Gunaydinlar tatlimm..
3.gunu bugun cok agrim var:/
Guzel haberlere cok ihtiyacimiz var gercekten..
2.günü de olur diye biliyorum.maalesef tam günümde regl oldum.Hormon testi için doktor adetin 3.günü gel demişti pazara denk geliyo. +.günü olur mu acaba ?doktorumun gelmesini bekliyorum arıycam ama merakta ediyorum.
4. günü gitsem olur mu yazmak istedim yanlış olmuş.Günaydın kızlar. Nerelerdesiniz? Çok sessiz buralarkimse yoookkmiiiii
Batı yaklaşam test yapan geciken hadi ya güzel haberler verinnn
maalesef tam günümde regl oldum.Hormon testi için doktor adetin 3.günü gel demişti pazara denk geliyo. +.günü olur mu acaba ?doktorumun gelmesini bekliyorum arıycam ama merakta ediyorum.
4. günü gitsem olur mu yazmak istedim yanlış olmuş.
film temizdi ama hormonlara bakcaz. amin canım inş. Eşimide götürcem o da kontrol olsunBence oluyor canım. Sen yine de doktoruna sorarsın tabi. İnşaALLAH temiz çıkar sonuçlar
film temizdi ama hormonlara bakcaz. amin canım inş. Eşimide götürcem o da kontrol olsun
Göğüslerde hassasiyet var. Ama öyle batma vs hiç yokBoşver canım ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum zaten. İnşaALLAH görmezsin kırmızıları :) başka belirtin var mı
Göğüslerde hassasiyet var. Ama öyle batma vs hiç yok
inş canım. test yaptırmışmıydın ?Benim 3uncu gun gecikmede insallah orda ve buyuyodur minik mucizem
Allahım hepimize hayırlı hbrler vermdirmeyi nasip etsin :bu ay benim olmadı nasip .En son kan testindn sonra yapmadm haftaya gidicm cnm
Ovu test hep silik çıkar,kopkoyu pik yaptııysa gebelik var demek cnm.Kizlar merhaba bende 3 gn kaldi merakla beklemekteyim. Ovu testiylede ogreniliyormus ben 2 gundur ovu testi yaptim ilk yptgim tek cizgiydi ikinci ovu testinde 2. Belirdi ama silik. Sizlerde ovuyla ogrenen oldu mu hic
Insallah herkese canmmAllahım hepimize hayırlı hbrler vermdirmeyi nasip etsin :bu ay benim olmadı nasip .
denemeye devam :) senin güzel hbrlerini alırız inş canımHerkes günaydın Hayırlı cumalar olsun insallah
begonya_ Kuzum yeni ay yeni umutlar diyip yola devam.Bu ay kısmet değilmiş demek
Bata son 3 heyacan tavan
Adet gecmedigi halde de mi kopkoyu cikarOvu test hep silik çıkar,kopkoyu pik yaptııysa gebelik var demek cnm.
Hamilelik varsa evet,ama söyle bisey olabilir günden güne koyulaşır.Öyle takip edebilirsin.Bat günü gebelik yaparsn..Hayırlı haberler verirsin insAdet gecmedigi halde de mi kopkoyu cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?