İyiyiz çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?
Dün mecburiyetten biraz fazla oturmuşumda belim ağrıyor dünden beri. Başka sıkıntı yok çok şükür. Tekme atmaya başladı
Amin canım inşaallah. İçerden tekme yemek baya değişik bir şeymiş:))Ayyy ne güzel çok mükemmel bir hiss olmalı :) inşaALLAH sağlıkla alırsın kucağına canım daha güzel duyguları yaşarsın
Sana o mesajı yazdıktan sonra lavaboya gittim ve suyum geldi.Ayyy ne güzel çok mükemmel bir hiss olmalı :) inşaALLAH sağlıkla alırsın kucağına canım daha güzel duyguları yaşarsın
Oyy kuzum benim ya çok sağol Rabbim aynı duyguları sana da yaşatsın en kısa zamanda inşallah dualarım seninle her zamanRabbim analı babalı büyütsün güzelim inşaALLAH bahtı güzel olsun her şeyin en iyisi onun olsun inşaALLAHbide annesine babasına layıklı evlat olsun
Aaaa deme canim yaa poffff.. naptin yoruldun falan mi yaaa.. nedir durumunn?Sana o mesajı yazdıktan sonra lavaboya gittim ve suyum geldi.acile geldik açılmam varmış suyum bitmiş. Şimdi yatış yapıldı. Minicik fatihimiz doğacak kaybediyoruz onu
Açılmam var sancım var. Doğumu bekliyoruzAaaa deme canim yaa poffff.. naptin yoruldun falan mi yaaa.. nedir durumunn?
Off ya cok uzuldumm gercekten Allahtan umit kesilmez kuzum Allah yardimcin olsun..Açılmam var sancım var. Doğumu bekliyoruz
Ahahhaha bol bol mıncırmak serbestAzcık tombikmiş bişey olmaz :) ne güzel işte sağlıkla al kucağına inşaALLAH bol bol mıncırırsın tombik bacaklarını kollarını :) ay canım çekti
Merhaba naptın nasılsın?Açılmam var sancım var. Doğumu bekliyoruz
sorma ya daha haber de yok iyidir umarım.Mcz09 ne kadar üzüldüğümü anlatamam canım. Fazla oturmuşum dedin haraketsizlikten mi oldu acaba? Canım o kadar kötüyüm ki inan. Dualarım seninle. Rabbim miniğini sana bağışlasın inşaALLAH
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Sizinde enfeksiyondan mıydı? Doktor bizede öyle dedi.Hamilelik düşünen ve hamile arkadaslara da nacizane tavsiyem lütfen hamilelik sırasında düzenli olarak idrar yolu enfeksiyon olup olmadığının kontrolünü yaptırın. 23 haftalık bebeğini kaybetmiş biri olarak tavsiyem...
Canım bebeğim bütün gece tekme attı can çekişircesine. Sabah suni sancı ile doğum yaptım kaybettik.İnşaALLAH iyi olur çok çok iyi olur. Rabbim bebeğini ona bağışlasın inşaALLAH
Malesef kaybettik hiç suyu kalmamıştı ve açılma vardı. Sancılı bir şekilde doğum yaptım doğduğunda ölmüştü çoktan.sorma ya daha haber de yok iyidir umarım.
Senin canin sagolsun demek yiyecek ekmegi icecek suyu yokmus yavrunun.. Allah icini ferahlatsin..Malesef kaybettik hiç suyu kalmamıştı ve açılma vardı. Sancılı bir şekilde doğum yaptım doğduğunda ölmüştü çoktan.susuz kaldı diye. Çok küçük diye küvezde de yaşamaz dediler. Çevre illerdeki hastanelerde arandı ama fatihimiz melek oldu.
Sağol canim benim sanada sabır versin... banada enfeksiyon dedi ama kesin bisi söylenmedi bende aynı şeyleri yaşadım suni sancı verildi bana da. Ne diyelim ki nazikleri yokmus bu dünya da...Çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Sizinde enfeksiyondan mıydı? Doktor bizede öyle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?