Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim eşim balık çok duygusal. O 8haftada bebeğin okuluna kadar düşündü hayaller kurdu düşünebiliyor musun? Her gün hayallerle geçti. O hayallerinin yıkılması onu yıktı. Benimse o zamandan beri içimde sadece boşluk kaldı. Sanki çok çok önemli bişey yapmalıymışım da unutmuşum gibi. Her günüm böyle geçiyor o zamandan beri.
Hala da bulamadım.

Senin neler yaşadığını biliyorum canım Rabbim tekrar yaşatmasın inşaALLAH. O korkular geride kaldı çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Korkma artık geçti. Daha da iyi olucak inşaALLAH

Bende genellikle elimi göbeğime götürüyorum farkında olmadan bi bakıyorum sımsıkı tutuyorum farkedınce okdr uzuluyorum kı .
Eşimde hala geceleri arkadan sarılırken göbeğimi tutuyor
Biz çok hayal kurmadık çok şükür .

Avm ye gittiğimizde bile bebek mağazalarının önunden hızlıca geçerdim
İyi ki öyle yapmışım

Aynen benim de doktorum böyle dedi.

Benim eşim hep 2kişi muammelesi yaptı bana öğrendiğinden beri. Evden çıkarken hep kendinize dikkat edin derdi. Kürtajdan çıktık eve geldik ilaçları almak için evden çıktığından kendinize ardından duraksadı sonra kendine dikkat et dedi. Gözleri doldu gitti hemen. O kadar kötü oldum ki o an. Ben içimde taşıdığım için onun varlığını biliyordum ondan kürtajdan sonra olmadığına hemen alıştım boştu içim hissedebiliyordum. Ama o bunu hiç hissetmedi ki ondan zaman aldı onun yokluğu kabullenmesi.

Kaç yıllık evlisin ?

Ben 6 yıllık evlıyım . İlk denememizde hamıle kaldım . Doktorum rahım tembelleştiği için de bebek gelişmemiş olabılır dedi . 2 cide rahmın daha bilinçli olucak napması gerektıgını bilicek dedi.

Judy'm canım benim ne zamandır buralara girdiğim yok, az önce gördüm yazdıklarını, üzüldüm ama bak hamile kalabiliyorsun, ilk gebeliklerde çok oluyor böyle durumlar, inşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıkla ilerleyecek.
Bana gelince doktor bu ay klomene ek olarak menogon verdi iğne, çok yıprattı beni ilaçlar ruhen, bu ay doktor çok umut verdi bize, keşke öyle yapmasaydı, ben umutlanmak istemiyorum, her şeyin hayırlısı canım benim

Canımsın vakit çok çabuk geçiyor sende bi bakmışsın hamile kalmışsın bi bakmışsın doğuma sayılı günler kalmış.. Allah sizden de razı olsun canım benim

Ya yazmayı unuttum sende genetik testlerini yaptır.

Evet siz baya ara vermişsiniz. İnşaALLAH doktorunun dediği gibi olur canım. Benim gelecek ay 2yıl olacak ama evlendiğimden sonra 6ay korundum sadece ondan sonra hep denedik ve ilk kez bu hamileliğim oldu. O kadar denememe rağmen hiç olmamıştı o zamana kadar. Şanslısın ilk denemende tuttu. İnşaALLAH korunma surecin bittikten sonra da ilk denemende tutturursun canım. Benim de doktorum rahmin artık daha tecrübeli hemen hamile kalabilirsin dedi. İnşaALLAH

Bende uzun zamandır yoktum güzelim yeni geldim anca toparlandım. İnşaALLAH olur yine yakın zamanda.
Doktor senin için umutlu konuşmuş dedin inşaALLAH dediyi gibi olur canım. Artık senden hamilelik haberi duymak istiyorummm. Rabbim yardımcın olsun tatlım

Canımsın vakit çok çabuk geçiyor sende bi bakmışsın hamile kalmışsın bi bakmışsın doğuma sayılı günler kalmış.. Allah sizden de razı olsun canım benim

Ayyy inşaALLAH kuzucuğum. Artık sende kucağında miniğinle okursun burdan bizim hamilelik haberlerimizi inşallah :)

Ben
Ben olmayacağına o kadar çok inandım ki artık, umutlanamıyorum bile. Sen tedavisiz mi hamile kalmıştın canım? İlk gebeliklerde düşükler ve diğer problemler çok oluyor ama ikincisi gayet sağlıklı oluyor çevremde gördüğüm böyle. İnşallah tez zamanda yine olacak canım benim

Sağol cnm korku daha fazla ama ilk çocuktan sen ne zaman kürtaj oldun mesajlarda gördüm

Geçen ay canım. Artık 40gün oldu. Doktor tekrar denemeye başlayabilirsiniz dedi.
Sende korkma canım inşaALLAH sağ salim alırsın kucağına

Evet canım tedavisiz oldu. Hiç beklemiyordum şok oldum öğrendiğimde. Sağlıksızmış ama daha önceden bilseydim belki ilaçlarla falan geliştirebilirdik ama kısmet değilmiş canım.
Tatlım aşılama düşünüyordun yapmadın mı?

ilaçlarla geliştirilebilir mi? nasıl yani kuzum ben anlayamadım.. sonuçta sağlıklı olmadıkları için gelişimleri durmuyor mu? ilaçla neyi değiştirecekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…