Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovülasyonu da her gün yaparm:)
Kız sen yarın yap gebeliği kesin çıkar :) bak bizde yokki çıkmadı bişey ama ben senden umutluyum yap yap sabah ilk idrarla hcg yap. 4 tane testin vr zaten silik de çıksa adete kadar bi dhaa yapmazsın elinde kalır benim 5 taneydi 1i dün yaptım ilk idrarla. 1 tane de dayanamadım deniyim dedim öylesine akşam yaptım o da negatif tabi :) yarında yapayım 3 ü birden bitsin testisz oturayım öbür ay zaten artık bitti test mest yok :))))) dr a randevu alıp gidicem bieşy yok diyolar ama bu yumurtlamadan sonra geçmeyen ağrılar neyin nesi anlamıyorum adete kadar ağrı oluyo hep sağlı sollu çok saçma reglden sonra giderim dr a belki

Kızlar 3 ay klomen tedavisi gördüm, doktor her ay tarlusal veriyordu bebek varsa tutunsun diye. Tedaviye ara verdik aşılamadan önce bu ay. Bu defa da adetim kendiliğinden gelmiyor. Bugün önceki adetimin başladığının 42. günü. Doktor normal bu durum tarlusal kullan dedi ama bıktım ilaçlardan. Çok üzüldüm dengem şaştığı için. Bu arada test de yaptım negatif.

Ah canım herkes yap yap dio yarın zaten:)) olmazsa doktoru boylayalım bence 2mizde

Ah canım herkes yap yap dio yarın zaten:)) olmazsa doktoru boylayalım bence 2mizde
Valla aynen öyle ben şimdiden hesplayıp randevu alayım diyorum zaten :))))) bu defa kesinlkle zaten hem bana ayrıntılu tahlil yapacaklar hem de eşime. Sonuca gçre de valla ben direkt aşılama istediğimi söylicem bakalım ne dicek dr. Yani böyle olsa bir dert olmasa bir dert. Olsa sağlıklı mı değilmi 3 ay zaten riskli. En azından aşılama da spermler falan yıkamadan geçiyo galiba aslında en garantisi o gibi ne biliyim bu kadar kayıp var zaten boşuna zaman kaybı da olsun istemiyoeum yine olursa kayıp diye kafamda bir sürü soru. Dr a gitsem zaten çıkışım yok. Zaman kaybetmek istwmiyorum en iyisi regl olursam randevu alıp gidicem ben

Canim yaa gecmis olsunn iyi bir doktor bulsan bence... bi sorun yokken niye verilsin bu ilaclar :/
Insallah bir an once saglikla gelsin miniklerimizz..

Canim yaa gecmis olsunn iyi bir doktor bulsan bence... bi sorun yokken niye verilsin bu ilaclar :/
Insallah bir an once saglikla gelsin miniklerimizz..
İnşallah canım. Ben de istemiyorum artık o doktora gitmeyi.

Aşılamayı bende düşünmüştüm ama belli bi denemeden sonra sanırım kabul ediyorlar ama illa isteyene yapan dr vardır

Aşılamayı bende düşünmüştüm ama belli bi denemeden sonra sanırım kabul ediyorlar ama illa isteyene yapan dr vardır
Dr 1 sene deneyin dedi mayıs da 1 sene olucak işte ama konuşucam iştr dr la kendisi o zaman demişti deneyin aslında sizin oluypr ama işte sağlıksız oluyor olmazsa aşılama deneyelim dedi benim yumurtlamam da hiçbi sorun yok hep dakik ben bu ay öylesine yaptım yani ovu testleri aslında hep düzsnli benim. Kısmet işte sağlkklısını versin Rabbim ben her zaman diyorum beklerim yani razıyım zamanı geelene kadar ama o ara belki eşime de test yaparlar baksınlar ya hep ben kendim için gitmekten sıkıldım gidiyorum herley iyi yolunda ama olmuyo. Keçinlynuzu özü 15 20 gün içmesi laızmdı bıraktu 5 gğn içti

Allahım hepimize hayırlısını versin kuzm aynen doktorda bana 1 sene dene dedi kestirip attı gibi gelmişti çok üzülmüştüm

Merhaba kızlar ben de hayırlısıyla ikinci bebek istiyorum adetime 3-4 gün kaldı bu benim 4 cü denemem ikinciye hamile kalmak daha zormuş gibi geliyor bana. Bi de ne olsa hamilelik belirtisi gibi düşünüyorumİnşallah Rabbim isteyesn her kese versin

İnşallah hepimize versin Allahım nerdeyse aynı dönemi bekliyoruz haftasonu beklyrum bende adeti benimde 4. Ay denemem

Kızlar çok şaşkınım bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum, 3 aylık klomen tedavisi sonrası bir ay dinlenme sürecindeydim ki adetim gecikti, tedavi sürecinde ilaçla adet olmaya alıştım diye düşündüm, adetim 3 gün geçince test yaptım negatif, bir hafta geçti test yaptım yine negatif. Çöpteki testte çift çizgi gördüm ertesi gün, önemsemedim ama içime şüphe düştü. Sonra dün test aldım hemen çıktı ikinci çizgi. O kadar şaşırdım ki elim ayağıma dolaştı. Bir saat sonra bir test daha yaptım onda da silik çizgi çıktı. Son adet tarihim 28 Kasım, döngüm 32 gündür normalde. Yarın doktora gidicem inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

ayyy güzel haberler gelmeye devam ediyorduuuu... haydi inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım..
amiiinn

daha yeni yazmıştın benim aklımdan da geçmişti hamile mi ki diye ama yok demiştin... ben de çok şaşkınımm..:)
Bir hafta geçince bile negatif çıkınca ben de umutlu değildim canım, ta ki çöpteki test sonucunun değiştiğini görene kadar. Kan vereyim dedim eşim biraz bekleyelim umutlanmayalım demişti. Beni bile yanılttı bu ay olanlar, çünkü alışmışız adet 1 gün bile geçse pozitif çıkıyor herkeste. İnşallah bir sorun olmaz da hayırlısıyla..

tamam artık güzel düşünüyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…