Adete 6 gün kala beta hcg testi yaptım

Valla sanki var gibi
Aşkım ama test markası için çok yanıltıcı diyorlar bana göre de sadece markası farklı içerik aynı aslında :) hepsi 20 TL değil mi mantıken? Çok yanıltıcı diyorlar biraz moralim bozulmadı değil prodoctor marka (predictor yan sanayi )

Benim gibi akıntı içinde pembe leke görsen daha çok umutsuz olurdun moralin bozulurdu sıkma canını inşallah yanıltmaz

beklenen regl 6 gün kala beta hcg testi yaptım sonuç <2.30 çıktı sorum şu ki acaba bu şekilde bebek sahibi olan var mı bi kaç gün sonra değerim yükselir mi ? Sevgiler
Benimde Bi kaç gün kala 2 çıkmıştı. Çok şaşırmıştım sevinmiştim çünkü hep ya 0.100 çıkardı ya da 1.
Sonra adet olunca anladım erken tahlil yaptırmamak lazım

Hatta bende tomografiye girerken yapmışlardı 2 çıktı. Açtığım konulardan bakabilirsiniz var sandım pişman oldum girdiğime ama yokmuş. Sizi üzmek istemem ama kendinizi çok var ihtimaline alıştırmayın yoksa daha kötü oluyor. Ama inşallah yanıltır beni çok isterim

beklenen regl 6 gün kala beta hcg testi yaptım sonuç <2.30 çıktı sorum şu ki acaba bu şekilde bebek sahibi olan var mı bi kaç gün sonra değerim yükselir mi ? Sevgiler
Hatta baktım 8 gün kala 2 çıkmış sizde bakabilirsiniz açtığım konudan

Adet belirtilerin var mı ? Çünkü ikisi çok benzer birbirine . Belli olmaz belki de vardır kötü düşünme hemen
Çok kişide böyle hayalet gösterip negatifi vurmuş şu an adet belirtilerim yok genelde olacağım gün olur Çarşamba günü olacak yani ben artık adet olacağıma inandım

Amin Canım İnşallah ama yaptığım test için hiç iyi yorumlar görmedim galiba yalancı
Bu yok napiyoruz umudumuzu kaybetmiyoruz nefes aldigimiz surece herzaman umut vardir sadece sabir ve zamana ihtiyacimiz var gulumse ve asla umudunu kaybetme ve sakın pes etme cunku hersey bitti derken Rabbim oyle bir anda nasip ediyoki sende iste oyle bir anda o sevincle dolacaksin dualarimdasiniz hepiniz benim guzel annelerim meleklerimiz bize gelecek Rabbimin izniyle hadi kocaman bi gulumse bakim

Amin İnşallah ama birşey yok bende artık eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…