Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamileliktir sebebi olmayınca değerlendirme yapamıyorsun canım maalesef benim öyle iki ayım boşa gitmişti

Belki hamileliktir ama gözükmüyordur canım öyle de çok oluyormuş

İnşallah hamileliktir sebebi olmayınca değerlendirme yapamıyorsun canım maalesef benim öyle iki ayım boşa gitmişti
İnşaAllah benimde boşa gitmez canım. En geç Haziran'a kadar gebe kalmam lazım ben plan yaptıkça Allah'da al sana plan diyor herhalde.

İnşaAllah benimde boşa gitmez canım. En geç Haziran'a kadar gebe kalmam lazım ben plan yaptıkça Allah'da al sana plan diyor herhalde.
Canım senin geç dölllenme olabilir çoğu kişi senin gibi kanda 0 görmüş aradan 1 hafta geçmiş yapmış 1 görmüş sonra biraz daha geçmiş dahada yükselmiş hamile olduğunu öğrenmiş bence seninde öyle olabilir

Gönül ister hayırlı haberler vermek ama pek ümitli değilim nedense.. allah hayırlısını versin
Amin canım amin benim daha çok var bata hiç bi belirtimde yok bel ağrısından başka oda geçen Aydan kaldı geçen ayda çok ağrıyordu

Canım bu kadar geç döllenme olabilmesi için geç yumurtlamam gerekiyor. Ben 27 Ocak'ta ovulasyon sancısı çektim, demek ki o gün yumurtladım.

En son yumurtlamadan 2 gün ve 10 gün sonra ilişki olmuştu BAT'tan önce.

bnde öyle dicek gibi oluyorum sonra hemen Allaha sıgınıyorum Sen bilirsin Rabbim diyorum ne diyim
Öyle tabi canım herşeyin en iyisini Rabbim bilir ama o korunun demedi biz korunduk vereceği vakti kendi ellerimizle erteledik belki bende hep böyle düşünüyorum

Canım bazen ağrı olsada yumurta çatlamayabiliyormuş zaten o yüzden adetlerimiz gecikiyor belki sen farketmedin başka zamanda çatladı geç döllenme oldu böyle

Canım bazen ağrı olsada yumurta çatlamayabiliyormuş zaten o yüzden adetlerimiz gecikiyor belki sen farketmedin başka zamanda çatladı geç döllenme oldu böyle
Valla öyle olduysa büyük bir sürpriz olmuş olur canım. Çok ilişki de olmadı evde olmadığımızdan dolayı ve 1 hafta ağır grip geçirdik. Değerlendiremedik iyice. Bembeyaz bir akıntı var 2 haftadır.

Belki daha çatlamamıştır diye 2 gündür ilişkiye giriyorum bende. Belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…