bende 4 yıllık evliyim henüz hiç hamilelik yaşamadım. inşallah daha fazla beklemez minnoslar bizi
Herkese günaydın
Nermin mesleğin harikaymış .Ama bazı eşler eşinin çalışmasını istemiyor işte .Bende çok sevmem temizliği mecburiyetten yapıyorum.
Ağzımızın tadı yerinde olsun,evde oturalım
can09e Sen nerdesin kuzum
tünaydınlar kızlarr... çalışıyorumm sizlerden ne haber?
kuzumm uğraşıyoruz işte yaa haftasonu da evde çalıştımm hiçç dinlenemiyorum.. ne olacak halim bilemedimm..Kolay gelsin canım. Nasılsın?
kuzumm uğraşıyoruz işte yaa haftasonu da evde çalıştımm hiçç dinlenemiyorum.. ne olacak halim bilemedimm..
sen nasılsın?
2 yıldan biraz fazladır istiyoruz bebek. öncesinde korunuyordum. hicbir sorun yok ilk tahlillerde. agrım bugün yine başladı sanırım regl oluyorum. henüz kırmızı görmedim ama olacak gibiyim. artık kismet ne zamanaysaJaleciğim testte negatif çıksa bile hamile olabilirsin. Sen sadece sakin ol vücudunu dinleme belirti falan arama. Kafanı oyalayacak bişeyler bul 2-3gün geçsin böyle. Baktın adet olmuyorsun tekrar test yaparsın. İnşaALLAH hamile olduğunu öğrenirsin :)
4 yıldır hiç hamile kalmadım dedin canım. Sorunlar var mıydı? Yoksa herşey normalken hamile kalmıyormuydun?
internet yoluyla da yapabilirsin. ya da tanıdık aile cocuklarinaEvet eşim istemiyor. Yurtdışında olsaydık çalışırdın diyo. İkimiz de aynı yerde çalışırdık hatta diyo. Hatta üniversite bile okurduk tekrardan yurtdışında. Ama burda değil. Oturduğumuz binada ya da etrafta da tanıdığım kimse yok olsaydı evde çalışırdım çocuklara öğretirdim fransızcayı :)
Ben nasıl olam canım aynıIyiyim kuzum şükür. Seni merak ettim nasıl oldun diye.
2 yıldan biraz fazladır istiyoruz bebek. öncesinde korunuyordum. hicbir sorun yok ilk tahlillerde. agrım bugün yine başladı sanırım regl oluyorum. henüz kırmızı görmedim ama olacak gibiyim. artık kismet ne zamanaysa
internet yoluyla da yapabilirsin. ya da tanıdık aile cocuklarina
Günaydın tatlım nasılsın nedir durumlar? :)Slm kızlar günaydın herkese
Cnm ovü testi ile takip etmece daha 13 gün var adete. Ama ovü testi ayrı bir stres yaratıyor sankiGünaydın tatlım nasılsın nedir durumlar? :)
Cnm ovü testi ile takip etmece daha 13 gün var adete. Ama ovü testi ayrı bir stres yaratıyor sanki
Değerlendirdim canım kısmet bakalım inş hepimizin yüzü güler bu ayHiç kullanmadım :) pik oldun mu? Değerlendire bildin mi? :)
Bu ay klomene başladım canım yakında kontrolüm var bakalım gelişmeler ne. Kafamdan attım biraz sanırım sorun etmiyorum bu aralar, olursa olur modundayım. Olmazsa bir dahaki ay rahim filmi çekilecek. Ben de özledim kuzummm sende durumlar nasıl?limelemon canımm nerelerdesin tatlım neler yapıyorsun? Yoksun bayadır. Nedir durumlar? Özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?