Adete 6 gün kala beta hcg testi yaptım

aaaa var gibi bende görüyorum sanki ya adete kaç gün var?
Yaa kuzum benim durumlar karışık ovulasyona göre 5 Eylül ama sat göre 2 Eylül ben her zaman sata göre oluyorum o yüzden 2 Eylül diyebilirim :) ama benimle inatlaşıp sanki beni benden daha iyi biliyor gibi 5 Eylül diyenler oluyor . 2 aydır ovulasyon yapıyorum kontrolünü sağladığımız kadın bile senin adetin çok düzenli sata göre oluyorsun dedi :)) ay çok heyecanlıyım bayılıcam şimdi Rabbim size de nasip etsin İnşallah sağlıklı bir gebeliğim olur İnşallah vardır

Evet düzenlidir kuzum 28-29 günde bir . 2 Eylül adet günüm sata göre ama yumurtlamaya göre 5 Eylül . Çok garip ama benim ki hep som adet tarihine göre geliyor geç yumurtlasam da o yüzden 2 Eylül kuzum
Gözlerim yanlış görmüyorsa bi hayalet çizgi var. Bat tarihinden sonra da dene. Olmadı kan ver hiç uğraşma bunlarla hakkında hayırlısı olsun canım . Sen yine de temkinli olmaya çalış

Bende senin gibiyim arada yumurtlama günüm değişse de sat tarihim değişmiyor bence var sende bir şey ne uğurlu ay hadi bakalım darısı bana benimde 7 eylül bat 2 eylül benim doğum günüm bende o gün denemek istiyorum :)

Gözlerim yanlış görmüyorsa bi hayalet çizgi var. Bat tarihinden sonra da dene. Olmadı kan ver hiç uğraşma bunlarla hakkında hayırlısı olsun canım . Sen yine de temkinli olmaya çalış
Ben de bat geçerse kan veririm kuzum eşimi bunu aldırana kadar bi haller çektim bekle bekle diyip duruyor ben sabredemiyorum bir anne beklerken dayanamıyor hepimiz öyleyiz zaten Çok sağol kuzum isteyen herkese nasip olsun İnşallah

Çok şükür kendim gibi birisini buldum bacım ya inatlaşıyorlar bi bilsen sinir oluyorum yaaa Ayyy çok sağol aşkım İnşallah sende de vardır

Çok şükür kendim gibi birisini buldum bacım ya inatlaşıyorlar bi bilsen sinir oluyorum yaaa Ayyy çok sağol aşkım İnşallah sende de vardır
ben pek kendimden ümitli değilim ya belirtim yok benim arada kasıklarımda biz sızı gibi bir şeyler oldu dün o kadar senin belirtin var mı?

ben pek kendimden ümitli değilim ya belirtim yok benim arada kasıklarımda biz sızı gibi bir şeyler oldu dün o kadar senin belirtin var mı?
Kuzum İnan bende belirti yok sadece dediğin gibi kasıklarda hafif sızı var benim sağ tarafımda . Hani kızlar söylüyor ya bir sürü belirti bende hiç yok

Kuzum İnan bende belirti yok sadece dediğin gibi kasıklarda hafif sızı var benim sağ tarafımda . Hani kızlar söylüyor ya bir sürü belirti bende hiç yok
aynı benimde öyle sağ tarafımda hafif bir sızı var o bir de her zaman olan adet öncesi hafif göğüs hassasiyeti o kadar yani bende de hiç belirti olmadığı için bu ayda olmadığını düşünüyorum :/

Bekle bakalım hiç belli olmaz bende de hiç belirti yok ama silik çıktı sadece sağ kasığım o kadar hem hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar var bizde yaşıcaz diye birşey yok içini ferah tut İnşallah olacak

Hadi inşallah bakarsın ikimizde hamişsek birlikte takip ederiz :)

Git sen al nerden haberi olcak

Allah gönlüne göre versin canım sonuç istediğin gibi olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…