- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
- 23
Bugün ki ovülasyon testini gönderir misin canımBen adete kadar ovülasyonla takip etcem canım ya istersen sende öle yap koyulukları görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ki ovülasyon testini gönderir misin canımBen adete kadar ovülasyonla takip etcem canım ya istersen sende öle yap koyulukları görürüz
Yine koyu çıkmış canım hiç belirti yaşıyor musunBu canım L Leyla Yurt
Hayır canım h iç belirtim yok malesef sende yapsana görelim testini canım yorumlarızYine koyu çıkmış canım hiç belirti yaşıyor musun
Canım yumurtlamadan 9 gün geçti ovülasyon test sonucum böyleHayır canım h iç belirtim yok malesef sende yapsana görelim testini canım yorumlarız
Sizinki gibi koyu değil ama benimHayır canım h iç belirtim yok malesef sende yapsana görelim testini canım yorumlarız
Ben bu kağıt testlerden hiç anlamıyorumSizinki gibi koyu değil ama benim
Aynı mantık canım hiçbir farkı yok t ve c çizgisi işteBen bu kağıt testlerden hiç anlamıyorum
Çok net göremiyorum sanki ben anlamıcakmısım geliyor kâğıtta ondan kaset aldm hep:)Aynı mantık canım hiçbir farkı yok t ve c çizgisi işte
ANladım canım normalde t çizgisi hiç yok çıkıyordu, yumurtlama günleri haricinde bence biraz erken çünkü yumurtlama olalı 9 gün olduÇok net göremiyorum sanki ben anlamıcakmısım geliyor kâğıtta ondan kaset aldm hep:)
Ama yine belirgin çizgin canımANladım canım normalde t çizgisi hiç yok çıkıyordu, yumurtlama günleri haricinde bence biraz erken çünkü yumurtlama olalı 9 gün oldu
Yarın yine yapayım canım bakalım farkedecek miAma yine belirgin çizgin canım
Tamam canım bende yapicam sabah ilk idrarı boşaltıp 2.idrarlaYarın yine yapayım canım bakalım farkedecek mi
Ya kuzum neyi yapican ovuyu mu.. ? yarin sabah ilk idrarla gebeligi dene sen...Tamam canım bende yapicam sabah ilk idrarı boşaltıp 2.idrarla
Canım onun farkı ne oluyor ben bu testi sıvı alarak yapmıştım onun da etkisi olur dedilerTamam canım bende yapicam sabah ilk idrarı boşaltıp 2.idrarla
Demi bencedeYa kuzum neyi yapican ovuyu mu.. ? yarin sabah ilk idrarla gebeligi dene sen...
Evet evet senin az biraz daha var gibi ovuyu harcamayin bosuna... insallah gerek kalmasin hamilesinizdir de..:)Demi bencede
Yani test yapmıyım mı canım adeti mi bekliyimEvet evet senin az biraz daha var gibi ovuyu harcamayin bosuna... insallah gerek kalmasin hamilesinizdir de..:)
Ovülasyonu da her gün yaparm:)Ya kuzum neyi yapican ovuyu mu.. ? yarin sabah ilk idrarla gebeligi dene sen...
Bence yani.. ben de 9.gun yaptim ovuyu cok silik cikti bugun sabah da gebelik yaptim negatif..Yani test yapmıyım mı canım adeti mi bekliyim