hayırlı olsun canım. sanırım bende artık hiçbir yerde gebelikle ilgili bişey okumayacağım. Birbirimizi aşırı etkiliyoruz. Faydalı şeyler tabi ki öğreniyoruz ama; kafamıza takarak gebeliği erteliyoruz belki de.Kızlar merhaba herkese uzun zamandır telefonum bozuktu yazamadım ama şunu söyleyeyim iyi ki bozulmuş iyi ki uzak kaldım internetten geçen ay hiç düşünmedim bu sayede gebelik bugün gecikmemin 6. Günü test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür
Hadi gözün aydın tatlım. Evet uzaklaşmak çok iyi geliyor kan testi yaptırdın mı? RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım. sanırım bende artık hiçbir yerde gebelikle ilgili bişey okumayacağım. Birbirimizi aşırı etkiliyoruz. Faydalı şeyler tabi ki öğreniyoruz ama; kafamıza takarak gebeliği erteliyoruz belki de.
Hayırlı olsun bebeğin. Belirti oldu mu adet öncesi?Kızlar merhaba herkese uzun zamandır telefonum bozuktu yazamadım ama şunu söyleyeyim iyi ki bozulmuş iyi ki uzak kaldım internetten geçen ay hiç düşünmedim bu sayede gebelik bugün gecikmemin 6. Günü test yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükür
Maşallah ne güzel sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah:)Merhabaa arkadaslar bizim minik biraz buyumus hcg beta degerimiz bugun 60 olmus cok sukur az geldi ama doktor oyle bsy demedi
Insallah cok saolun rabbim isteyen herkese.nasip etsin insallah ❤Maşallah ne güzel sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah:)
Sukur canm sn naislsnKızlaaaarr nasılsınız :)
Yorgunum valla kuzum nihayet göreve başladım bugün çok koşturmacalı geçti ama yine de hastaneyi çok özlemişim sizi de özledim hemen yazdım bebiş napıyo sağlıkla büyüyodur inşaAllah :)Sukur canm sn naislsn
Canm bugun yine kan verdim 58 olmus cok kucuk kucuk ilerliyo ama bnde anlamdm iyidr insallahhYorgunum valla kuzum nihayet göreve başladım bugün çok koşturmacalı geçti ama yine de hastaneyi çok özlemişim sizi de özledim hemen yazdım bebiş napıyo sağlıkla büyüyodur inşaAllah :)
İnşaAllah canımcım dua edelim bol bol hayırlısıyla büyüsün inşaAllahCanm bugun yine kan verdim 58 olmus cok kucuk kucuk ilerliyo ama bnde anlamdm iyidr insallahh
Insallahh kuzum boyle boyle hep endise varmi yokmu buyudumu derken insallah bi bakarm yoluna girirİnşaAllah canımcım dua edelim bol bol hayırlısıyla büyüsün inşaAllah
Endişe stres sana en zararlı şeyler kuzum çok zor senin yaşadığın kim olsa aynı şekilde tedirgin olur ama biraz akışına bırakmaya çalış biraz tevekkül et en azından kafan rahat olsun bebişin de güzelce büyüsün :)Insallahh kuzum boyle boyle hep endise varmi yokmu buyudumu derken insallah bi bakarm yoluna girir
Caninn sagolsun tatlimAdet oldum kızlar önümüzdki maçlara artık :)
Buyusun bizde burdaki teyzelerine dua edelim onlar.bize ederken rabbim herkese nasip.etsin diyeeeEndişe stres sana en zararlı şeyler kuzum çok zor senin yaşadığın kim olsa aynı şekilde tedirgin olur ama biraz akışına bırakmaya çalış biraz tevekkül et en azından kafan rahat olsun bebişin de güzelce büyüsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?