Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlı olsun canım. sanırım bende artık hiçbir yerde gebelikle ilgili bişey okumayacağım. Birbirimizi aşırı etkiliyoruz. Faydalı şeyler tabi ki öğreniyoruz ama; kafamıza takarak gebeliği erteliyoruz belki de.

Çok saol canım benim sana da çok geçmiş olsun ama gerçekten unutmak lazım ben bu ay sürekli başka şeylerle ilgilendim ve internetten uzaktım

Hadi gözün aydın tatlım. Evet uzaklaşmak çok iyi geliyor kan testi yaptırdın mı? RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım benim rabbim herkese nasip etsin size de en kısa zamanda henüz hcg baktırmadım yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım nolacak

Aynen öyle gerçekten internetten sürekli araştırınca aklından atamıyorsun telefonunun bozulması iyi oldu benim için

Hayırlı olsun bebeğin. Belirti oldu mu adet öncesi?

Insallahh kuzum boyle boyle hep endise varmi yokmu buyudumu derken insallah bi bakarm yoluna girir
Endişe stres sana en zararlı şeyler kuzum çok zor senin yaşadığın kim olsa aynı şekilde tedirgin olur ama biraz akışına bırakmaya çalış biraz tevekkül et en azından kafan rahat olsun bebişin de güzelce büyüsün :)

Buyusun bizde burdaki teyzelerine dua edelim onlar.bize ederken rabbim herkese nasip.etsin diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…