5 dk için de çıktıysa hamilesinizdir tebrik ederimEki Görüntüle 2799393 Adetime daha 6 gün var gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı
Evet 5dk içinde çıktı hatta elimde 1 tane daha test vardı heyecanlandım onuda yaptım o da pozitif çıktı, kan testi için adeti beklemelimiyim ki... İnşallah hamileyimdir ya5 dk için de çıktıysa hamilesinizdir tebrik ederim
Bence adet gününüzü bekleyin öyle verinEvet 5dk içinde çıktı hatta elimde 1 tane daha test vardı heyecanlandım onuda yaptım o da pozitif çıktı, kan testi için adeti beklemelimiyim ki... İnşallah hamileyimdir ya
Öyle yapmayı düşünüyorum inşallah sabredebilirimBence adet gününüzü bekleyin öyle verin
İsterseniz bugün de yapabilirsiniz bide adetiniz geçtiği zamanda ona göre doktora gidersinizÖyle yapmayı düşünüyorum inşallah sabredebilirim
Bekleyeceğim bakalım aminnnn inşallahBencede bekleyin gününüzü, diğer türlü çok stresli oluyor iki gün de bir kan istiyorlar vs :) Sağlıkla alın insallah kucağınıza
Bi kaç gün daha bekleyeyim sonrasında üzülmeyeyimİsterseniz bugün de yapabilirsiniz bide adetiniz geçtiği zamanda ona göre doktora gidersiniz
Kaç aylık evlisiniz bu aradaBi kaç gün daha bekleyeyim sonrasında üzülmeyeyim
Olumsuz düşünerek stres olmayınBi kaç gün daha bekleyeyim sonrasında üzülmeyeyim
3 senelik evliyimKaç aylık evlisiniz bu arada
Öncesinde de test yaptırmıştık eşimde bende bi sorun problem yoktu dr kendi bulunduğu hastanenin sonuçlarını görmek istedi dışarıdan olanları kabul etmiyoruz dedi infertilite bölümü zaten3 senelik evliyim
2 yıldır çocuk istiyoruz
Geçen sene 2 kere çatlatms iğnesi kullandım ve bu süreçte bi çok dr gittim ne eşimde nede bende bi sorun olmadığını söylediler geçen ay araştırma hastanesine randevu aldım benim tüm tahlillerim yapıldı polikistik over dedi dr ama adetlerim falan hep düzenlidir hiç bir pco belirtim yok eşimde bu ayın 19 unda sperm testi vericek... Ama inşallah hamileyimdir de gerek kalmaz
Regli beklememistim testte pozitifi gorunce 1 2 gune gidip kan vermistim 300 lerde cikmisti degerimİnşallahpeki ne zaman kan testş yaptırmıştınız
İnsaAllah :)Anladım o zaman bende p. Tesi kan vereyim inşallah olumlu sonuç alırım
İnşallahhhhhh hamilesindir canım anlıyorum seni bende 2 yıllık evliyim tedavi görüyordum aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir şey olmadı sonra tedaviye ara verdim kendiliğinden hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı bir ay adet gördüm üstüne yine hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı tıbbi genetik testi yaptırdık sonucun çıkmasını bekliyoruz3 senelik evliyim
2 yıldır çocuk istiyoruz
Geçen sene 2 kere çatlatms iğnesi kullandım ve bu süreçte bi çok dr gittim ne eşimde nede bende bi sorun olmadığını söylediler geçen ay araştırma hastanesine randevu aldım benim tüm tahlillerim yapıldı polikistik over dedi dr ama adetlerim falan hep düzenlidir hiç bir pco belirtim yok eşimde bu ayın 19 unda sperm testi vericek... Ama inşallah hamileyimdir de gerek kalmaz
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah ben bu ay İnternetten c-life diye bi macun var ondan aldım herkes çok olumlu sonuç yazmıştı ilk önce tereddüt etmiştim ama çift çizgiyi görüncede tabiki önce Allahın izni ve macunun etkisiyle olduğunu düşünüyorum çünkü 2 senedir hiç bir şekilde gebelik elde edememiştim bu ay sadece 15 gün kullandım inşallah olumlu sonucunu da alırımİnşallahhhhhh hamilesindir canım anlıyorum seni bende 2 yıllık evliyim tedavi görüyordum aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir şey olmadı sonra tedaviye ara verdim kendiliğinden hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı bir ay adet gördüm üstüne yine hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı tıbbi genetik testi yaptırdık sonucun çıkmasını bekliyoruz