• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eren Paamn hikayesi..

geçmiş olsun canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende birtek tavandaki lambalara baktım senin gibi allahım olmayan ama isteyen herkese versin amin.

maşallah canımm benim Allah analı babalı büyütsün
bhk ve perii sayasinde aralık annelerini az çok tanıyordum paylaşımlarımız oldu yeri geldi güzel göişlerinizi takip ettim
Allah bebeğinizle size uzun ömürler nasip etsin :nazar:
darısı bizlerin başına

oyyy oyyy oyyyyy maşallah tosuncuğuma:nazar::nazar: damadım tontiş tontiş olmuş cemremi daha çok beslemeliyim zayıf kalmasın kızım erenimin yanında :))

canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün, Sağlıklı uzun ömürler versin hepinize.
:nazar::nazar:

Tebrikler Emine'cim.
Maşallah Eren'ine:nazar:

Ben hastanede bir gece kaldım,eve gitmek için sabırsızlandım.Sen 3 gece kalmışsın.Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.Bu minik yavrularımız için herşeye katlanmaya hazırız.

Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsün inşallah.

Öpüyorum senia.s.

canım benim ne zaman yazacak diye beklerken temizlik yaptığım sıraya dek gelmiş bayram sabahı güzel bi süpriz oldu

eren paşa aynı sen ciddi maaşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürler versin inş karete yapıp annesini üzmüyodur darısı biz bekleyenlerin başını

Gözünüz aydın,hayırlı evlat olsun inşallah...Sağlıklı,mutlu,huzurlu,tüm sevdiklerinizle uzun bi ömür dilerim...Darısı hayırlısıyla bizlere inşallah...Bende"hamileyim"topiğimi açacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum:))))

Güle güle büyüsün küçük paşa....Hep mutlu olsun...

Allah analı babalı büyütsün maşallah canımmmm nazarlar değmesin.Allah bizede nasıp etsin inş ve inş gün gelir bizde yazarız doğum hıkayemızı inşşş (Aminnnn):nazar:

Back
X