Adete 5 gün önce silik erken gebelik testi

sylmzlr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
4
1
31
Merhaba hanımlar,reglme 5 gün var bazı belirtilerimden ötürü bugün erken gebelik testi yaptım.anında çizgiler çıktı yani kuruduktan saatler sonraki görüntü değil görsel ekliyorum. Ancak emin olamadım başka bir marka erken gebelik yaptım onda direk negatif çıktı.böyle bir durum yaşayan ve gebe olan varmı ? Sizce ?

Eklentiler

• IMG_8301.jpeg
    83,5 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_8313.jpeg
    146,5 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_8314.jpeg
    122,5 KB · Görüntüleme: 93
Canım bi tanesinde pozitif bi tanesinde negatif. Bence ya kan ver ya da sabır edebiliyorsan regin 2 gün geciksin öyle test yap veya kan ver hem sonuç daha sağlıklı olur hem eğet hamileyesen beta hcg değerin biraz daha yükselmiş olur

Bende dün hızlı gebelik testi pozitiflik verdi kan testi negatif çıktı bugün regl oldum hızlı gebelik testi duratestti meğer ondan çok şikayet varmış bende eczanden aldım 120 TL idi 280 TL var dediler bende çıkarsa 120 de çıkar ümidi ile almıştım ama hüsran sonra regl.oldum

2017 yılında hamile kaldığımdada silik çıkmıştı reglime bir hafta vardı yakalamıştım kızımı,yıl 2025 hala kaset testler hata veriyor hayret bişiy bide ne kadar pahalı pozitiflik veren 200₺ nigatif verenide 100₺ ye aldım

İnşallah en yakın zamanda nasip olur canım

Olsun canım sağlık olsun. Nasip değilmiş bı ay da diyelim. Alalh kucağını boş bırakmasın inşallah canım

Ayrıca canım kafaya takma bu erken gebelik testlerine bu kadar para vermeye gerek yok. İnan ki kafaya takmayına tutuyor gerçekten ben 20 tl olan testte hamile olduğumu öğrendim olunca hemen çıkıyor canım zaten ve sabır ister bu iş adetin geckimesini bekle canım

Aynen öyle sinir bozucu

İnşallah birdahaki çalışmalara :)) şuan regliyim

Bence var benimde böyle oldu

Yumurtalama takbini nasıl yapıyorsun canım sen uygulama mı yoksa ovülasyon testi falan mı
Hem uygulama hem ovulasyon ilerledim ama uygulama ile tutuyordu benim deneme yaptık bu ay tutmadı herşeyde hayır var derken kadın doğum gittim bugün ve Benim moralim sıfır doktor bana regl. Olunca gel rahim ağzı uzunluğu. Ölçüm yapacam dedi bugün gittim ve 24 cm çıktı gene kalırsam gene serklaj dikiş atilcak dedi erken doğum riski çok yüksek dedi ayrıca bende evlendigim de 2 cm miyom vardı o 5 cm olmuş gebe kalirsan bu düşük sebep eder dedi acil sen bu ameliyat olmalısın dedi ve düşük yaptigimda gebelikle büyümüş idi o zaman 3.5 cm di şimdi büyüyor önlem almalısın dedi sonra gebelik planlaması yapmalısın dedi devlete sevk etti rabotik cerrahi ile kapalı ameliyat var dedi başakşehir cam sakura Hastanesi'ne bu sefer git dedi

Canım eğer böyle ciddi bir durum varsa bence başka doktolara da danışmalısın. Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin ama her şerde bir hayır vardır. Hamile kalıp da bebeği düşürmen de seni üzebilirdi. Bence çok güzelce araştır bu konuyu başka doktorlara danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…