Amin canim.Allah razi olsun...Hayırlı akşamlar kızlar uzun bir aranın ardından geldim güzel haberler vardiye girdim ama çk üzüldüm evlat acısı yaşan annelerimizi görünce dillerim rabbimden acınızı hafifletecek zamanlar versin sizlere ve en kısa zamanda tekrar anneliği yaşatsındiğer arkadaşlarımada haıyrlı evlatlar nasip etsin çift cizgileri göremk nasip olsun
Bu arada sen dogum yaptin mi canim?Hayırlı akşamlar kızlar uzun bir aranın ardından geldim güzel haberler vardiye girdim ama çk üzüldüm evlat acısı yaşan annelerimizi görünce dillerim rabbimden acınızı hafifletecek zamanlar versin sizlere ve en kısa zamanda tekrar anneliği yaşatsındiğer arkadaşlarımada haıyrlı evlatlar nasip etsin çift cizgileri göremk nasip olsun
Yok canım bizim bebeiş daha gelmeyi düşünmüyor galibaBu arada sen dogum yaptin mi canim?
Saglikla gelsin de canim acele etme... bugunlerin tadini cikar bak nasil sikayetteler:)Yok canım bizim bebeiş daha gelmeyi düşünmüyor galibayerini çok sevdi hiç çıkası yok
Saglikla gelsin de canim acele etme... bugunlerin tadini cikar bak nasil sikayetteler:)
Kasim aralik bitti simdi ocak annelerine bakiyorum:)) cok heyecanli.
Amin sagol..:)Bekliyoz öyle amin inşallah rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Kuzmm nerelerdeydnn yaaHayırlı akşamlar kızlar uzun bir aranın ardından geldim güzel haberler vardiye girdim ama çk üzüldüm evlat acısı yaşan annelerimizi görünce dillerim rabbimden acınızı hafifletecek zamanlar versin sizlere ve en kısa zamanda tekrar anneliği yaşatsındiğer arkadaşlarımada haıyrlı evlatlar nasip etsin çift cizgileri göremk nasip olsun
Kuzmm nerelerdeydnn yaa
Aynı kuzuuu herzman yıkık göçük idare edyoz ::))sınavlarla boğuşuyordum kuzum sizler ne yptnz nasıl gidiyor hayat koşuşturmalarınız
Aynı kuzuuu herzman yıkık göçük idare edyoz ::))
Merhabalar içinizde ovülasyon testi ile takip eden beş gün kala böyle bişey gören var mı
AY içinde ilk defa kızardı amaGebelik testi yapın derim gebe olabilirsiniz :)
Canım bu ovülasyon testimiMerhabalar içinizde ovülasyon testi ile takip eden beş gün kala böyle bişey gören var mı
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzmRabbim kolaylık versin hayat mücadelende canm herkese versin tabi
AY içinde ilk defa kızardı amagene de olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?