- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Hic yok bu seferDünki gibi silik çizgi de mi yok?
Hic yok bu sefer
İnşalllah olur bu ay güzel haberlerini beklerim :) bulantım çok olmadı ama mide ağrılarım oldu ilk üç ay. Şu an mide ekşimesi yaşıyorum kaç zamandırBende canım folik asit aldım son iki aydır düzenli ilişki oluyor bence inşaALLAH olacak bu ay
Canım bulantıların var mı
İnşalllah olur bu ay güzel haberlerini beklerim :) bulantım çok olmadı ama mide ağrılarım oldu ilk üç ay. Şu an mide ekşimesi yaşıyorum kaç zamandırAllah ol deyince oluveriyor. Ben de folik asite yumurtlama zamanında başlamıştım kullanmaya. Yumurtlama günlerimde (takvime göre ne kadar doğru bilmiyorum) yakı yapıştırmıştım. O işe yaradı mı bilmiyorum ama o ay hamile kaldım
Ümitlendirmek istemem ama ben kendi deneyimimi yazayım. Adete 5 gün kala kan testi negatif çıktı benim.. adetim 5 gün gecikince idrar testi yaptım çoook silik çıktı. Hastaneye gittim adetim 6 gün geciktiği zaman beta hcg 20 çıkmıştı. Adet olmadığın sürece Umut vardır :)Bat yarın bugün dayanamayıp test yaptım sonuç hüsran üstelik tüm belirtiler varken ilk defa bu kadar yakın hissetmiştim kendim
Çok çok teşekkür ederim inşallah Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder..Evet canım senin durumunu biliyorum yakıyla ilgili konu da açmıştın. Yakının işe yaradığına inanıyorum çok kadın burda yakıyla hamile kaldı. Rabbim yardımcın olsun canım inşaALLAH rahat doğum yaparsın sağlıkla kucağına alırsın.
Çok çok teşekkür ederim inşallah Allah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder..
Cok umutluydum bu ay
Ha şöylee. İnşaALLAH canımBelki vardir ve erkendir insallah allahim insallah
Hellooo
Mucizeicimde Kuzum hiç belli olmaz.Yarin bi bakarsın çizgin belirir
Judy_K Canım nasılsın
pnarsln Canım sen nasılsın hiç gelmez oldun
can09e Canım anneannen nasıl oldu
Son 8
Teşekkür ederim içim biraz oldun rahatladı ben de bekliycem eğer gelmezse bi hafta boyunca hastaneye gidicem inşallah hamileyimdir çok istiyorum çünküÜmitlendirmek istemem ama ben kendi deneyimimi yazayım. Adete 5 gün kala kan testi negatif çıktı benim.. adetim 5 gün gecikince idrar testi yaptım çoook silik çıktı. Hastaneye gittim adetim 6 gün geciktiği zaman beta hcg 20 çıkmıştı. Adet olmadığın sürece Umut vardır :)
Valla bu ara çok heyecanlıyım ben.Hoşgeldin topiğimizin enerji kaynağıiyiyim canım sen nasılsın
Valla bu ara çok heyecanlıyım ben.
Hem bayağı belirti hissediyorum hem evle ilgili heyecanlarım var
Papatyalar Mevsimi inşallah canım bebeğin seninledir gelmiştir
Ya 5 sene evvel aldık oturduğumuz evi.Ay belirtilerin inşaALLAH yanıltmaz seni canım. Evle ilgili derken? Taşınıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?