Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende canım folik asit aldım son iki aydır düzenli ilişki oluyor bence inşaALLAH olacak bu ay
Canım bulantıların var mı
İnşalllah olur bu ay güzel haberlerini beklerim :) bulantım çok olmadı ama mide ağrılarım oldu ilk üç ay. Şu an mide ekşimesi yaşıyorum kaç zamandır Allah ol deyince oluveriyor. Ben de folik asite yumurtlama zamanında başlamıştım kullanmaya. Yumurtlama günlerimde (takvime göre ne kadar doğru bilmiyorum) yakı yapıştırmıştım. O işe yaradı mı bilmiyorum ama o ay hamile kaldım

Evet canım senin durumunu biliyorum yakıyla ilgili konu da açmıştın. Yakının işe yaradığına inanıyorum çok kadın burda yakıyla hamile kaldı. Rabbim yardımcın olsun canım inşaALLAH rahat doğum yaparsın sağlıkla kucağına alırsın.

Bat yarın bugün dayanamayıp test yaptım sonuç hüsran üstelik tüm belirtiler varken ilk defa bu kadar yakın hissetmiştim kendim
Ümitlendirmek istemem ama ben kendi deneyimimi yazayım. Adete 5 gün kala kan testi negatif çıktı benim.. adetim 5 gün gecikince idrar testi yaptım çoook silik çıktı. Hastaneye gittim adetim 6 gün geciktiği zaman beta hcg 20 çıkmıştı. Adet olmadığın sürece Umut vardır :)

Çok çok teşekkür ederim inşallah Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder..

Teşekkür ederim içim biraz oldun rahatladı ben de bekliycem eğer gelmezse bi hafta boyunca hastaneye gidicem inşallah hamileyimdir çok istiyorum çünkü

Ay belirtilerin inşaALLAH yanıltmaz seni canım. Evle ilgili derken? Taşınıyor musunuz?
Ya 5 sene evvel aldık oturduğumuz evi.
Aslında dubleks ama üst katta 1 odam var.5+1.Ama ben tam dubleks ve tam bulvara bakan bi ev istiyorum 2 3 aydır.Esim de evimize resmen aşık.Bir süredir işte bi eve kafayı taktım .Ali bana o evi al nolur al falan yapıyordum Sabah gittik baktık. E sim evin planı bizimkinden farklı olunca 'Evlendigimizden beri yeni eşya taksidi odetiyorsun buraya da başka şeyler istersin'falan filan dedi.Ama eve bayılıyorum ben yaa.2 haftadır zaten aklım kaldı resmen evde.Bugun işe gitti.Giderken alacağız dimi dedim.Seni almamaya ikna edersem almiycaz dedi güldü
Yaaa olsun ama yaaa.Tamam evimiz güzel bayıla bayıla aldık ama eşimde biliyor ben sıkılırım. 5 seneden fazla hiç bi evimde oturamadım .Ay dua et nolurÇok heyecanlıyım. Bu evi temizleyesim bile gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…