Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin inşallah sende bu sefer karnında bebeşinle bizlere yazarsın Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

İnşaAllah düşündüğüm şeydir

Yakın zamanda ben de yaşadım bunları. O masada o kadar ağladım ki korkudan stresten. Senin durumunu okuyamadım burda yoktum. Neden kürtaj oldun canım?

Merhaba Hanımlar 2 kasımda çatlatma iğnesi oldum adetime 5 gün var sık idrara çıkıyorum ve kasik agrım var bide kasigin arka tarafı belde ara ara batmalar oluyor test aldm yarın yapmalıyım sizce

Merhaba Hanımlar 2 kasımda çatlatma iğnesi oldum adetime 5 gün var sık idrara çıkıyorum ve kasik agrım var bide kasigin arka tarafı belde ara ara batmalar oluyor test aldm yarın yapmalıyım sizce

Canım benim de adete 7 gün var kan testi yaptır istersen ama genellikle geçince yaptır diyenler olur döllenme olmuşsa zaten çıkar adete 1 hafta kala öğrenen bile var Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin bir de şu çatlatma iğnesini herkes mi yapıyo doktor neye göre veriyor çok merak ediyorum

Evet canım isteğe bağlı ben 1 yıldır evliyim ama hiçbir sorunum yoktu bende tedavi olmak istiyorm dedm ilk önce klomen veriyor iciyorsun sonra kontrole gidiyosun yumurtalarına bakılıyor kaç tane oluşmuş diye sonra iğne verip çatlatıyor ve ilişki günü öneriyor

merhaba naptın yaptın mı? bence yapabilirsin artık 2+14 16sı tam da bugün.. gelmediyse reglin..

adet günün bugün olması gerekmiyor mu canım? 2si çatlatma oldum diyorsun 2+14 16 bugün bat olması gerekmez mi neyi atlıyorum ben.
Hayır canım iğneyi vurduktan sonra yine kendi adet tarihini bekliyosun doktorum öyle dedi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…