- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
Nolsn cnm karn buyudu artk bel agrilari yorgnlklar basladi ama herseye deger senn duurmlar noldu cnm
- @Mervetolgali
S sky19
@Lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
Mrs black
@Aleynanur41
Repse
@cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
Topiğimizinnn tatlııış hamişleriii ne durumdasınız bakalım? Büyüyor mu göbüşler?ne durumda bebişler?
Nolsn cnm karn buyudu artk bel agrilari yorgnlklar basladi ama herseye deger senn duurmlar noldu cnm
- @Mervetolgali
S sky19
@Lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
Mrs black
@Aleynanur41
Repse
@cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
Topiğimizinnn tatlııış hamişleriii ne durumdasınız bakalım? Büyüyor mu göbüşler?ne durumda bebişler?
Olur uğur getirir belki. :)Kuzum senin onayın olmadan oraya ekliyemem ki senin demen lazım :) ekliyim mi ister misin?
Merhaba canımm, uzun zamandır yoktum yazımız yoğun geçti ara verdim buraya baya şimdi geri döndüm. Çok şükür biz iyiyiz ağırlaştım da baya doğuma az kaldı oğluşumu bekliyoruz sayılı günler kaldı artık.
- @Mervetolgali
S sky19
@Lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
Mrs black
@Aleynanur41
Repse
@cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
canim Allaha hamd olsun iyiyiz biz.bugun doktor randevumuz vardi .32 haftaligiz .surekli sizlere dua etmekteyiz. rabbim sen ve senin gibi bebek isteyen en tatli kadinlarimixa bu guzel duyguyi nasp etsin
- @Mervetolgali
S sky19
@Lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
Mrs black
@Aleynanur41
Repse
@cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
Evet çok fazla agrilarim belim de özellikleAğrın falan oluyor mu
21 haftalık olduk tam :) karnım henüz tam çıkmadı.ok hafif belli yanı dışardan anlaşılmıyor :) hareketlerini hissediyorum pıt pıt vuruyor :) cinsiyeti erkek :)
- @Mervetolgali
S sky19
@Lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@Gloke
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
Mrs black
@Aleynanur41
Repse
@cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
Amin inşaallah. Dualarım isteyen herkes için. Sizde bize edinHerkese merhaba
Hamileler sağlıkla alırlar kollarına bebeklerini inşallah
Bizde en kısa zamanda hamile kalırız umarım
Karşılıklı dua edelim birbirimize inşaAllah kabul olur bugün garip bi his var içimde dün gece hemen yazdım ama kimse görmedi tam uyuyacakken sol tarafımda böyle bi pıtpıtpıtpıt etti bişey anlayamadım da ama son 3 gün :)Herkese merhaba
Hamileler sağlıkla alırlar kollarına bebeklerini inşallah
Bizde en kısa zamanda hamile kalırız umarım
Çok şükür iyiyiz canim hersey yolunda büyüyoruz :) sen nasilsin var mi bi haber
Test yapsan çıkar aslndaKarşılıklı dua edelim birbirimize inşaAllah kabul olur bugün garip bi his var içimde dün gece hemen yazdım ama kimse görmedi tam uyuyacakken sol tarafımda böyle bi pıtpıtpıtpıt etti bişey anlayamadım da ama son 3 gün :)
Merhaba canımm, uzun zamandır yoktum yazımız yoğun geçti ara verdim buraya baya şimdi geri döndüm. Çok şükür biz iyiyiz ağırlaştım da baya doğuma az kaldı oğluşumu bekliyoruz sayılı günler kaldı artık.
Sen nasılsın sende bir haber var mı merak ettim
canim Allaha hamd olsun iyiyiz biz.bugun doktor randevumuz vardi .32 haftaligiz .surekli sizlere dua etmekteyiz. rabbim sen ve senin gibi bebek isteyen en tatli kadinlarimixa bu guzel duyguyi nasp etsin
Evet çok fazla agrilarim belim de özellikle
21 haftalık olduk tam :) karnım henüz tam çıkmadı.ok hafif belli yanı dışardan anlaşılmıyor :) hareketlerini hissediyorum pıt pıt vuruyor :) cinsiyeti erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?