• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her kontrole gittiğinde kalbin sıkışıyor doktorun önce kalbi atıyor demesini bekliyorsun kalp atışı güzel dedikten sonra o panikle diğer dediği hicbirseyi duymuyorsun . Aylar böyle geçiyor ta ki hareketlerini hissedene kadar bu kez de her kontrol de bo sorun varmi diye panik yapıyorsun . Böyle gelip geçti cnm 9 ay şimdi de sezeryan icin gün aldık onun stresi sardı :KK43:
Sen demi kürtaj oldun :110:
Aynen öyle olucak biliyorum .
Allahım yardımcımız olsun .

Allahım sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin

H E H E Judy_K Judy_K kızlar biliyorsunuz ki ben dış gebelikten kürtaj oldum. Onca zaman beklemiştik ve sadece iki gün iyidir diye düşündüm ve 3. Gün düşecek dediler. 5. Gün dış gebelik dediler. Ve 10 gün içinde aldılar. Hiç bir şey hissetmiyordum bız gibiydim. 15 dk içinde işlem bitti benim içimde alev vardı ama ağlayamamıştım bile. Sonra annemle konuştum anlatırken ağlamaya başladım saatlerce ağladım. Geçmiş olsuna gelenlerin teselli sözleri bile ters geliyordu. Sonra oturdum düşündüm
Daha bir ay öncesine kadar bile bir sürü doktor bana tüp bebekle bile hamile kalamazsın demişlerdi ve ben hiç bir tedavi olmadan hamileydim.
Allah ım beni affet diye dua ettim hergün. O zaman bir daha hamile kalmasam bile en azından iki gün hamileyim diye gezdim. Vücudum hamileliği tatmış oldu. Ve toplandım ha unuttun mu deseniz asla :( sağlıklı olsaydı mercimeğim aralıkta doğacaktı. Ama hayırlısı buymuş diyerek kendimi teselli ediyorum. Sizde böyle düşünün ve yalnız kalmayın. Ben çok yalnızdım zor atlattım ama geçiyor. İçinizde bir yerlerde hep kalacak ama acısı hafifleyecek.
Şimdi kendinize dikkat edin Allah inşaallah istediğiniz zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size ve isteyen herkese.

H E H E Judy_K Judy_K kızlar biliyorsunuz ki ben dış gebelikten kürtaj oldum. Onca zaman beklemiştik ve sadece iki gün iyidir diye düşündüm ve 3. Gün düşecek dediler. 5. Gün dış gebelik dediler. Ve 10 gün içinde aldılar. Hiç bir şey hissetmiyordum bız gibiydim. 15 dk içinde işlem bitti benim içimde alev vardı ama ağlayamamıştım bile. Sonra annemle konuştum anlatırken ağlamaya başladım saatlerce ağladım. Geçmiş olsuna gelenlerin teselli sözleri bile ters geliyordu. Sonra oturdum düşündüm
Daha bir ay öncesine kadar bile bir sürü doktor bana tüp bebekle bile hamile kalamazsın demişlerdi ve ben hiç bir tedavi olmadan hamileydim.
Allah ım beni affet diye dua ettim hergün. O zaman bir daha hamile kalmasam bile en azından iki gün hamileyim diye gezdim. Vücudum hamileliği tatmış oldu. Ve toplandım ha unuttun mu deseniz asla :KK43: sağlıklı olsaydı mercimeğim aralıkta doğacaktı. Ama hayırlısı buymuş diyerek kendimi teselli ediyorum. Sizde böyle düşünün ve yalnız kalmayın. Ben çok yalnızdım zor atlattım ama geçiyor. İçinizde bir yerlerde hep kalacak ama acısı hafifleyecek.
Şimdi kendinize dikkat edin Allah inşaallah istediğiniz zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size ve isteyen herkese.
Allah razı olsun canım

Allah razı olsun canım
Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor ama dayanmak gerek. Daha bir kere bile görmediğiz halde böyleyiz. Allah korusun doğurup büyüttüğümz çocuklarımız olsaydı :( ona hiç dayanamazdık. Her halimize şükretmek gerek. Böyle konuşuyorum diyede düşünmeki üzülmedim. Şimdi hamileyim diye böyle dediğimi. Sende atlatınca böyle düşüneceksin. Eğer ki bir sorun yoksa ilk adetten sonra deneyin bence. Korkma nasipte ne varsa o yaşanıyor. Judy biliyor ben keseyi görünceye kadar dış gebelikten korktum. Keseyi gördük bebeği görünceye kadar boş gebelik mi diye korktum. Ondan sonrası zaten bir muamma. İçerde kanama olmadığı halde lekelenmem oluyordu. Kanama bile geçirdim. Her gittiğimizde o kapıda bayılacak gibi oluyorum. Hala sevinemiyorum bile. Allah olmayana versin olanlarıda korusun inşaallah.

Sen demi kürtaj oldun :110:
Aynen öyle olucak biliyorum .
Allahım yardımcımız olsun .

Allahım sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin
Evet cnm maalesef :( ağlayarak uyandım kürtajdan sonra :( rabbim kimseye yaşatmasın . Amin insallah sağ Salim kucağımıza alırız bebeğimizi :) darısı hayırlı sağlıklı bir şekilde sana insallah cnm .

• Beğen
Reactions: H E
Judy_K Judy_K hoşgeldin güzelliğiim:KK51: okudum yazdıklarını gördüğüm kadarıyla daha iyisin toparlanmışsın. Allah tez vakitte yine yeniden nasip etsin inşallah o testi pozitif görmeyi.. sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi.. rebiûlevvel ayına girdik mübarek zamanda sizler için dua ettim inşallah allah kucağınızı dolduracak kalbinizi ferah tutun:dua: biz iyiyiz sen gidince biz de inzivaya çekildik kadınlar kulübü olarak:KK30: bende 35. Haftamdayım vücut doğumdan sonra yaşanacak olan uykusuzluk dönemi için beni hazırlıyor şimdiden uykusuzluk sorunumuz var bel ağrıları sırt ağrıları derken pozisyon bulup rahat yatmak hayal oldu:rolleyes: tabi bana da bu dönemi işkence gibi değil de geride güzel anılar bırakmak için bu dönemin bu işin bi parçası olduğunu düşünmek düştü:emir_bebek:..

Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor ama dayanmak gerek. Daha bir kere bile görmediğiz halde böyleyiz. Allah korusun doğurup büyüttüğümz çocuklarımız olsaydı :KK43: ona hiç dayanamazdık. Her halimize şükretmek gerek. Böyle konuşuyorum diyede düşünmeki üzülmedim. Şimdi hamileyim diye böyle dediğimi. Sende atlatınca böyle düşüneceksin. Eğer ki bir sorun yoksa ilk adetten sonra deneyin bence. Korkma nasipte ne varsa o yaşanıyor. Judy biliyor ben keseyi görünceye kadar dış gebelikten korktum. Keseyi gördük bebeği görünceye kadar boş gebelik mi diye korktum. Ondan sonrası zaten bir muamma. İçerde kanama olmadığı halde lekelenmem oluyordu. Kanama bile geçirdim. Her gittiğimizde o kapıda bayılacak gibi oluyorum. Hala sevinemiyorum bile. Allah olmayana versin olanlarıda korusun inşaallah.
İnşallah rabbım tekrar nasip eder canım banada doktorum bır manı yok hemen hamıle kalırsın dedı ama Rabbım bilir :dua:

İnşallah rabbım tekrar nasip eder canım banada doktorum bır manı yok hemen hamıle kalırsın dedı ama Rabbım bilir :dua:
İnşaallah.
Genelde ilkler böyle oluyor ama sen hamile kalmadan bir genetik testlerini yaptır. Pıhtılaşmadan dolayı bebeğe kan gitmiyor ve beslenemediğinden kalbi duruyor. Önce bi araştır yada doktoruna sor. Tam kan sayımı yapılıyor ya o sonuçlar varsa elinde orda plt(trombosit) değeri kaçmış bak bakalım. Karşılaştır hepsini. Onlar yüksek olunca genetik testlerde de pıhtılaşmada çıkıyor.

İnşaallah.
Genelde ilkler böyle oluyor ama sen hamile kalmadan bir genetik testlerini yaptır. Pıhtılaşmadan dolayı bebeğe kan gitmiyor ve beslenemediğinden kalbi duruyor. Önce bi araştır yada doktoruna sor. Tam kan sayımı yapılıyor ya o sonuçlar varsa elinde orda plt(trombosit) değeri kaçmış bak bakalım. Karşılaştır hepsini. Onlar yüksek olunca genetik testlerde de pıhtılaşmada çıkıyor.
Canım doktorum ilk gebeliklerde bu oran çok yuksek oldugu için şuan hiçbir araştırma yapmıyoruz dedi .
2. cide sorun çıkarsa araştırırız dedi. Açıkcası şuan bırşey yapmayı dusunmuyorum .

Sağlık ocagında yapılan testlerım var o değerlerime çok güzel demişlerdi . Orda o dediğin şey varmı bılmıyorum . Evraklar evde :110:

Canım doktorum ilk gebeliklerde bu oran çok yuksek oldugu için şuan hiçbir araştırma yapmıyoruz dedi .
2. cide sorun çıkarsa araştırırız dedi. Açıkcası şuan bırşey yapmayı dusunmuyorum .

Sağlık ocagında yapılan testlerım var o değerlerime çok güzel demişlerdi . Orda o dediğin şey varmı bılmıyorum . Evraklar evde :110:
Doktora kalsa ikinciyide kaybetmeni bekleyecek. Bizim de ilkti yapalım dedik ve iki gende çıktı. Öğrendiğim günden beri sulandırıcı kullanıyorum. Eve gidince bakarsın.

• Beğen
Doktora kalsa ikinciyide kaybetmeni bekleyecek. Bizim de ilkti yapalım dedik ve iki gende çıktı. Öğrendiğim günden beri sulandırıcı kullanıyorum. Eve gidince bakarsın.
Bu testı nerde yaptırdın peki sen ?

Bu testı nerde yaptırdın peki sen ?
Özelde ki kadın doğum doktorumla konuştuk. İsimlerini verdi ve antalyadan bir doktor geldi kanı aldı ve ankaraya gönderdi. Ama araştırma hastanesinde de yapılıyor. Nerde oturuyorsun var mı araştırma hastanesi.

• Beğen
Özelde ki kadın doğum doktorumla konuştuk. İsimlerini verdi ve antalyadan bir doktor geldi kanı aldı ve ankaraya gönderdi. Ama araştırma hastanesinde de yapılıyor. Nerde oturuyorsun var mı araştırma hastanesi.
İstanbuldayım . Vardır eşime söylıyeyım bir araştırsın

Şuan çalışıyorum.
İşlerimizde yoğun allaha şükür işyerınde aklıma gelmıyor zaten ..
eve gelince sıkınıt oluyor genellıkle ..
Ya da işte aileler geçmiş olsun için arıyor .
Zaten ilk acemiliğimiz ailelere söyledık .
Bir daha Rabbım nasip ederse 5-6 aya kadar kimseye asla söylemem . anneme dahil .

Aminn aminnn

@can09e Aminnnnnnnn :KK48:

Boş ver canım ben kimseye söylemedim de noldu :) sadece kayınvalidemler biliyordu. Bende senin aksine acaba söylememekte hata mı ettim diye düşünüyorum :)
Çalışıyor olmana sevindim.zaten gece için yoğun çalış dedim gece hemen uykuya dalasın yorgunluktan.
Eşin nasıl? Benim eşim benden çok dağıldı. Ona destek oliyim diye güçlü kaldım belki de ondan kafama çok takmamaya çalıştım

Cnm gördüm de cvp yaZdim sandım o kadar çok yoğunum ki Doğuma 12 gün kaldı hatta 11 çocuklar Doğum stresi okul telaşı yoğun geçiyor .

Ayyy sayılı gün kalmışş. İnşaALLAH sağlıkla al kucağına yavrunu :) neyseki ilk doğumun değil. Ben senin yerine heyecanlandım burda :)

Boş ver canım ben kimseye söylemedim de noldu :) sadece kayınvalidemler biliyordu. Bende senin aksine acaba söylememekte hata mı ettim diye düşünüyorum :)
Çalışıyor olmana sevindim.zaten gece için yoğun çalış dedim gece hemen uykuya dalasın yorgunluktan.
Eşin nasıl? Benim eşim benden çok dağıldı. Ona destek oliyim diye güçlü kaldım belki de ondan kafama çok takmamaya çalıştım
Bizde dağılan taraf ben oldum :110: Eşim bana bişey olcak dıye çok korktu . Kürtaja girerken gözlerindeki korkuyu gördüm :110:
En buyuk destekçim eşim eğer o bu kadar güçlü olmasaydı ne halde olurdum bılmıyorum :110:
Allahım bınkere razı olsun :KK200: Ne doğru bir seçim yaptıgımı bir kez daha anladım

Judy_K Judy_K hoşgeldin güzelliğiim:KK51: okudum yazdıklarını gördüğüm kadarıyla daha iyisin toparlanmışsın. Allah tez vakitte yine yeniden nasip etsin inşallah o testi pozitif görmeyi.. sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeyi.. rebiûlevvel ayına girdik mübarek zamanda sizler için dua ettim inşallah allah kucağınızı dolduracak kalbinizi ferah tutun:dua: biz iyiyiz sen gidince biz de inzivaya çekildik kadınlar kulübü olarak:KK30: bende 35. Haftamdayım vücut doğumdan sonra yaşanacak olan uykusuzluk dönemi için beni hazırlıyor şimdiden uykusuzluk sorunumuz var bel ağrıları sırt ağrıları derken pozisyon bulup rahat yatmak hayal oldu:rolleyes: tabi bana da bu dönemi işkence gibi değil de geride güzel anılar bırakmak için bu dönemin bu işin bi parçası olduğunu düşünmek düştü:emir_bebek:..

Pozitifliğine bayıldım minik balığım :KK36: ne de güzel anlattın öyle. Ben sinir oluyorum hamilelikte hep şikayet yapanlara. Hamileliğe hastalık gibi bakanlara. Oysaki bir kadının hayatının en güzel dönemi hamilelik :anneadayı: ufacık olsa da yaşadım o hissi şimdi tekrar yaşamak için çıldırıyorum :rolleyes:
Allah senden razı olsun olsun canım dualarınla çok destek oldun bize. Rabbim sana kolay doğum yaşatsın. Sağlıkla al miniğini kucağına emzirerek takıl artık kkda :p

Back