Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
“Evet doğru söylüyorsun düşünmeyeceğim” dedikten sonra dudaklarımı yiyecek kadar düşünmeme ne diyorsun
yeme diyorum. Ben 18 gün geciktiğimde bile bir sorun çıkmadı canım. Herşeyim tertemizdi. Senin de hemen kötü düşünmene gerek yok :) bana da kist vardır diyordu kızlar ama çıkmadı.

Dediğim
Gibi bu koğuşun agası benim judy İlknur yıllarca sabukam var geri almaları mucize Ağlanacak halime gülüyorum :)
Niye ağlanacak olsun canım çok şükür çift çizgileri görüyorsun şişlikte olsa ben hala hiç öyle bişey göremedim nasıl bi heyecandır şimdi oda inşallah sonunda hamile çıkarsın çıkarız

Bir arkadaş resmi negatifleştirmiş canım. O da gördü bende görüyorum gölge gibi birşey ama yok sanki
İnşallah canım ben hiç görmeye görmeye alışkın değilim çizgi görmeye ondandır belki inanıyorum ya inşallah mart ayında çok kişiden müjdeli haberler alacaz inşallah

Bende ovulasyon testi aldım kızlar bakalım adet olduktan sonra başlayacam yumurtalarım çatlıyormu çatlamıyormu görecem inşallah bide şu arı sütü bal polen karışımı var aranızda kullanan oldu mu hiç

İnşallah canım ben hiç görmeye görmeye alışkın değilim çizgi görmeye ondandır belki inanıyorum ya inşallah mart ayında çok kişiden müjdeli haberler alacaz inşallah
İnşaAllah canım. Âdet olamadım ki değerlendirmeye başlayayım bende. Bu gidişle Mart değil Nisan olacak benimki.

İnşaAllah canım. Âdet olamadım ki değerlendirmeye başlayayım bende. Bu gidişle Mart değil Nisan olacak benimki.
Benimde öyle canım mart ayını değerlendirsem sonuç Nisana belli olmuş olacak . Acaba tekrar doktora mı gitsen canım adet olamadım de ultrasonda bakıyor kan testi istiyor tekrar ona göre adet söktürücü yazar sana en azından vakit kaybetmemiş olursun

Kadın Doğum yok canım burada. Dahiliye bakıyor o da geçen beni yolladı işte. İnsan bir olmazsan tekrar gel der. Âdet söktürücüsü kullanmaya da karşıyım canım. Gelmeyeni zorla getirmek için ilaç içiyorsun. Gelmiyorsa belki bir sebebi vardır belli olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…