- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Ah keşke kuzum ama test görüntüleri aynı olan bi çok konulara girdim baktım hep regl olmuşlar bende olcam yaniİnşallah adet olmazsın da ben de sana gülerim böyle
Bidaki aya inşallah ovulasyon takibi yapiyomusunAh keşke kuzum ama test görüntüleri aynı olan bi çok konulara girdim baktım hep regl olmuşlar bende olcam yani
Evet 2 aydır yapıyordum devam ederim artıkBidaki aya inşallah ovulasyon takibi yapiyomusun
Merhaba Son adet tarihim 25.07.2021 ve ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 90.60 çıktı sizce nasılErken yapmışsınız olabilme ihtimali olur. Genelde adet güne 40 larda oluyor değer
Merhaba Son adet tarihim 25.07.2021 ve ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 90.60 çıktı sizce nasılErken yapmissin cnm kanda belli bir miktar gebelik olmasa da beta HCG hormonu bulunur bir hafta sonra sonucun netleşecek tır ilk başlarda çoğu kadında baş dönmesi değilde kasıkta batma meme ucu hassasiyeti gibi belirtilere daha fazla rastladım Allah gönlüne göre versin ins istedgin gibi sonuçlanır buraya da yazarsın bizde bilgilenme oluruz
Gayet güzel bi değer. Hayırlı olsunMerhaba Son adet tarihim 25.07.2021 ve ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 90.60 çıktı sizce nasıl
Yanı kac haftalık oluyorGayet güzel bi değer. Hayırlı olsun
4 haftalıktır diye biliyorumYanı kac haftalık oluyor
Dün comfort test alıp denedim negatif çıktı . Ovulasyon testi sipariş vermek için yazdım yine beraber takibini yaptığımız Servin Ablaya oda bana çok kızdı senin yumurtlaman geç oldu kanda bile çok az değerde görülebilir sen idrar testi yapıp kendini hem strese sokuyosun hemde üzüyorsun diye bekleyelim kuzucum bu kadar sabırsız olma dedi ammaaa ben duramadım sağlık ocağına gidicem mecbur çünkü onlar sadece çarşamba kan alıyorlar özele 150 TL vermek istemiyorum valla . Pek umudum da yok ama insanoğlu iştekivircikkuala test yaptın mı hiç bu arada ya da bugün mü kan vercektin?
Doğru demiş canım şimdiden sıkma canını olur inşaallah niye olmasın. Denemelere bile yeni başlamışsın. İnsanın elinde değil elbette biliyorum aynı şeyleri hepimiz yaşadık. Her ay hayal kırıklıklarıyla birlikte. Hakkında hayırlısı olsunDün comfort test alıp denedim negatif çıktı . Ovulasyon testi sipariş vermek için yazdım yine beraber takibini yaptığımız Servin Ablaya oda bana çok kızdı senin yumurtlaman geç oldu kanda bile çok az değerde görülebilir sen idrar testi yapıp kendini hem strese sokuyosun hemde üzüyorsun diye bekleyelim kuzucum bu kadar sabırsız olma dedi ammaaa ben duramadım sağlık ocağına gidicem mecbur çünkü onlar sadece çarşamba kan alıyorlar özele 150 TL vermek istemiyorum valla . Pek umudum da yok ama insanoğlu işte
Amin Bugün 8.gün kanda azda olsa kendisini belli eder eğer varsa fasulyem bence senceDoğru demiş canım şimdiden sıkma canını olur inşaallah niye olmasın. Denemelere bile yeni başlamışsın. İnsanın elinde değil elbette biliyorum aynı şeyleri hepimiz yaşadık. Her ay hayal kırıklıklarıyla birlikte. Hakkında hayırlısı olsun
Yaa sevindim sizin adınıza hayırlı olsun diyelim saha sonraki gunlerde artış gösterecektirMerhaba Son adet tarihim 25.07.2021 ve ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 90.60 çıktı sizce nasıl
E senin adet günün yarın değil miydi normalde . Eğer yarınsa kanda çıkar bugün verdiysenAmin Bugün 8.gün kanda azda olsa kendisini belli eder eğer varsa fasulyem bence sence
Evet ama yumurtlamam geç olduE senin adet günün yarın değil miydi normalde . Eğer yarınsa kanda çıkar bugün verdiysen
Yarın mi cikcak sonuç ? Varsa çıkar heralde . Buraya yaz sonucunuEvet ama yumurtlamam geç olduYumurtlamaya göre 8.gün Bugün
Tamam canım yarın çıkarYarın mi cikcak sonuç ? Varsa çıkar heralde . Buraya yaz sonucunu
Ah bu sabırsız hallerimiz normalde yarın regl görmem lazım ama hep bi dürtüyor git test yap git test yap şu 6 gün erken gösterenden kendi kendimi dinliyorum resmenDün comfort test alıp denedim negatif çıktı . Ovulasyon testi sipariş vermek için yazdım yine beraber takibini yaptığımız Servin Ablaya oda bana çok kızdı senin yumurtlaman geç oldu kanda bile çok az değerde görülebilir sen idrar testi yapıp kendini hem strese sokuyosun hemde üzüyorsun diye bekleyelim kuzucum bu kadar sabırsız olma dedi ammaaa ben duramadım sağlık ocağına gidicem mecbur çünkü onlar sadece çarşamba kan alıyorlar özele 150 TL vermek istemiyorum valla . Pek umudum da yok ama insanoğlu işte
Kesinlikle aynen öyleAh bu sabırsız hallerimiz normalde yarın regl görmem lazım ama hep bi dürtüyor git test yap git test yap şu 6 gün erken gösterenden kendi kendimi dinliyorum resmen
Bi görseydik şu pozitifleri 2 gündür yoğun beyaz akıntım var hep aha başladı diye koşa koşa WC gidiyorum başlamamış bi an seviniyorum bakalım yarın ola hayır olaKesinlikle aynen öyledün kan verdim bakalım nolcak bekliyorum daha sonuç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?