Adete 6 gün kala idrar testi pozitif

Sonucum çıktı beta hcg 11.62 düşük mü
Hayırlı olsun canım tabi ki düşük değil adetine 6 gün var eğer adet günü yapsaydın 90 civarları çıkardı şimdi iki gün sonra tekrar test ver iki katı veya yüzde 60 yükselmesi yeterli

Hayırlı olsun canım tabi ki düşük değil adetine 6 gün var eğer adet günü yapsaydın 90 civarları çıkardı şimdi iki gün sonra tekrar test ver iki katı veya yüzde 60 yükselmesi yeterli
Çok teşekkür ederim. 2 yıldır bu anı görmek için bekliyorum p.tesi tekrar kan vericem bakalım nasıl çıkıcak inşallah yükselir burda bi kaç kişi erken döllenmede kimsayal gebelik oluyo falan yazmışlar korkuyorum

Stres yapma dikkat et uzanma tabak çanak almaya ağır kaldirma eğer bebek saglikliysa zaten kimyasal olmaz burda birçok kişi sagliklica gebelik geçirdi sen öyle düşün olumlu düşün ve sen iki gün sonra tekrar kan versen sağlıklı mı anlaşılır

Hadi inşallah beklemedeyim artık bakalım

Regli beklememistim testte pozitifi gorunce 1 2 gune gidip kan vermistim 300 lerde cikmisti degerim
Benimde 6gunum var dun yaptim ama bisey cikmadi bugun baya kremsi yogun bi akinti geldi fazka bi sekilde sizce test sonucum dogrumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…