Adete 6 gün kala idrar testi pozitif

Kbrgnyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
242
103
28
IMG_20210311_034425.jpg
Adetime daha 6 gün var gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı

Bencede bekleyin gününüzü, diğer türlü çok stresli oluyor iki gün de bir kan istiyorlar vs :) Sağlıkla alın insallah kucağınıza 💜💜💜💜

Kaç aylık evlisiniz bu arada
3 senelik evliyim
2 yıldır çocuk istiyoruz
Geçen sene 2 kere çatlatms iğnesi kullandım ve bu süreçte bi çok dr gittim ne eşimde nede bende bi sorun olmadığını söylediler geçen ay araştırma hastanesine randevu aldım benim tüm tahlillerim yapıldı polikistik over dedi dr ama adetlerim falan hep düzenlidir hiç bir pco belirtim yok eşimde bu ayın 19 unda sperm testi vericek... Ama inşallah hamileyimdir de gerek kalmaz 🌺

3 senelik evliyim
2 yıldır çocuk istiyoruz
Geçen sene 2 kere çatlatms iğnesi kullandım ve bu süreçte bi çok dr gittim ne eşimde nede bende bi sorun olmadığını söylediler geçen ay araştırma hastanesine randevu aldım benim tüm tahlillerim yapıldı polikistik over dedi dr ama adetlerim falan hep düzenlidir hiç bir pco belirtim yok eşimde bu ayın 19 unda sperm testi vericek... Ama inşallah hamileyimdir de gerek kalmaz 🌺
Öncesinde de test yaptırmıştık eşimde bende bi sorun problem yoktu dr kendi bulunduğu hastanenin sonuçlarını görmek istedi dışarıdan olanları kabul etmiyoruz dedi infertilite bölümü zaten

Evet hamilesiniz bende regle 5 gun kala daha koyu bir cizgiyle ogrenmistim hayirli olsun :)

3 senelik evliyim
2 yıldır çocuk istiyoruz
İnşallahhhhhh hamilesindir canım anlıyorum seni bende 2 yıllık evliyim tedavi görüyordum aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir şey olmadı sonra tedaviye ara verdim kendiliğinden hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı bir ay adet gördüm üstüne yine hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı tıbbi genetik testi yaptırdık sonucun çıkmasını bekliyoruz

İnşallahhhhhh hamilesindir canım anlıyorum seni bende 2 yıllık evliyim tedavi görüyordum aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir şey olmadı sonra tedaviye ara verdim kendiliğinden hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı bir ay adet gördüm üstüne yine hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı tıbbi genetik testi yaptırdık sonucun çıkmasını bekliyoruz
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah ben bu ay İnternetten c-life diye bi macun var ondan aldım herkes çok olumlu sonuç yazmıştı ilk önce tereddüt etmiştim ama çift çizgiyi görüncede tabiki önce Allahın izni ve macunun etkisiyle olduğunu düşünüyorum çünkü 2 senedir hiç bir şekilde gebelik elde edememiştim bu ay sadece 15 gün kullandım inşallah olumlu sonucunu da alırım

X