- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Kızlar ya ben bu testi yaptım ama prodoctor adı çoğu kişi yanılttığını söylüyorİlk fırsatta üç beş tane al evde sakla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya ben bu testi yaptım ama prodoctor adı çoğu kişi yanılttığını söylüyorİlk fırsatta üç beş tane al evde sakla
Valla sanki var gibiMerhaba kızlar benim çatlamam üzerinden 6 gün geçti erken gebelik testi yaptım çok uçuk birşey var mı bana mı öyle geliyor delirdim mi ? Bakın bakalım
Aşkım ama test markası için çok yanıltıcı diyorlar bana göre de sadece markası farklı içerik aynı aslında :) hepsi 20 TL değil mi mantıken? Çok yanıltıcı diyorlar biraz moralim bozulmadı değil prodoctor marka (predictor yan sanayi )Valla sanki var gibi
Benim gibi akıntı içinde pembe leke görsen daha çok umutsuz olurdun moralin bozulurdu sıkma canını inşallah yanıltmazAşkım ama test markası için çok yanıltıcı diyorlar bana göre de sadece markası farklı içerik aynı aslında :) hepsi 20 TL değil mi mantıken? Çok yanıltıcı diyorlar biraz moralim bozulmadı değil prodoctor marka (predictor yan sanayi )
Benimde Bi kaç gün kala 2 çıkmıştı. Çok şaşırmıştım sevinmiştim çünkü hep ya 0.100 çıkardı ya da 1.beklenen regl 6 gün kala beta hcg testi yaptım sonuç <2.30 çıktı sorum şu ki acaba bu şekilde bebek sahibi olan var mı bi kaç gün sonra değerim yükselir mi ? Sevgiler
Hatta bende tomografiye girerken yapmışlardı 2 çıktı. Açtığım konulardan bakabilirsiniz var sandım pişman oldum girdiğime ama yokmuş. Sizi üzmek istemem ama kendinizi çok var ihtimaline alıştırmayın yoksa daha kötü oluyor. Ama inşallah yanıltır beni çok isterimBenim tuhafıma giden şey geçen aylarda rahatsızlandım tomografiye girecektim bebek denemesi olduğu için söyledim önce test yaptı onda da aynı çıkmıştı doktor yekten bebek yok dedi yine regl zamanına yakındı ama burda dikkatimi çeken şey yanında yazı yok ama ok var dediğin gibi değer olupta yükselende var dosyayı ekliyorum kafam karıştı bide şu baş dönmesi öldürdü beni
Hatta baktım 8 gün kala 2 çıkmış sizde bakabilirsiniz açtığım konudanbeklenen regl 6 gün kala beta hcg testi yaptım sonuç <2.30 çıktı sorum şu ki acaba bu şekilde bebek sahibi olan var mı bi kaç gün sonra değerim yükselir mi ? Sevgiler
Dayanabilceksen bi kaç gün bekle yine yap. Ama yok dersen de yarın sabah ilk idrarla başka bi marka deneKızlar ya ben bu testi yaptım ama prodoctor adı çoğu kişi yanılttığını söylüyor
Bakalım hayırlısı İnşallah Hepimizin kucakları dolsun çok çok aminBenim gibi akıntı içinde pembe leke görsen daha çok umutsuz olurdun moralin bozulurdu sıkma canını inşallah yanıltmaz
AminBakalım hayırlısı İnşallah Hepimizin kucakları dolsun çok çok amin
Yarın sağlık ocağına kan vericem veremezsem test alırım gerçekle yüzleşirim hemDayanabilceksen bi kaç gün bekle yine yap. Ama yok dersen de yarın sabah ilk idrarla başka bi marka dene
Yarin inşallah guzel haberler alirsin pozitifi gorursun Guzel dusun guzel olsunYarın sağlık ocağına kan vericem veremezsem test alırım gerçekle yüzleşirim hem
Amin Canım İnşallah ama yaptığım test için hiç iyi yorumlar görmedim galiba yalancıYarin inşallah guzel haberler alirsin pozitifi gorursun Guzel dusun guzel olsun
Sağlık ocağında bir gün sonra çıkıyor diye biliyorum ama . İnşallah pozitif olur hayirlisiyla canımYarın sağlık ocağına kan vericem veremezsem test alırım gerçekle yüzleşirim hem
Test yorumlarından sonra umudum kalmadıııı fani dünyadaaaaa prodoctor gebelik testi diye bak nasıl gömmüşler testi kızSağlık ocağında bir gün sonra çıkıyor diye biliyorum ama . İnşallah pozitif olur hayirlisiyla canım
Adet belirtilerin var mı ? Çünkü ikisi çok benzer birbirine . Belli olmaz belki de vardır kötü düşünme hemenTest yorumlarından sonra umudum kalmadıııı fani dünyadaaaaa prodoctor gebelik testi diye bak nasıl gömmüşler testi kız
Çok kişide böyle hayalet gösterip negatifi vurmuş şu an adet belirtilerim yok genelde olacağım gün olur Çarşamba günü olacak yani ben artık adet olacağıma inandımAdet belirtilerin var mı ? Çünkü ikisi çok benzer birbirine . Belli olmaz belki de vardır kötü düşünme hemen
Bu yok napiyoruz umudumuzu kaybetmiyoruz nefes aldigimiz surece herzaman umut vardir sadece sabir ve zamana ihtiyacimiz var gulumse ve asla umudunu kaybetme ve sakın pes etme cunku hersey bitti derken Rabbim oyle bir anda nasip ediyoki sende iste oyle bir anda o sevincle dolacaksin dualarimdasiniz hepiniz benim guzel annelerim meleklerimiz bize gelecek Rabbimin izniyle hadi kocaman bi gulumse bakimAmin Canım İnşallah ama yaptığım test için hiç iyi yorumlar görmedim galiba yalancı
İnşallah adet olmazsın da ben de sana gülerim böyleÇok kişide böyle hayalet gösterip negatifi vurmuş şu an adet belirtilerim yok genelde olacağım gün olur Çarşamba günü olacak yani ben artık adet olacağıma inandım
Amin İnşallah ama birşey yok bende artık eminimBu yok napiyoruz umudumuzu kaybetmiyoruz nefes aldigimiz surece herzaman umut vardir sadece sabir ve zamana ihtiyacimiz var gulumse ve asla umudunu kaybetme ve sakın pes etme cunku hersey bitti derken Rabbim oyle bir anda nasip ediyoki sende iste oyle bir anda o sevincle dolacaksin dualarimdasiniz hepiniz benim guzel annelerim meleklerimiz bize gelecek Rabbimin izniyle hadi kocaman bi gulumse bakim