Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar öncelikle merhabalar.
Ben 3 aylık evliyim. Bekarken düzenli bir şekilde 30 günde bir adet olurdum. Evlendiğim ilk ay 15 gün , ikinci ay 4 gün geçerek oldum. Doktora gittim genel bir kontrole. Normal vücudun evliliğe alışıyor dedi. Kist falan yok rahim temiz yumurtalıklar sağlıklı dedi. Bende bu ay ovülasyon takibi yaptım. Ama çok geç yumurtladım.
Sat 12 ekim.
Yumurtlama 4-5 kasım.
Çatlama 6 kasım (yani bu tarihte ovü testi silikleşti. )
Bu ay o kadar ümitliyimki kasıklarımda batmalar oluyor göğüslerim balon gibi oldu acıyor ve batıyor. Ağzım kuruyor idrara sık sık çıkmaya başladım.
Asıl konuya gelirsek dün yani 14 kasımda mide yanması şikayetiyle doktora gitmiştim gebelik var mı dedi bilmiyorum dedim. Test istedi ama 0.1 çıktı yani negatif. Yumurtlama tarihime 14 gün ekliyorum 20 kasımda adet olmam gerekiyor. Yani adetten 6 gün önce yapılan bir kan testinin negatif olması normal mi ? Sonradan yükselir mi ya da başına böyle bir şey gelen var mı ? Ve bu anlattıklarımda yanlış bildiğim bir şey var mı ? Ne olur bana yardım edin. Eşimle bu ay çok ümitliydik resmen yıkıldık...

hoş geldiiiiiinnn kuzummm gözlerim yollarda kalmıştıı... iyi ki geldinn nerelerdeydinn neler yaptıınn anlatsana ...

hoş geldiiiiiinnn kuzummm gözlerim yollarda kalmıştıı... iyi ki geldinn nerelerdeydinn neler yaptıınn anlatsana ...
Hoşbuldum canım ohooo neler olmadı ki baya şeyler oldu.
Hamileydim ama maalesef gelişimini durdurdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi de denemelere yeniden başladık.

Sende ne var ne yok canımcım varmı gelişmeler

Judy_K canım benimm hoşş geldin sensiz buralar baya sesiz valla yeniden dönmene çok sevindim.

Amin canım çok sağol Rabbim sana ve burda isteyen herkese bu duyguları nasip etsin. Dediğin gibi artık günlerim kaldı artık bakalım beklemedeyiz ne zaman olucak doğum.

Sende ne var ne yok bakalım

Canım rahat bir doğum geçirirsin inşaALLAH. Bende sizleri çok çok özledimmm tatlım inşaALLAH bi daha geldiğimde kucağında bebişini emzirirken yazışırız :)

Bende de olaylar olaylar :) hamileydim canım ama 8haftalık olması gerekirken 5haftadan gelişimini durdurduğunu öğrendim kürtaj oldum malesef şimdi korunma süremiz bitti ve yeniden denemeye başladık inşaALLAH çok bekletmeden gelir bebiş :)

aaa ciddi misin neler olmuş haberim yok kuzum.. demek ondan uzaklaştın... olsun canın sağolsun.. ilk gebelikler böyle sonuçlanabiliyor.. sende az çok öğrendin her şeyi..

Rabbim çok bekletmeden sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahh..

Sende ne var ne yok canımcım varmı gelişmeler
Sana ben de hamileyim demeyi çoook isterdimm.. ovu yapıyorum bu ay da, elimdeki bitene kadar yapıcam... 2si silikleşti 2+14 16sı bat günü olarak hesap ediyorum...bakalım
ama sabah beri gelecek gibi ağrılarım var... bel sırt bacaklarım kopuyorr. tuvalete gidiyorum, işte geldi diyerek bir şey gelmiyorrr.

canm meraba nasilsin bebiş nasıl ya bugün catlatma ignesinin 13. günü ve sabah test yaptım suzulduguanda böyle olduEki Görüntüle 2206052
İdrarı fazla damlatmışsın ama pozitif sonuç cnm hemen gidip kan ver istersen yada yarin sabah tekrarla ama ideari daha az Damlat bebis inss iyi teyzesi 37 haftalık olduk :)

İdrarı fazla damlatmışsın ama pozitif sonuç cnm hemen gidip kan ver istersen yada yarin sabah tekrarla ama ideari daha az Damlat bebis inss iyi teyzesi 37 haftalık olduk :)
canm kurduktan sonra böyle oldu çokta dikkat ettim fazla damlatmamaya ama kaçmış demekki

Canım sadece 1 regl beklıcem . Doktorum öyle uygun gördü .
Daha kontrollerım bitmedi ..
Kürtajdan sonra odasında konustuk . Sadece 1 regl bekle dedi . Sonra başlayın dedi.

Aynen bende hamıle kalmayıp adet görmeyı yeğlerdim . Kürtaj benı çok sarstı . Gece her gözümü kapatışımda kendımı o masada hatırlıyorum .
O masaya bile 2 tane sakınleştırcı iğne yiyerek gittim

Kiyamamm.. gececek ama bak burdaki cogu arkadasim yasadi ayni durumu ben 3 defa yasadim.. olanlari dusunmemeye calis geldiginde goruntuler at onlari kafadan yasayacagin kadar yasadin yasını. Kendi kendine telkin cok onemli, tercih senin, bu surecte iyi olup devam etmen ya da kurup kurup kuruman.. iyi olmayi tercih edecegini dusunuyorum.. umarim bir an once at ustunden..

Reactions: H E
Gün içerisinde hiçbir sıkıntı yok zaten ..
Sıkıntı uyurken

Ama atlatıcam emınım

Gün içerisinde hiçbir sıkıntı yok zaten ..
Sıkıntı uyurken

Ama atlatıcam emınım
profil resmini değiştirmekle başlayabilirsin... mesela.. istemediğim düşünceler geldiğinde uyumaya çalışırken, kafamı sallıyorum iyi geliyor

profil resmini değiştirmekle başlayabilirsin... mesela.. istemediğim düşünceler geldiğinde uyumaya çalışırken, kafamı sallıyorum iyi geliyor
Teşekür ederim canım tavsıyelerın için .
güzel bir profil resmı bulunca değştiricem

Teşekür ederim canım tavsıyelerın için .
güzel bir profil resmı bulunca değştiricem
naçizane kuzum, sevdiklerimin üzülmesi beni de üzüyor ziyadesiyle.. ondan bir an önce seni eski halinle görmek istiyorum..

hee ayrıca 1 regl bekleme süresi de süper tabi gençsin ya maşallah..
bana 6 ay dedi önce sonra yaşım geçiyor benim dedim de 3 ayda anlaşmıştık 2 aydır boş geçiyoruz bakalım kısmet.. sanki hemen olacakmış gibi 3 ay demişim

BEN BILIYOSUN BU SUREÇTE çok doktora görundum .
Sadece 1 tanesı 3 ay bekle dedi .
Bunu kendı doktoruma söyledıgımde onlar geri kafalı doktor dedi .
Sağlıklı rahım bebegı kabul eder dedi .

BEN BILIYOSUN BU SUREÇTE çok doktora görundum .
Sadece 1 tanesı 3 ay bekle dedi .
Bunu kendı doktoruma söyledıgımde onlar geri kafalı doktor dedi .
Sağlıklı rahım bebegı kabul eder dedi .
aynen ben de öyle düşünüyorum
sağlıklı değilse gebelik oluşmaz.. yine de 1 adet beklemen yerinde olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…