- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
aaaa var gibi bende görüyorum sanki ya adete kaç gün var?Merhaba kızlar benim çatlamam üzerinden 6 gün geçti erken gebelik testi yaptım çok uçuk birşey var mı bana mı öyle geliyor delirdim mi ? Bakın bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa var gibi bende görüyorum sanki ya adete kaç gün var?Merhaba kızlar benim çatlamam üzerinden 6 gün geçti erken gebelik testi yaptım çok uçuk birşey var mı bana mı öyle geliyor delirdim mi ? Bakın bakalım
Yaa kuzum benim durumlar karışık ovulasyona göre 5 Eylül ama sat göre 2 Eylül ben her zaman sata göre oluyorum o yüzden 2 Eylül diyebilirim :) ama benimle inatlaşıp sanki beni benden daha iyi biliyor gibi 5 Eylül diyenler oluyor . 2 aydır ovulasyon yapıyorum kontrolünü sağladığımız kadın bile senin adetin çok düzenli sata göre oluyorsun dedi :)) ay çok heyecanlıyım bayılıcam şimdi Rabbim size de nasip etsin İnşallah sağlıklı bir gebeliğim olur İnşallah vardıraaaa var gibi bende görüyorum sanki ya adete kaç gün var?
Galiba çok yazmak istemişOk falan anlamamda inşallah yükselir değerin
Çizgi var gibi inşallah vardır bebisMerhaba kızlar benim çatlamam üzerinden 6 gün geçti erken gebelik testi yaptım çok uçuk birşey var mı bana mı öyle geliyor delirdim mi ? Bakın bakalım
İnşallah aşkım ya Rabbim sağlıklı sıhhatli olmasını da nasip etsin Rabbim sizlere de nasip etsin bacılarımÇizgi var gibi inşallah vardır bebis
Gözlerim yanlış görmüyorsa bi hayalet çizgi var. Bat tarihinden sonra da dene. Olmadı kan ver hiç uğraşma bunlarla hakkında hayırlısı olsun canım . Sen yine de temkinli olmaya çalışEvet düzenlidir kuzum 28-29 günde bir . 2 Eylül adet günüm sata göre ama yumurtlamaya göre 5 Eylül . Çok garip ama benim ki hep som adet tarihine göre geliyor geç yumurtlasam da o yüzden 2 Eylül kuzum
Yaa kuzum benim durumlar karışık ovulasyona göre 5 Eylül ama sat göre 2 Eylül ben her zaman sata göre oluyorum o yüzden 2 Eylül diyebilirim :) ama benimle inatlaşıp sanki beni benden daha iyi biliyor gibi 5 Eylül diyenler oluyor . 2 aydır ovulasyon yapıyorum kontrolünü sağladığımız kadın bile senin adetin çok düzenli sata göre oluyorsun dedi :)) ay çok heyecanlıyım bayılıcam şimdi Rabbim size de nasip etsin İnşallah sağlıklı bir gebeliğim olur İnşallah
Yaa ama testle alakalı sormuş yanında ok işareti var demiş diye anladimGaliba çok yazmak istemiş
Ben de bat geçerse kan veririm kuzum eşimi bunu aldırana kadar bi haller çektim bekle bekle diyip duruyor ben sabredemiyorum bir anne beklerken dayanamıyor hepimiz öyleyiz zaten Çok sağol kuzum isteyen herkese nasip olsun İnşallahGözlerim yanlış görmüyorsa bi hayalet çizgi var. Bat tarihinden sonra da dene. Olmadı kan ver hiç uğraşma bunlarla hakkında hayırlısı olsun canım . Sen yine de temkinli olmaya çalış
Çok şükür kendim gibi birisini buldum bacım ya inatlaşıyorlar bi bilsen sinir oluyorum yaaa Ayyy çok sağol aşkım İnşallah sende de vardırBende senin gibiyim arada yumurtlama günüm değişse de sat tarihim değişmiyor bence var sende bir şey ne uğurlu ay hadi bakalım darısı bana benimde 7 eylül bat 2 eylül benim doğum günüm bende o gün denemek istiyorum :)
ben pek kendimden ümitli değilim ya belirtim yok benim arada kasıklarımda biz sızı gibi bir şeyler oldu dün o kadar senin belirtin var mı?Çok şükür kendim gibi birisini buldum bacım ya inatlaşıyorlar bi bilsen sinir oluyorum yaaa Ayyy çok sağol aşkım İnşallah sende de vardır
Kuzum İnan bende belirti yok sadece dediğin gibi kasıklarda hafif sızı var benim sağ tarafımda . Hani kızlar söylüyor ya bir sürü belirti bende hiç yokben pek kendimden ümitli değilim ya belirtim yok benim arada kasıklarımda biz sızı gibi bir şeyler oldu dün o kadar senin belirtin var mı?
aynı benimde öyle sağ tarafımda hafif bir sızı var o bir de her zaman olan adet öncesi hafif göğüs hassasiyeti o kadar yani bende de hiç belirti olmadığı için bu ayda olmadığını düşünüyorum :/Kuzum İnan bende belirti yok sadece dediğin gibi kasıklarda hafif sızı var benim sağ tarafımda . Hani kızlar söylüyor ya bir sürü belirti bende hiç yok
Bekle bakalım hiç belli olmaz bende de hiç belirti yok ama silik çıktı sadece sağ kasığım o kadar hem hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar var bizde yaşıcaz diye birşey yok içini ferah tut İnşallah olacakaynı benimde öyle sağ tarafımda hafif bir sızı var o bir de her zaman olan adet öncesi hafif göğüs hassasiyeti o kadar yani bende de hiç belirti olmadığı için bu ayda olmadığını düşünüyorum :/
Hadi inşallah bakarsın ikimizde hamişsek birlikte takip ederiz :)Bekle bakalım hiç belli olmaz bende de hiç belirti yok ama silik çıktı sadece sağ kasığım o kadar hem hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar var bizde yaşıcaz diye birşey yok içini ferah tut İnşallah olacak
Amin İnşallah zaten daha benimki belli bile değil zaten :)Hadi inşallah bakarsın ikimizde hamişsek birlikte takip ederiz :)
Git sen al nerden haberi olcakBen de bat geçerse kan veririm kuzum eşimi bunu aldırana kadar bi haller çektim bekle bekle diyip duruyor ben sabredemiyorum bir anne beklerken dayanamıyor hepimiz öyleyiz zaten Çok sağol kuzum isteyen herkese nasip olsun İnşallah
Evde kendisiGit sen al nerden haberi olcak
Allah gönlüne göre versin canım sonuç istediğin gibi olsun insTabiki kuzum saydığın belirtilerde ha regl oldum olucam gibi bi hissiyat kaşıkta ağrım bel ağrım var ama bugün bu baş dönmesi mahvetti beni dün sadece sabah döndü şimdi iş yerindeyim perişan etti mutlaka cvp yazarım olumlu olumsuz olarak
İlk fırsatta üç beş tane al evde saklaEvde kendisi