Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol tatlim sen gordun mu cift koyu cizgiyi 12 4 arasi isteyim baska hangi saat yapsam acaba o agri zamaninda yapsaydim koyu cizgiyi gorecektim yani oyle mi?

Bir de gunde iki yaptigin oldu mu adetten sonra 5.gunden itibaren her gun bir tane mi yaptin.

Sagol tatlim sen gordun mu cift koyu cizgiyi 12 4 arasi isteyim baska hangi saat yapsam acaba o agri zamaninda yapsaydim koyu cizgiyi gorecektim yani oyle mi?
Canım o bilgi aldığım kişi 12 4 arası dedi.Ben saatimi kurdum hergun 17.15 te yaptım.4.testimde kopkoyu çift çizgiyi gördüm.ertesi gün yine yaptım yine aynı.yumurtlamam üzün sürüyormuş ertesi gün yaptım çizgi hafif silik olmuştu.Buda çatlama oldu demekmiş.Bir daha yapmaya gerek yok dedi.Bende dün yapmadım.Ama dur bende bugün bi yapayım aklıma gelmişken ne durumda.
Hiç 2 tane yapmadım ben.

Hmm 12 4 arasi demis 17.15te yapmissin sende ben de isten gelince 8den once yapiyim diyorum.. aksama dogru bisiyler icmem yemekten sonra yaparim diyorumm.. bakalim insallah tutmustur seninki canim.

İyi pazarlar canım. Sen nasılsın? Naptın? Bat ne zaman?

Yumurtlama ve çatlama yeni geçti kuzum benim.Aslinda 28 günde bir oluyordum ama son 3 ay 25 inde oldum hep.Sanirim yine 25 olur bat.Kendimi son günlerde hiç olmadığım kadar bitkin hissediyorum.Mevsim geçişleri hep böyle olurum
Aksi gibi eşim bu hafta yardıma çağırdı beni.Gelmek istemiyorum da diyemedim.1 personel eksiği varmış. Bide iş teklifi aldım tam istediğim gibi bi teklifti.Eaime tamam dedim diye reddettim.Ama aklım kaldı işte .Eşime desem belki sen bilirsin diyecekti ama kıyamadım .Yeni personel alana kadar idare edicem artık

Yaaa ne diyorsun. İş deme ya çalışmak aşkıyla yanıp tutuşuyorum :) canım eşin için büyük fedakarlık yapmışsın inşaALLAH kıymetini biliyordur :) bide aklın kalmasın. Demekki hayırlısı değil ki olmamış canım. İnşaALLAH gönlünce bir iş bulursun
Canım bat zamanı oynuyorsa iyiye işaret diyorlar kimi erken olur kimi gecikir. Ben mesela 3 aydır 5gün 1hafta falan geciktim hep :)

Çok şükür biliyor kuzum.Ben bir süredir evdeyim.Çocuk icin çalışmayayım diyordum ama demekki içimde hala varmış çalışma şevki .Ben pek birşey yapmıyorum yanında. Diğer çalışanları denetleme başlarında durma gibi.Ama neticede sabah gidip akşam geliyorum.Hem kafam dağılır diyorum hem o iş aklımda kaldı .Gerçi teklifi yapan kişi 10 gün bekleyeceğim seni seninle çalışmayı çok istiyorum dedi.Kısmetimde varsa yine olur.
Senin mesleğin ne canım .Çalışmak iyi geliyor insana.Kafa dağılıyor .

slm kızlar. ben yeni katıldım buraya. daha önce farklı sayfalarda takip ediyorsun ara sıra. ben 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. yurt dışındayım ve türkiye kadar hızlı işlemiyor burda sağlık sektörü o yüzden her istediğimde gidemiyorum. herneyse bu günler regl gunlerim ya i bu geceyi saymazsak yarın son 1 günün regl için.ama nedense her ay yaşadığımdan başka ağrılar yaşıyorum. regl agrisi gibi ama daha hafif. göğüs ağrısı yaşardım.bacaklarim titrerdi çok kötü sandim olurdu ama 2 gündür az ağrı. var ve gayet iyi hissediyorum. sizce yerleşme olabilir mi bu.akintim ya da mide bulantısı falan yok. 1 hafta önce bir baş dönmesi yaşadım o kadar.nerdeysr hergün test yapıyorum tek negatif. beklesem iyi olacak galiba. yinede hamile olabilirmiyim sizce

Slm cnm hoşgeldin hangi ülkedesiniz merak ettim. Belirtiler adet belirtisi ile aynı olabilir herkes farklı hissediyor ama kirpiklerin karışık gibi işe gebelik olabilir ben de bu sayfalardan öğrendim göğüs uçları sızlıyor ve rengi koyulaşıyorsa belirti olabilir

hoş bulduk tatlım. Norvecteyim ben. aslında regl agrisi gibi ama biraz tuhaf bir ağrı. normalde bu kadar hafif ve uzun sürmez.yani agrım baslar bastırır ve regl olurum hemen. bir de diğer belirtilerim yok regl olurken. belki ben bahane arıyorum bebiş icin

Ben hiç çalışmadım canım masteri bitirir bitirmez evlendim. Şimdi de eşim izin vermiyor çalışmama. Ben fransızca öğretmenliğini bitirdim canım. Çalışmayı çok istiyorum ben hiç ev hanımı değilim ya nefret ediyorum ev işlerinden ayda bir içimden gelir ev işleri. Diğer günler mecbur yapıyorum seve seve diyil :) önce üniversite hemen ardından master. Okudum da okudum. Ondan şimdi duramıyorum hep okuyasım bişeyler yazasım var :)

O iş teklifi yapan 10gün bekleyecek demiş ne güzel hakkında hayırlısıysa inşaALLAH olur tatlım.

Onlar ilerki haftalarda olur canım bildiğim kadarıyla. Şimdi sadece adete benzer belirtiler oluyor adeti 1hafta gecikirse başlar o belirtiler. Bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…