- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Âmin canım kötü düşünme.
Cnm umudunu kesme hakkında hayırlısı belki geç döllenme bu umudun sonu değil ki
İste insanın elinde değil Cnm haklısın ama mutlaka bir kadın Doğuma git“Evet doğru söylüyorsun düşünmeyeceğim” dedikten sonra dudaklarımı yiyecek kadar düşünmeme ne diyorsun
“Evet doğru söylüyorsun düşünmeyeceğim” dedikten sonra dudaklarımı yiyecek kadar düşünmeme ne diyorsun
Ne kadar geç yumurtlayabilirim ki canım bu kadar geç döllensinCnm umudunu kesme hakkında hayırlısı belki geç döllenme bu umudun sonu değil ki
yeme diyorum. Ben 18 gün geciktiğimde bile bir sorun çıkmadı canım. Herşeyim tertemizdi. Senin de hemen kötü düşünmene gerek yok :) bana da kist vardır diyordu kızlar ama çıkmadı.
Yerleşme kanamasıdır belki canımKızlar çok değişik bişey oldu. Benim adetim 7 gündür. Ve adetim dün bitti. Yani 3. Günümde. Sizce neden? Şuan hiçbirşey gelmiyor resmen ya sadece akıntı! İnanılacak gibi değil
Stres yapma canım belki ondan bu kadar gecikti gerçi geç döllenme olsa idrar testinde çıkmaz diyorlar amaÇünkü hamile degilimsadece gecikiyorum.
Olabilir canım. Az daha bekleyeceğim ben. Hayrolsun.Stres yapma canım belki ondan bu kadar gecikti gerçi geç döllenme olsa idrar testinde çıkmaz diyorlar ama
Ben göremedim canımKızlar birşey görüyor musunuz?
Eki Görüntüle 2113102
Bir arkadaş resmi negatifleştirmiş canım. O da gördü bende görüyorum gölge gibi birşey ama yok sankiBen göremedim canım
Niye ağlanacak olsun canım çok şükür çift çizgileri görüyorsun şişlikte olsa ben hala hiç öyle bişey göremedim nasıl bi heyecandır şimdi oda inşallah sonunda hamile çıkarsın çıkarızDediğim
Gibi bu koğuşun agası benim judy İlknur yıllarca sabukam var geri almaları mucizeAğlanacak halime gülüyorum :)
İnşallah canım ben hiç görmeye görmeye alışkın değilim çizgi görmeye ondandır belkiBir arkadaş resmi negatifleştirmiş canım. O da gördü bende görüyorum gölge gibi birşey ama yok sanki
İnşaAllah canım. Âdet olamadım ki değerlendirmeye başlayayım bende. Bu gidişle Mart değil Nisan olacak benimki.İnşallah canım ben hiç görmeye görmeye alışkın değilim çizgi görmeye ondandır belkiinanıyorum ya inşallah mart ayında çok kişiden müjdeli haberler alacaz inşallah
Benimde öyle canım mart ayını değerlendirsem sonuç Nisana belli olmuş olacak . Acaba tekrar doktora mı gitsen canım adet olamadım de ultrasonda bakıyor kan testi istiyor tekrar ona göre adet söktürücü yazar sana en azından vakit kaybetmemiş olursunİnşaAllah canım. Âdet olamadım ki değerlendirmeye başlayayım bende. Bu gidişle Mart değil Nisan olacak benimki.
Kadın Doğum yok canım burada. Dahiliye bakıyor o da geçen beni yolladı işte. İnsan bir olmazsan tekrar gel der. Âdet söktürücüsü kullanmaya da karşıyım canım. Gelmeyeni zorla getirmek için ilaç içiyorsun. Gelmiyorsa belki bir sebebi vardır belli olmaz :)Benimde öyle canım mart ayını değerlendirsem sonuç Nisana belli olmuş olacak . Acaba tekrar doktora mı gitsen canım adet olamadım de ultrasonda bakıyor kan testi istiyor tekrar ona göre adet söktürücü yazar sana en azından vakit kaybetmemiş olursun
Aynen öyle. Allah vermeyince vermiyormuş.Meğer ne büyük nimetmiş evlat sahibi olabilmek dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?