnn
Teşekkür ederim, şuanlık sadece gögüslerime dokundukça hafif acıyo onun dışında başka bir belirtim yokCanım hayırlı olsun, belirtilerin neler?
Beyaz kremsi akıntı yok mu canımTeşekkür ederim, şuanlık sadece gögüslerime dokundukça hafif acıyo onun dışında başka bir belirtim yok
Benimde 6gunum var dun yaptim ama bisey cikmadi bugun baya kremsi yogun bi akinti geldi fazka bi sekilde sizce test sonucum dogrumdurRegli beklememistim testte pozitifi gorunce 1 2 gune gidip kan vermistim 300 lerde cikmisti degerim
Her zaman olmuyor ara ara Tuvalete gidince peçeteye geliyor ama adete yakın zamandada geliyordu hepBeyaz kremsi akıntı yok mu canım
Gec dollenmeyse hemen cikmayabilir en guvenilir sonucu regl zamani ya da gecince verirBenimde 6gunum var dun yaptim ama bisey cikmadi bugun baya kremsi yogun bi akinti geldi fazka bi sekilde sizce test sonucum dogrumdur
Ne kadar erken öğrenmişsiniz.Evet hamilesiniz bende regle 5 gun kala daha koyu bir cizgiyle ogrenmistim hayirli olsun :)
Merhaba yumurtlamanin kaçıncı günü yaptınız testi acabaEki Görüntüle 2799393 Adetime daha 6 gün var gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı
Erken döllenme olduğu için çok erken çıkmıştı malesef kimsayal gebelik oldu... Değerlerim yükselmedi adet oldumMerhaba yumurtlamanin kaçıncı günü yaptınız testi acaba
Anladım umarım en kısa zamanda tekrar mutlu haber alırsınızErken döllenme olduğu için çok erken çıkmıştı malesef kimsayal gebelik oldu... Değerlerim yükselmedi adet oldum