• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok şaşkınım bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum, 3 aylık klomen tedavisi sonrası bir ay dinlenme sürecindeydim ki adetim gecikti, tedavi sürecinde ilaçla adet olmaya alıştım diye düşündüm, adetim 3 gün geçince test yaptım negatif, bir hafta geçti test yaptım yine negatif. Çöpteki testte çift çizgi gördüm ertesi gün, önemsemedim ama içime şüphe düştü. Sonra dün test aldım hemen çıktı ikinci çizgi. O kadar şaşırdım ki elim ayağıma dolaştı. Bir saat sonra bir test daha yaptım onda da silik çizgi çıktı. Son adet tarihim 28 Kasım, döngüm 32 gündür normalde. Yarın doktora gidicem inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Güzel haberlerini bekliyoruz:anne:

Kızlar çok şaşkınım bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum, 3 aylık klomen tedavisi sonrası bir ay dinlenme sürecindeydim ki adetim gecikti, tedavi sürecinde ilaçla adet olmaya alıştım diye düşündüm, adetim 3 gün geçince test yaptım negatif, bir hafta geçti test yaptım yine negatif. Çöpteki testte çift çizgi gördüm ertesi gün, önemsemedim ama içime şüphe düştü. Sonra dün test aldım hemen çıktı ikinci çizgi. O kadar şaşırdım ki elim ayağıma dolaştı. Bir saat sonra bir test daha yaptım onda da silik çizgi çıktı. Son adet tarihim 28 Kasım, döngüm 32 gündür normalde. Yarın doktora gidicem inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Maşallah inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm

Hayırlı geceler bayanlar benim aklıma bir şey takıldı bi arkadaşımız tarlusal kullandığını yazmıştı ama kim olduğunu bulamadım Dr niye vermiş o hapı onu soracaktım böyle yazayım belki çıkar dedim

Hayırlı geceler bayanlar benim aklıma bir şey takıldı bi arkadaşımız tarlusal kullandığını yazmıştı ama kim olduğunu bulamadım Dr niye vermiş o hapı onu soracaktım böyle yazayım belki çıkar dedim
Merhaba, doktorlar adet gecikmesi olunca veriyorlar sanıyorum bu ilacı, adet söktürücü diyebiliriz bir anlamda diye biliyorum.

Merhaba, doktorlar adet gecikmesi olunca veriyorlar sanıyorum bu ilacı, adet söktürücü diyebiliriz bir anlamda diye biliyorum.
Merhaba canım bende öyle biliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam bi arkadaşımız a bebek tutunsun tarlusal vermiş ler tam hatırlamıyorum aklıma takıldı benimde bende sorayım dedim

Merhaba canım bende öyle biliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam bi arkadaşımız a bebek tutunsun tarlusal vermiş ler tam hatırlamıyorum aklıma takıldı benimde bende sorayım dedim
Sanırım tutunma için progesteron takviyesi verilebiliyor canım, ben de henüz kullanmadım ama okuduğum kadarı ile yani.

merhaba pınarcım nasılsın nasıl gidiyor yok mu sende güzel haber? durumlar nedir? kaç ay oldu? iyice toparlandın inşallah. :KK200:

evet lemon yazmıştı canım, benim okuduğum da eğer bebek varsa tutunmasına yardımcı yoksa da adetin gelmesini sağlıyormuş... :KK52:

Hamilelik

İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

• Hamileyseniz ya da hamile kalmayı planlıyorsanız TARLUSAL kullanmayınız. Aksi takdirde TARLUSAL’in doğmamış bebeğinize zarar vermesi beklenir.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.14 aralik hafif pembe lekelenmem oldu daha sonra siyah akintilarim 16 tam normalden az olsada adet oldum. Doktorumu degisdim ve yeni doktorum folik asitten basqa birsey kullanma dedi.31 aralik bayram iste test yapayom dedim iki cizgide belirgin sekilde cikti normalde ovulyasyon donemindi sonra yaptigim testler gitdikce soldu sizde hamilelik testleri ovulyasyon doneminde ikinci cizgi cikarmi?

Bide aranizsa ishal olan varmi? Feci sekilde migdem bozuldu havalardan qaliba :(

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. 1 buçuk yıllık evliyim.:) Bu ay korumasız ilişki yaşadık. Özellikle buradaki ufak rüyalara göre hareket ettin. Telefonda kulllandığım programa göre adet bitiminden itibaren yumurtlama günümüne kadar değerlendirdik bu sürede kasıklarımda ve belimde ağrılar oldu.Sonra hafifledi. Yumurtlama günü sonrasında da değerlendirdik şimdi 3 günüm var adetine bekliyorum.Göğüs uçlarım inanılmaz acıyor ve ara ara kasıklarım ağrıyor ama regl dönemimden de olabilir bilmiyorum. Sizlerle birlikte bende bekliyorum gecikmem olacak mı acaba? 3 haftadır sürekli hamile olduğumu görüyorum rüyamda::)

Canım benim 3 gündür aşırı tuvalete çıkma ve gaz problemim var. Aynı şekilde hamilelikte bir ilgisi var mıdır bilmiyorum.
Ishal gibimi? Ben hic boyle olmamisdim bikac gun once agrilarim vardi gecti onlarda bilemedim

Back