• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese selamm

Judy_K Judy_K Gelmene çok sevindim kuzum.Insallah sağlıkla kollarına alacağım bir hamilelik nasip olur sana.Kısmet degilmisten fazlası gelmiyor elimizden bazen maalesef.
can09e can09e Canım reglin gelmiş ama inşallah gelecek aya umutlar

kerem34gul kerem34gul Az kaldı.pozitif düşünelim ve sağlıkla kollarına al inşallah

Adini tek tek yazamadığım diğer tüm arkadaşlarımı öpüyorum.

Ben bugün hsg çektirdim .Hala sersem gibiyim ve kanamam var.Annem geldi bende şimdi.Bugun yatayım dinleneyim istedim.
Inşallah su mübarek günde dualarimiz kabul olsun kızlar.

Hepinize hayırlı kandiller

Herkese selamm

Judy_K Judy_K Gelmene çok sevindim kuzum.Insallah sağlıkla kollarına alacağım bir hamilelik nasip olur sana.Kısmet degilmisten fazlası gelmiyor elimizden bazen maalesef.
can09e can09e Canım reglin gelmiş ama inşallah gelecek aya umutlar

kerem34gul kerem34gul Az kaldı.pozitif düşünelim ve sağlıkla kollarına al inşallah

Adini tek tek yazamadığım diğer tüm arkadaşlarımı öpüyorum.

Ben bugün hsg çektirdim .Hala sersem gibiyim ve kanamam var.Annem geldi bende şimdi.Bugun yatayım dinleneyim istedim.
Inşallah su mübarek günde dualarimiz kabul olsun kızlar.

Hepinize hayırlı kandiller
Canim sagolasin
Sana da cok gecmis olsun..
Hayirli kandiller
Dualarimizin kabul olacagi bir gun olsun insallah..

Evet canım tedavisiz oldu. Hiç beklemiyordum şok oldum öğrendiğimde. Sağlıksızmış ama daha önceden bilseydim belki ilaçlarla falan geliştirebilirdik ama kısmet değilmiş canım.
Tatlım aşılama düşünüyordun yapmadın mı?
Canım ilaçlarla da bir yere kadar, bir tanıdığımızın 5. ayda aldılar bebeğini gelişim durduğu için, her şeyin hayırlısını versin Rabbim. Aşılamaya şuan gerek yok dedi doktor, klomeni bu ay da deneyelim dedi, üç ay denenmesi öneriliyor dedi, ek olarak menogon diye bir iğne verdi 5 gün de onu vuruldum, bekliyoruz bakalım hayırlısı.

İlaçlarda geliştirme değilde eksiklikleri tamamlama oluyor. Mesela bende pıhtılaşma var bebeğe kan gitmezse Allah korusun kalbi duruyor. Progesteron değeri düşük olanlara ilaç veriyorlar. Plasenta oluşuncaya kadar. Yapılabileceklerde var yapılamayacaklarda.
Yoksa ilk üç ay bizim depolardan kullanıyorlar.
Mübarek gün hürmetine Allah size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bizde sağ salim kucağımıza alalım inşaallah.

pnarsln pnarsln Kuzum hatırlıyorum düşüğü.Insallah sağlıklı hamilelikler nasip olur hepimize.Bende yeni ayı bekliyorum .Yarın bat günüm.Bu ay hsg cektirecegim heyecanlı ve umutluyum.
kerem34gul kerem34gul Biz seninle fazla görüşemedik malum o yüzden sormadim canım ama az kalmış doğumuna ne güzel.saglikla kollarına alırsın inşallah minigini
İnşallah canım inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz hepimiz sen neler yaptın canım

Kızlaaaarrrr canlaarııımmmm ben geldiiiimmmmmm.
melek ve mucizesi melek ve mucizesi canım çok anmışsın beni gördüm çok sağol tatlım unutmamışsın şimdi gele bildim
can09e can09e Sinemciğim burda mısın tatlım

@mavimilena_ canımmm doğumuna sayılı günler kalmış çok çok heyecanlandım senin yerine. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

@Zuhal budak polat tatlım.evet seni hatırlıyorum birlikte o kadar hamilelik belirtilerimizi paylaştık. Çok şükür hamile kaldın topiğim uğurlu geldi :) inşaALLAH sağ salim kucağına alırsın canım

pnarsln pnarsln canım sen nasılsın toparlana bildin mi?

Yeni hamişler hepinizi tebrik ediyorum sizin adınıza çoook çok çok sevindimmmm inşaALLAH sağlıklı hamilelik yaşarsınız kucağınıza alırsınız sağ salim. Rabbim burda uzun süredir hasretle bekleyen arkadaşlarıma da yaşatsın bu hissi bu sevinci inşaALLAH :dua:
İyiyim canım allaha şükür sen nasılsın toparladım allaha şükürler olsun sen nerdesin neler yaptın canım

Iyi geceler kızlar

can09e can09e Kuzum dün çektirdim .Adetin 11.gunuydu. Akşam kanamamda oldu hafif sancımda ama anestezili yaptırdım ben.

pnarsln pnarsln Buralardayım kuzum.Calismalar başlayacak ama korunsammı bilemedim doktor da bir şey demedi.
Reglin 2. Veya 3. Günü gel dedi sadece.Tam yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyorum.

Tüplerde sıkıntı çıkmadı .Eşimde sıkıntı yok bende yok ama çocukta yok.Allah hakkımızda hayırlısını versin artık

Iyi geceler kızlar

can09e can09e Kuzum dün çektirdim .Adetin 11.gunuydu. Akşam kanamamda oldu hafif sancımda ama anestezili yaptırdım ben.

pnarsln pnarsln Buralardayım kuzum.Calismalar başlayacak ama korunsammı bilemedim doktor da bir şey demedi.
Reglin 2. Veya 3. Günü gel dedi sadece.Tam yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyorum.

Tüplerde sıkıntı çıkmadı .Eşimde sıkıntı yok bende yok ama çocukta yok.Allah hakkımızda hayırlısını versin artık
Amin canim hakkimizda hayirlisi
Artik eski enerjini alamiyorum ben bir sikinti mi var.. eskisi gibi girmiyorsun da sanirim.. eski melegi ozledim ben:-):KK5:

Iyi geceler kızlar

Demekki vakti saati var cnm sabırla denemeye devam et çok şükür en büyük şansın sorun olmaması hatta umudunun olması bunu düşün :)

Iyi geceler kızlar

Merhaba cabnım, bende hsg çekildim doktorum korunmam gerektiğini söylemedi. 1 hafta ilişki yasaktı. sonrasında birlikte olduk yumurtlamamın olduğu güne denk geldi. HSG den sonra tüpler iyice temizlendiği için hamile kalma olasılığı artarmış ben oyüzden değerlendiriyorum sürekli. 26 Kasım bat tarihim eğer olumlu gelişme olursa yazarım bende. olmazsa zaten reglim ikinci günü gidicem aşılama tedavisine başlanılacak. oyüzden bence 5-6 gün birlikte olmayın sonrasında değerlendirin belki olur bilemezsin :KK66:

Kızlar adetim dündü test yaptım sonuç negatif neden çıkmadı acaba varmıdır bisey

can09e can09e Kuzum ben nedendir bilmem Kasım ayında her sene böyle gergin huzursuz olurum.Demek oralara bile yansıdı :mad:Az kaldı diyip kendimi motive ediyorum.Aralık 1den itibaren eski melek oluyorum.Psikolojik tamamen işte

kerem34gul kerem34gul Hakkımızda hayırlısı zaten canım. Yinede olmazsa tüp bebek falan deneyeceğiz yapacak bir şey yok.Kizima sözüm var asla pes etmek yok.

suz35 suz35 Inşallah sorunsuz hamile kalırız canım .

Merhaba Hanımlar yarın adet günüm ama bugun pembe hafif akıntım oldu peçeteye gelecek kadar sizce bu ne demek oluyor ???

Back