- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik yaptınızmıMerhabalar içinizde ovülasyon testi ile takip eden beş gün kala böyle bişey gören var mı
Sabreeeeet :)Kızlar adete 4 5 gün kaldı ovülasy on yaptım az önce böle cıktı sizce gebelik yapmalımıyım
Ay ne güzel koyu çıkmııııışş benceee yapmalısın testi yaparken sıvı alımını yine durdurdun muuKızlar adete 4 5 gün kaldı ovülasy on yaptım az önce böle cıktı sizce gebelik yapmalımıyım
:)))Sabreeeeet :)
Aslında dikkat etmedim ayy heyecanlandım smdiAy ne güzel koyu çıkmııııışş benceee yapmalısın testi yaparken sıvı alımını yine durdurdun muu
Yok canım benim ay içerisinde ilk koyu görmenden dolayı düşünemedim gebelikGebelik yaptınızmı
Gebelik testi yaparsan mutlaka haber ver canım ay bende mi yapsam acaba bi ovülasyonAslında dikkat etmedim ayy heyecanlandım smdi
He yumurtlama dönemi o zaman canım senin benim. Yumurtlamadan 10 gün sonra tekrar çizgi belirdiYok canım benim ay içerisinde ilk koyu görmenden dolayı düşünemedim gebelik
Ay hadi yap valla canım gebelik yapmış kadar rahatlıyor insan:)Gebelik testi yaparsan mutlaka haber ver canım ay bende mi yapsam acaba bi ovülasyon
Senin olabilir hadi inşallah :)He yumurtlama dönemi o zaman canım senin benim. Yumurtlamadan 10 gün sonra tekrar çizgi belirdi
Yaptım mı canımGebelik testi yaparsan mutlaka haber ver canım ay bende mi yapsam acaba bi ovülasyon
Canım arkadaşlar yumurtlaman geç olmuş yapma dediler sen adetinin ilk gününü 1 saydığında kaçıncı gün yumurtlamıştınYaptım mı canım
14.gün yumurtladım canı.im senCanım arkadaşlar yumurtlaman geç olmuş yapma dediler sen adetinin ilk gününü 1 saydığında kaçıncı gün yumurtlamıştın
18.gün yumurtlamayı görmüştüm canım 30 Aralık’ta yumurtlamayı gördüm yani 9 gün oldu adetime de 3 gün var14.gün yumurtladım canı.im sen
Benimde 28 29 aralık yumurtlama 30 aralık çatlama oldu nerdeyse aynı zamanlarımız bikaç gün var aramızda bu arada ben 30 35 gün arası oluyordum adet bu ay neden böle oldu blmyrum 14 aralık son adet yumurtlamadan sonra da 14 gün sayınca adet için benimde 11 12 ocak gibi görünyr18.gün yumurtlamayı görmüştüm canım 30 Aralık’ta yumurtlamayı gördüm yani 9 gün oldu adetime de 3 gün var
ANladım canım gerçekten çok yakınmış birbirine benim ilk denemem o yüzden çok anlamıyorum siz gebelik testini ne zaman yapacaksınızBenimde 28 29 aralık yumurtlama 30 aralık çatlama oldu nerdeyse aynı zamanlarımız bikaç gün var aramızda bu arada ben 30 35 gün arası oluyordum adet bu ay neden böle oldu blmyrum 14 aralık son adet yumurtlamadan sonra da 14 gün sayınca adet için benimde 11 12 ocak gibi görünyr
Canım benimde 4.ayım 2 aydır ovülasyon testi kullanıyorum ben gebelik testi cuma günü yaparım die dünüyorum bu arada sen nasıl değerlendirdin ben her gün ilişkide bulunduk yumurtlama dönemindeANladım canım gerçekten çok yakınmış birbirine benim ilk denemem o yüzden çok anlamıyorum siz gebelik testini ne zaman yapacaksınız
Canım 30-31-1-2-3 şeklinde her günü değerlendirdik sonra bir gün ara verdik sonra tekrar bir gün ara bir gün yapma şeklinde devam ettik canım adeti beklesek mi ki test yapmak içinCanım benimde 4.ayım 2 aydır ovülasyon testi kullanıyorum ben gebelik testi cuma günü yaparım die dünüyorum bu arada sen nasıl değerlendirdin ben her gün ilişkide bulunduk yumurtlama döneminde
Ben adete kadar ovülasyonla takip etcem canım ya istersen sende öle yap koyulukları görürüzCanım 30-31-1-2-3 şeklinde her günü değerlendirdik sonra bir gün ara verdik sonra tekrar bir gün ara bir gün yapma şeklinde devam ettik canım adeti beklesek mi ki test yapmak için