Bi rahatsızlığınız falan vr mıydı hormonlar açısından soruyorum yanlış anlama olmasınHakkınızda hayırlısı olur inşallah ben bu ay İnternetten c-life diye bi macun var ondan aldım herkes çok olumlu sonuç yazmıştı ilk önce tereddüt etmiştim ama çift çizgiyi görüncede tabiki önce Allahın izni ve macunun etkisiyle olduğunu düşünüyorum çünkü 2 senedir hiç bir şekilde gebelik elde edememiştim bu ay sadece 15 gün kullandım inşallah olumlu sonucunu da alırım
İlk 2 sene bi kaç dr gittim hiç bir sorun görmediler eşimdede bendede geçen ay araştırma hastanesine gittim ordaki dr pko var bide rahim duvarı ince dedi.. Eski tahlillerimizi kabul etmedikleri için o hastanede en baştan tahliller yapıldı ayın 19 unda eşim test vericekti sonuçlara göre tedavi ne gerekiyorsa o yapılacaktı bakalım inşallah hamileyimdirde gerek kalmazBi rahatsızlığınız falan vr mıydı hormonlar açısından soruyorum yanlış anlama olmasın
Hakkımız da hayırlısı olsun inşallahİlk 2 sene bi kaç dr gittim hiç bir sorun görmediler eşimdede bendede geçen ay araştırma hastanesine gittim ordaki dr pko var bide rahim duvarı ince dedi.. Eski tahlillerimizi kabul etmedikleri için o hastanede en baştan tahliller yapıldı ayın 19 unda eşim test vericekti sonuçlara göre tedavi ne gerekiyorsa o yapılacaktı bakalım inşallah hamileyimdirde gerek kalmaz
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinHakkımız da hayırlısı olsun inşallah
Ne istedin de o tahlil yapıldı gebelik için kan tahlili istiyorum diyecektinKızlar ben dayanamadım gittim 2 saat önce acilde test yaptırdım sonuçlar çıkmış ama beta hcg yok bakılmamış digeer kan değerleri var gebelik varmı yok mu ona bakılcaktı ama sonuçları görünce anlam veremedim
Amin inşallah canım benim inşallahİnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Öyle dedim zaten gebelik için kan tahlili istedim 4 tüp kan verdim dr diğeer değerlerinde bakalım dedi hattaNe istedin de o tahlil yapıldı gebelik için kan tahlili istiyorum diyecektin
Ekran resmi atın ben size yardımcı olayımÖyle dedim zaten gebelik için kan tahlili istedim 4 tüp kan verdim dr diğeer değerlerinde bakalım dedi hatta
Çıkan sonuçlar böyleEkran resmi atın ben size yardımcı olayım
Baktım da dediğin gibi beta hcg değerin yokÇıkan sonuçlar böyle
Aynen öyle anlamadım ya gebelik için istenilen tahlilde gebelik testi yok şaka gibiBaktım da dediğin gibi beta hcg değerin yok
E nabız dan mı bakıyorsunuz veya hastaneyi de arayıp öğrenebilirsinizAynen öyle anlamadım ya gebelik için istenilen tahlilde gebelik testi yok şaka gibi
Hem e-nabızdan baktım hemde hastanenin kendi sitesindenE nabız dan mı bakıyorsunuz veya hastaneyi de arayıp öğrenebilirsiniz
Şimdi hastaneyi aradım arkadaşlar size kaç saate çıkar dedi bilmiyorum ama gebelik testleri bazen geç çıkabiliyor dedi bakalım beklemedeyimE nabız dan mı bakıyorsunuz veya hastaneyi de arayıp öğrenebilirsiniz
Hcg testi özel hastane olmayınca ertesi gün çıkabiliyor prosedürden dolayı genelde. yarın çıkabilir sonucunuz çıkmazsa tekrar arayın benceHem e-nabızdan baktım hemde hastanenin kendi sitesinden
Öyleymiş bende arayınca yeni öğrendimHcg testi özel hastane olmayınca ertesi gün çıkabiliyor prosedürden dolayı genelde. yarın çıkabilir sonucunuz çıkmazsa tekrar arayın bence
Adet gününde git direk bence çok da bekletmemek lazım bı ilaç falan kullanman gerekebilir belkide herşeyi göz önünde bulundurarak Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinEvet 5dk içinde çıktı hatta elimde 1 tane daha test vardı heyecanlandım onuda yaptım o da pozitif çıktı, kan testi için adeti beklemelimiyim ki... İnşallah hamileyimdir ya