Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nolsn cnm karn buyudu artk bel agrilari yorgnlklar basladi ama herseye deger senn duurmlar noldu cnm

Çok şükür iyiyiz canim hersey yolunda büyüyoruz :) sen nasilsin var mi bi haber

Merhaba canımm, uzun zamandır yoktum yazımız yoğun geçti ara verdim buraya baya şimdi geri döndüm. Çok şükür biz iyiyiz ağırlaştım da baya doğuma az kaldı oğluşumu bekliyoruz sayılı günler kaldı artık.
Sen nasılsın sende bir haber var mı merak ettim

canim Allaha hamd olsun iyiyiz biz.bugun doktor randevumuz vardi .32 haftaligiz .surekli sizlere dua etmekteyiz. rabbim sen ve senin gibi bebek isteyen en tatli kadinlarimixa bu guzel duyguyi nasp etsin

Bata bir gün daha yaklaştık canlarım Rabbim hepimize gönlümüzden geçeni verir inşaAllah

Kızlar az önce çok tuhaf bişey oldu tam yatağa girdim sol kasığımda böyle bi kuş kanat çırpmış gibi oldu pıtpıtpıtpıt yaptı bebişse bile hissedilmez hareketi ama acaba ne tutundu mu acaba bebiş böyle bişey yaşayan oldu mu :)

21 haftalık olduk tam :) karnım henüz tam çıkmadı.ok hafif belli yanı dışardan anlaşılmıyor :) hareketlerini hissediyorum pıt pıt vuruyor :) cinsiyeti erkek :)

Herkese merhaba
Hamileler sağlıkla alırlar kollarına bebeklerini inşallah
Bizde en kısa zamanda hamile kalırız umarım
Karşılıklı dua edelim birbirimize inşaAllah kabul olur bugün garip bi his var içimde dün gece hemen yazdım ama kimse görmedi tam uyuyacakken sol tarafımda böyle bi pıtpıtpıtpıt etti bişey anlayamadım da ama son 3 gün :)

Çok şükür iyiyiz canim hersey yolunda büyüyoruz :) sen nasilsin var mi bi haber

Maşallah canım cinsiyeti ne bebişimizin? :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende aynı işte deniyoruz. Bu aydan umutluyum canım sanki güzel şeyler olacak inşallah

Test yapsan çıkar aslnda

Ayyy senin az kalmııışşş çok heyecanlandım senin yerine :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım :) isim düşündünüz mü oğluşa?
Henüz haber yok ama olacak inşallah yakında

canim Allaha hamd olsun iyiyiz biz.bugun doktor randevumuz vardi .32 haftaligiz .surekli sizlere dua etmekteyiz. rabbim sen ve senin gibi bebek isteyen en tatli kadinlarimixa bu guzel duyguyi nasp etsin

Maşallah canım senin de çok az kalmışşş yaa sizleri düşününce çok heyecanlanıyorum :) doğum eğitimi falan aldın mı canım? Sancın falan oluyor mu?

21 haftalık olduk tam :) karnım henüz tam çıkmadı.ok hafif belli yanı dışardan anlaşılmıyor :) hareketlerini hissediyorum pıt pıt vuruyor :) cinsiyeti erkek :)

MaşaALLAH kimi soruyorsun erkek diyor son zamanlarda tüm hamişlerden erkek duyuyorum :) canım benim sağlıkla al kucağına oğluşunu. Bazılarında karın çok da çıkmayabiliyor. Bizim gelin daha yeni doğum yaptı karnı küçücüktü. Bebiş tam öne değil annenin iç tarafına yerleşmiş. Doğumda herkes şaşırmıştı bu karınla mı doğum yapacaksın diye :) şimdi maşaALLAH kızı çok sağlıklı normal doğum yaptı. İnşaALLAH darısı başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…