hoş geldiiiiiinnn kuzummm gözlerim yollarda kalmıştıı...Kızlaaaarrrr canlaarııımmmm ben geldiiiimmmmmm.
@melek ve mucizesi canım çok anmışsın beni gördüm çok sağol tatlım unutmamışsın şimdi gele bildim
can09e Sinemciğim burda mısın tatlım
M mavimilena_ canımmm doğumuna sayılı günler kalmış çok çok heyecanlandım senin yerine. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
@Zuhal budak polat tatlım.evet seni hatırlıyorum birlikte o kadar hamilelik belirtilerimizi paylaştık. Çok şükür hamile kaldın topiğim uğurlu geldi :) inşaALLAH sağ salim kucağına alırsın canım
@pnarsln canım sen nasılsın toparlana bildin mi?
Yeni hamişler hepinizi tebrik ediyorum sizin adınıza çoook çok çok sevindimmmm inşaALLAH sağlıklı hamilelik yaşarsınız kucağınıza alırsınız sağ salim. Rabbim burda uzun süredir hasretle bekleyen arkadaşlarıma da yaşatsın bu hissi bu sevinci inşaALLAH
Hoşbuldum canım ohooo neler olmadı ki baya şeyler oldu.hoş geldiiiiiinnn kuzummm gözlerim yollarda kalmıştıı...iyi ki geldinn nerelerdeydinn neler yaptıınn anlatsana ...
Judy_K canım benimm hoşş geldin sensiz buralar baya sesiz valla yeniden dönmene çok sevindim.
Amin canım çok sağol Rabbim sana ve burda isteyen herkese bu duyguları nasip etsin. Dediğin gibi artık günlerim kaldı artık bakalım beklemedeyiz ne zaman olucak doğum.
Sende ne var ne yok bakalım
aaa ciddi misinHoşbuldum canım ohooo neler olmadı ki baya şeyler oldu.
Hamileydim ama maalesef gelişimini durdurdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi de denemelere yeniden başladık.
Sende ne var ne yok canımcım varmı gelişmeler
Sana ben de hamileyim demeyi çoook isterdimm..Sende ne var ne yok canımcım varmı gelişmeler
İdrarı fazla damlatmışsın ama pozitif sonuç cnm hemen gidip kan ver istersen yada yarin sabah tekrarla ama ideari daha az Damlat bebis inss iyi teyzesi 37 haftalık olduk :)canm meraba nasilsin bebiş nasıl ya bugün catlatma ignesinin 13. günü ve sabah test yaptım suzulduguanda böyle olduEki Görüntüle 2206052
canm kurduktan sonra böyle oldu çokta dikkat ettim fazla damlatmamaya ama kaçmış demekkiİdrarı fazla damlatmışsın ama pozitif sonuç cnm hemen gidip kan ver istersen yada yarin sabah tekrarla ama ideari daha az Damlat bebis inss iyi teyzesi 37 haftalık olduk :)
tabi ki iyi olacaksın.. geçer bir 10 güne.
ben regl oldum yine .. depoları boşaltmışım ya ondan olmuyor sanırım.. neyse böylesi daha iyi, en azından olup da tutunamasından iyidir..
sen korunmayacaksın değil mi?
Kiyamamm.. gececek ama bak burdaki cogu arkadasim yasadi ayni durumu ben 3 defa yasadim.. olanlari dusunmemeye calis geldiginde goruntuler at onlari kafadan yasayacagin kadar yasadin yasını. Kendi kendine telkin cok onemli, tercih senin, bu surecte iyi olup devam etmen ya da kurup kurup kuruman.. iyi olmayi tercih edecegini dusunuyorum.. umarim bir an once at ustunden..Canım sadece 1 regl beklıcem . Doktorum öyle uygun gördü .
Daha kontrollerım bitmedi ..
Kürtajdan sonra odasında konustuk . Sadece 1 regl bekle dedi . Sonra başlayın dedi.
Aynen bende hamıle kalmayıp adet görmeyı yeğlerdim . Kürtaj benı çok sarstı . Gece her gözümü kapatışımda kendımı o masada hatırlıyorum .
O masaya bile 2 tane sakınleştırcı iğne yiyerek gittim
Gün içerisinde hiçbir sıkıntı yok zaten ..Kiyamamm.. gececek ama bak burdaki cogu arkadasim yasadi ayni durumu ben 3 defa yasadim.. olanlari dusunmemeye calis geldiginde goruntuler at onlari kafadan yasayacagin kadar yasadin yasını. Kendi kendine telkin cok onemli, tercih senin, bu surecte iyi olup devam etmen ya da kurup kurup kuruman.. iyi olmayi tercih edecegini dusunuyorum.. umarim bir an once at ustunden..
profil resmini değiştirmekle başlayabilirsin... mesela..Gün içerisinde hiçbir sıkıntı yok zaten ..
Sıkıntı uyurken
Ama atlatıcam emınım
Teşekür ederim canım tavsıyelerın için .profil resmini değiştirmekle başlayabilirsin... mesela..istemediğim düşünceler geldiğinde uyumaya çalışırken, kafamı sallıyorum iyi geliyor
naçizane kuzum, sevdiklerimin üzülmesi beni de üzüyor ziyadesiyle.. ondan bir an önce seni eski halinle görmek istiyorum..Teşekür ederim canım tavsıyelerın için .
güzel bir profil resmı bulunca değştiricem
hee ayrıca 1 regl bekleme süresi de süper tabi gençsin ya maşallah..Canım sadece 1 regl beklıcem . Doktorum öyle uygun gördü .
Daha kontrollerım bitmedi ..
Kürtajdan sonra odasında konustuk . Sadece 1 regl bekle dedi . Sonra başlayın dedi.
Aynen bende hamıle kalmayıp adet görmeyı yeğlerdim . Kürtaj benı çok sarstı . Gece her gözümü kapatışımda kendımı o masada hatırlıyorum .
O masaya bile 2 tane sakınleştırcı iğne yiyerek gittim
BEN BILIYOSUN BU SUREÇTE çok doktora görundum .hee ayrıca 1 regl bekleme süresi de süper tabi gençsin ya maşallah..
bana 6 ay dedi önce sonra yaşım geçiyor benim dedim de 3 ayda anlaşmıştık 2 aydır boş geçiyoruz bakalım kısmet.. sanki hemen olacakmış gibi 3 ay demişim
aynen ben de öyle düşünüyorumBEN BILIYOSUN BU SUREÇTE çok doktora görundum .
Sadece 1 tanesı 3 ay bekle dedi .
Bunu kendı doktoruma söyledıgımde onlar geri kafalı doktor dedi .
Sağlıklı rahım bebegı kabul eder dedi .
adetım gelene kadar korkularımı yenersem inşallah düşünücem canım . :)aynen ben de öyle düşünüyorum
sağlıklı değilse gebelik oluşmaz.. yine de 1 adet beklemen yerinde olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?