• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür canım iyi olun da değer çektiklerimize Valla. Sonuçta bebiş geliyor herşeye değer :anne: aşermelerin çok mu oldu? Neye aşerdin? :KK70:
İnşaAllah bu ay bol bol hamişlerimiz olacak :KK68:
İnşallah canım rabbim herkese nasip etsin.darısı başta sana olmak üzere.bu
Çok şükür canım iyi olun da değer çektiklerimize Valla. Sonuçta bebiş geliyor herşeye değer :anne: aşermelerin çok mu oldu? Neye aşerdin? :KK70:
İnşaAllah bu ay bol bol hamişlerimiz olacak :KK68:
Rabbim başta sende olmak üzere burdaki herkes hamile kalır inşallah.aşermelerim çok oldu ilk iki üç ay sadece acı biberli tavuk döner çok yedim.acı biberin en acısını yedim diyebilirim.ki zaten anladım cinsiyeti belli değilken oğlum olacak diye çünkü ilk gebeliğimdede öyle oldu oğlandı.sonra çikolata ve pastadan çok tiksindim.mutfaktan ve evden midem bulandı.bir iki ay annem ve kayınvalidemlere gittim geldim.eve girince midem acayip bulanıyordu.böyle ilginç şeylerde yaşadım.acı biber ve tavuk dönerden başka hiç birşeye aşermedim şükürler olsun.mide bulantılarım hala devam ediyor.5 kilo aldım bunun yanında.ama yinede güzel şeyler .herkese yaşatmayı nasip etsin allah

İnşallah canım rabbim herkese nasip etsin.darısı başta sana olmak üzere.bu

Rabbim başta sende olmak üzere burdaki herkes hamile kalır inşallah.aşermelerim çok oldu ilk iki üç ay sadece acı biberli tavuk döner çok yedim.acı biberin en acısını yedim diyebilirim.ki zaten anladım cinsiyeti belli değilken oğlum olacak diye çünkü ilk gebeliğimdede öyle oldu oğlandı.sonra çikolata ve pastadan çok tiksindim.mutfaktan ve evden midem bulandı.bir iki ay annem ve kayınvalidemlere gittim geldim.eve girince midem acayip bulanıyordu.böyle ilginç şeylerde yaşadım.acı biber ve tavuk dönerden başka hiç birşeye aşermedim şükürler olsun.mide bulantılarım hala devam ediyor.5 kilo aldım bunun yanında.ama yinede güzel şeyler .herkese yaşatmayı nasip etsin allah

Acı çok yiyince mi erkek olduğu anlaşılıyor? Tatlı yiyince kız mı oluyor? :) ne zaman başladı peki aşermelerin canım? :) ben tavuk döner severim inşaALLAH öyle şeylere aşeririm saçma sapan şeylere aşermem :KK70:
Adını ne düşündünüz canım?

Ayyy senin az kalmııışşş çok heyecanlandım senin yerine :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım :) isim düşündünüz mü oğluşa? :emir_bebek:
Henüz haber yok ama olacak inşallah yakında :21:
Şuanlık hala bir net bir karar vermedik isim konusunda ama eşim Muhammed mert düşünüyo bakalım hala isim konusunda kararlıysa eşim onu koyucaz galiba :)
İnşallah bu ay güzel haberler verirsin canım benim:emir_bebek::KK200:

Şuanlık hala bir net bir karar vermedik isim konusunda ama eşim Muhammed mert düşünüyo bakalım hala isim konusunda kararlıysa eşim onu koyucaz galiba :)
İnşallah bu ay güzel haberler verirsin canım benim:emir_bebek::KK200:

Takipte kal canım güzel haberlerin eli kulağında inşaALLAH :KK6:
Muhammed Mert çok güzel bi isim çok beğendim canım.
İsim görmedin mi rüyanda? Çoğu hamiş görüyor da

Takipte kal canım güzel haberlerin eli kulağında inşaALLAH :KK6:
Muhammed Mert çok güzel bi isim çok beğendim canım.
İsim görmedin mi rüyanda? Çoğu hamiş görüyor da
Ay hadi bakalım inşallah Rabbimin izniyle takipteyim.:KK54:
İsmi beğenmene sevindim canım. :)
Benim arkadaşlarım da görmüş isim rüyasında ama ne ben ne de eşim öyle bir rüya göremedik bakalım 1 buçuk aya inşallah görürüz birimiz ne diyim.:KK73:

Ay hadi bakalım inşallah Rabbimin izniyle takipteyim.:KK54:
İsmi beğenmene sevindim canım. :)
Benim arkadaşlarım da görmüş isim rüyasında ama ne ben ne de eşim öyle bir rüya göremedik bakalım 1 buçuk aya inşallah görürüz birimiz ne diyim.:KK73:

Evet rüyada görünce güzel oluyor aklında soru işareti kalmıyor :) ama gerçekten seçtiğiniz ismi de çok beğendim canım.

Evet rüyada görünce güzel oluyor aklında soru işareti kalmıyor :) ama gerçekten seçtiğiniz ismi de çok beğendim canım.
Sağol canım benim hayırlı evlat olurlar inşaallah
Rabbim senin ve burda isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

O kadar erkekten sonra kız haberi de geldi :) Rabbim kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :) inşaALLAH burdan paylaşıcam
Ins cnm hamile kaldgnda yne stres oluyor kan yukselcekmi kese ckcak mi falan ama guzel telaslar:))

Bat yarın bugün dayanamayıp test yaptım sonuç hüsran üstelik tüm belirtiler varken ilk defa bu kadar yakın hissetmiştim kendim :110:

Back