• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pnarsln pnarsln canımm yaa :/ çok geçmiş olsun kontrole gideceksin değil mi? inşallah iki iş olmaz kürtaja gerek kalmadan atılmıştır hepsi... İnşallah tez zamanda yeri dolsun ...

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm:KK61: Allah tez vakitte yerini doldurur inşallah sabırlı ol lütfen.. çok zor ama..:KK61:
Evet canım çok zor nasip böyleymiş yiyecek ekmeği yokmuş miniğimin ne yapalım Allahın takdiri karşı gelmek olmaz Allahtan gelene razıyız canım şükür bana bir şey olmadı miniğim gitti ama ne desek boş

Evet canım çok zor nasip böyleymiş yiyecek ekmeği yokmuş miniğimin ne yapalım Allahın takdiri karşı gelmek olmaz Allahtan gelene razıyız canım şükür bana bir şey olmadı miniğim gitti ama ne desek boş
Allah tez zamanda en hayırlısını versin :(

melek ve mucizesi melek ve mucizesi selam tatlim geldi urunum ve az once yaptim silik cikti lh. Bu ne demek oluyor calismasam da olur mu?bir de Ne zamanlar yapmam lazim saat olarak.. adetime 9 gun var .. meraktan yaptim :)

melek ve mucizesi melek ve mucizesi selam tatlim geldi urunum ve az once yaptim silik cikti lh. Bu ne demek oluyor calismasam da olur mu?bir de Ne zamanlar yapmam lazim saat olarak.. adetime 9 gun var .. meraktan yaptim :)
Kuzum regl olup bitince 5.gunu başlayacaksın .Hergün 12.ve 4 arası bişey içmeden ve idrarını tutup yapacaksın.Ama bu arada çalışmalar devam:) Ikisi de aynı koyulukta olduğunda yumurtladın demek.iliski kesin yani.Bir gün sonrada testi yapacaksın ki çatlama olmuşmu ona bakacaksın .Yumurtlamayı yakaladığım gün ve 3 gün sonrası yani toplamda 4 gün kesin ilişki üstüste.Sonra siliklesmeye başlıyor

limelemon limelemon canımm nerelerdesin tatlım neler yapıyorsun? Yoksun bayadır. Nedir durumlar? Özlettin kendini :KK19:

Back