• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ban yedim. Burası olmazsa ben kimle konuşucam ki. Burda insanın halinden anlayan insanlar var.
Allah razı olsun senden de onlardan da.
Etrafımda ki kimse anlamıyor beni. Sevincimize gölge düşürme diyen bile oldu :KK43:
boş ver sen o vicdansızları... istemem elbet ama onları da görürüz hiç merak etme..
elbette yanındayız... elbette ortağız derdine üzüntüne.. benim tek isteğim kabul edip (kabullenip) yeni bir bebiş için yola koyulman olacak... Rabbim yar ve yardımcın olsun.

boş ver sen o vicdansızları... istemem elbet ama onları da görürüz hiç merak etme..
elbette yanındayız... elbette ortağız derdine üzüntüne.. benim tek isteğim kabul edip (kabullenip) yeni bir bebiş için yola koyulman olacak... Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Kabullenicrm elbette biraz zaman alıcak. Kimsede yaşamasın evlat acısını. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın:(

Kabullenicrm elbette biraz zaman alıcak. Kimsede yaşamasın evlat acısını. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın:KK43:
amin amin.. börek yarışmasına katılsana gözümüz bayram etsin :)

amin amin.. börek yarışmasına katılsana gözümüz bayram etsin :)
Yok canım ya. Ben iki defa oğlumla katıldım :( o mavi nevresimi verirlerse bari doğumda kullanırım diyordum. :(
Kısmet olmadı şimdi de elim kolum kalkmıyor bir iş yapmak için. Örgüyü bıraktım sadece yazı yazıyorum. Hiç bir şey tat vermiyor :( ben bmyleyim diye sizi de soramıyorum sende durumlar nasıl? Var mı bir gelişme ?

Yok canım ya. Ben iki defa oğlumla katıldım :KK43: o mavi nevresimi verirlerse bari doğumda kullanırım diyordum. :KK43:
Kısmet olmadı şimdi de elim kolum kalkmıyor bir iş yapmak için. Örgüyü bıraktım sadece yazı yazıyorum. Hiç bir şey tat vermiyor :KK43: ben bmyleyim diye sizi de soramıyorum sende durumlar nasıl? Var mı bir gelişme ?
yok kuzum yaa bende de iyi haber tek iyi haber düzenli olması :)
10 ocakta oldum belirtiler de fenaydı ama fos çıktı... :KK45:
kalkman lazım kendini bişeylere vermen lazım... tamam yaz burda insanların dertleriyle ilgilen yine... ama hep aynı şeyi konuşmaktan dertleşmekten uzak dur... kabul ediyorum çok zor ama insanız neler atlatılmıyor... annene de kızma o da yavrusunu düşünür tabi ki... ben inanıyorum bugün kalkacaksın ayağa..

Canım benim Allah ikimizin ve burda bizim gibi bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah. O kadar şey okuyoruz ki burda, kucağıma alana kadar rahat etmeyeceğim galiba. İnşallah hep güzel haberler verelim güzel haberler okuyalım. Çokkk sağol güzel yürekli arkadaşım.

Evet canım rahatlayıp da ihmal etme hep herşeyde doktora görün araştır. Rabbim yardımcın olsun canım. Güzel haberlerinin devamını bekliyorum. Ultrasonda görünce kalp atışını duyunca da bize haber vermeyi unutma. Arkadaşlarımızın sevinci bizi daha da motive ediyor :)

Canım hamıleyım :KK42:
Kan verdım 58 çıktı .

Allahım sanada nasip etsın :KK200:

Kız niye ağlıyon :KK30:
Çoook sevindim yaaa. İnşaALLAH bu sefer sağlıklı olur tatlım. Rabbim kolay ve sağlıklı hamilelik yaşatsın. :anneadayı:
Ekstra bişey yaptın mı? Bide adete ne kadar kala 58 olduğunu öğrendin?

• Beğen
Reactions: H E
Kız niye ağlıyon :KK30:
Çoook sevindim yaaa. İnşaALLAH bu sefer sağlıklı olur tatlım. Rabbim kolay ve sağlıklı hamilelik yaşatsın. :anneadayı:
Ekstra bişey yaptın mı? Bide adete ne kadar kala 58 olduğunu öğrendin?
Korkuyorum :110:
Amin canım .
Ovulasyonla takıp ettı bılıyosun bu ay .
Adete 1 veya 2 varken öğrendim cnaım .

Rabbım sanada nasip etsın inşallahh:KK200:

Allah a şükür biraz daha iyiyim ama içim yanıyor hala. :KK43: sürekli aklımda. Sen nasılsın var mı bir gelişme.

Profil resmin içimi dağladı için yanar tabi. Her gördüğünde biraz daha sızlıyordur. Toparlanmaya çalış güzelim ALLAH büyük. Yerini kısa zamanda dolduracaktır inşaALLAH. Gerçi hiç unutmayacaksın ama diğeriyle avunacaksın.
Benim henüz bir gelişme yok canım

• Beğen
Korkuyorum :110:
Amin canım .
Ovulasyonla takıp ettı bılıyosun bu ay .
Adete 1 veya 2 varken öğrendim cnaım .

Rabbım sanada nasip etsın inşallahh:KK200:

Evet insan korkuyor ya yine aynı şeyler olursa diye. Ama sen güçlü ol ki o sana sımsıkı tutunsun canım.
Topiğine baktım sabah. Orda paylaşmamışsın tabloda. Ondan şaşırdım canım.
Amin Allah razı olsun inşaALLAH kısa zamanda katılıcam sana :)

• Beğen
Evet insan korkuyor ya yine aynı şeyler olursa diye. Ama sen güçlü ol ki o sana sımsıkı tutunsun canım.
Topiğine baktım sabah. Orda paylaşmamışsın tabloda. Ondan şaşırdım canım.
Amin Allah razı olsun inşaALLAH kısa zamanda katılıcam sana :)
Öğlen gibi tabloyu düzelttım cnaım. Tabloda teelfondan düzeltilmiyor . Pc ye geçince hallettim :)

Beklıyorum bakk topiğimizz ugurluu . Şuan 4 gebemiz var :rolleyes:
1 ayda 4 gebe ..
Şubat ayında 5 gebe çıkarmyı planlıyorum :KK71::KK31:

kalkman lazım kendini bişeylere vermen lazım... tamam yaz burda insanların dertleriyle ilgilen yine... ama hep aynı şeyi konuşmaktan dertleşmekten uzak dur... kabul ediyorum çok zor ama insanız neler atlatılmıyor... annene de kızma o da yavrusunu düşünür tabi ki... ben inanıyorum bugün kalkacaksın ayağa..

Yeni okuyorum yazdıklarını. Ne de güzel demişsin. Hayatına devam et Mcz09 Mcz09 Şimdi toparlanamazsan hiç toparlanamazsın. Kendine uğraş bul seni az da olsa rahatlatacak şeyler yap canım

Öğlen gibi tabloyu düzelttım cnaım. Tabloda teelfondan düzeltilmiyor . Pc ye geçince hallettim :)

Beklıyorum bakk topiğimizz ugurluu . Şuan 4 gebemiz var :rolleyes:
1 ayda 4 gebe ..
Şubat ayında 5 gebe çıkarmyı planlıyorum :KK71::KK31:

Bu ayın 5.gebesi ben olurum inşallah kız :KK8:
Beklemedeyim :KK25:
Evet baya uğurlu maşaALLAH topiğine nazar boncuğu bırak :nazar:

Profil resmin içimi dağladı için yanar tabi. Her gördüğünde biraz daha sızlıyordur. Toparlanmaya çalış güzelim ALLAH büyük. Yerini kısa zamanda dolduracaktır inşaALLAH. Gerçi hiç unutmayacaksın ama diğeriyle avunacaksın.
Benim henüz bir gelişme yok canım
Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın inşaallah.
Profili geçen sefer bulmuştum. Çok zor içimin yangını söner inşaallah.

İyi oda bir şey. Benim kullandığum ilacı kullandın mı?
Çok zor her an aklımda :(

Yeni okuyorum yazdıklarını. Ne de güzel demişsin. Hayatına devam et Mcz09 Mcz09 Şimdi toparlanamazsan hiç toparlanamazsın. Kendine uğraş bul seni az da olsa rahatlatacak şeyler yap canım
Ben örgüyle rahatlıyordum. Bebeğime bir şeyler örüyordum o ipte o tığda şişte bile hatırası var ki :( bana sürekli konuşmak iyi gelir.

Back