Adete 6 gün kala beta hcg testi yaptım

delisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
24
16
3
35
beklenen regl 6 gün kala beta hcg testi yaptım sonuç <2.30 çıktı sorum şu ki acaba bu şekilde bebek sahibi olan var mı bi kaç gün sonra değerim yükselir mi ? Sevgiler

Erken yapmışsınız olabilme ihtimali olur. Genelde adet güne 40 larda oluyor değer

Erken yapmissin cnm kanda belli bir miktar gebelik olmasa da beta HCG hormonu bulunur bir hafta sonra sonucun netleşecek tır ilk başlarda çoğu kadında baş dönmesi değilde kasıkta batma meme ucu hassasiyeti gibi belirtilere daha fazla rastladım Allah gönlüne göre versin ins istedgin gibi sonuçlanır buraya da yazarsın bizde bilgilenme oluruz

Tabiki kuzum saydığın belirtilerde ha regl oldum olucam gibi bi hissiyat kaşıkta ağrım bel ağrım var ama bugün bu baş dönmesi mahvetti beni dün sadece sabah döndü şimdi iş yerindeyim perişan etti mutlaka cvp yazarım olumlu olumsuz olarak

beklenen regl 6 gün kala beta hcg testi yaptım sonuç <2.30 çıktı sorum şu ki acaba bu şekilde bebek sahibi olan var mı bi kaç gün sonra değerim yükselir mi ? Sevgiler
Ben burda çok tanık oldum. Çok düşük 1.20 hatta değerlerin yükseldiğine. Umarım sizinki de yükselir.

Ben burda çok tanık oldum. Çok düşük 1.20 hatta değerlerin yükseldiğine. Umarım sizinki de yükselir.
Benim tuhafıma giden şey geçen aylarda rahatsızlandım tomografiye girecektim bebek denemesi olduğu için söyledim önce test yaptı onda da aynı çıkmıştı doktor yekten bebek yok dedi yine regl zamanına yakındı ama burda dikkatimi çeken şey yanında yazı yok ama ok var dediğin gibi değer olupta yükselende var dosyayı ekliyorum kafam karıştı bide şu baş dönmesi öldürdü beni

Eklentiler

• BD57B4BD-C799-453B-9519-4B3EF0C131C3.png
    206,6 KB · Görüntüleme: 1.961
Ne çok test vermişsin diyebilirsin dr istedi hep valla bi ara rahatsızlandım delta bile olabilir dediler ama meğer alerji çıktı

Merhaba kızlar benim çatlamam üzerinden 6 gün geçti erken gebelik testi yaptım çok uçuk birşey var mı bana mı öyle geliyor delirdim mi ? Bakın bakalım

Eklentiler

• 9E051D7B-1CFF-4B88-8E65-31DAB6872C7F.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 1.418
Cok hafif bir çizgi var gibi ama bir kaç gün sonra denesen çıkar varsa. İnşaallah da vardır canım
Amin İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 3. Ayımız deneme de ilkini gün aşırı yapmıştım Temmuz ve Ağustos ayı ovulasyon takibi yaparak değerlendirdim . Çok mutlu oldum çünkü geçtiğimiz aylarda bu testten 5-6 tane harcadım hiç böyle birşey görmedim bide 22 si çatlamayı göz önünde bulundurursak çok hafif olması normal daha 6 günlük fasulyem Bakalım inşallah vardır kızlar ya

Adet günün ne zaman peki bir de düzenli mi adetlerin? Ben bir buçuk sene denedim umarım sen bu kadar yorulmazsin

Adet günün ne zaman peki bir de düzenli mi adetlerin? Ben bir buçuk sene denedim umarım sen bu kadar yorulmazsin
Evet düzenlidir kuzum 28-29 günde bir . 2 Eylül adet günüm sata göre ama yumurtlamaya göre 5 Eylül . Çok garip ama benim ki hep som adet tarihine göre geliyor geç yumurtlasam da o yüzden 2 Eylül kuzum

Eklentiler

• 3678A78E-60FB-46E6-8762-A0027BAC2ACA.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 1.020
Valla bana da var gibi geldi hadi bakalım
Yaaa kuzum çok sağol İnşallah vardır benim dualarım hep sizlerle Rabbime hep dua ediyorum isteyenlere ve sonra bana diye İnşallah bende varsa sağlıklı bir evlat olur ve gebeliğim sağlıklı ilerler sizede nasip olur en kısa zamanda İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…