Cnm dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum ama tek doktorun görüşü ile gebeliğini sonlandırma kararı alma . Çok zor bi durum geçen yıl yaşadım seni çok iyi anlıyorum insallah herşey yolundadır rabbim evladını sana bağışlar .Dün gece benimde kanamam vardı şimdi kahverengi leke var inşallah bir şey olmaz canım dua edin bi sorun çıkarsa gebeliği sonlandıracak doktor öyle dedi dua edin bebeğime bir şey olmasın
Amin canım inşallah allah razı olsun inşallah bir sorun çıkmaz rabbim inşallahCnm dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum ama tek doktorun görüşü ile gebeliğini sonlandırma kararı alma . Çok zor bi durum geçen yıl yaşadım seni çok iyi anlıyorum insallah herşey yolundadır rabbim evladını sana bağışlar .
Muayeneye geçmedin mi daha bi haber yokmu .Amin canım inşallah allah razı olsun inşallah bir sorun çıkmaz rabbim inşallah
Yok canım bekliyorum ultrasona alacaklar ama bir şey söylemediler dahaMuayeneye geçmedin mi daha bi haber yokmu .
Hayırlı haberler alıcaksın inş canım benim içini ferah tutYok canım bekliyorum ultrasona alacaklar ama bir şey söylemediler daha
İnşallahhh yaa heycanlandım vallaha.. burası sizler iyi ki var indanı çok motive ediyor.. hep yazmasamda konuşmalara hep bakıyorum terapi oluyor vallaha.. Güzel enerjimizle bütün güzellikleri çekicez inşallahhCanlarım inşaALLAH hepinizden güzel haberler bekliyorumm.
Pınarcığım sen sıkı dayan bebiş de sana sıkı sıkı tutunsun inşaALLAH
kerem34gul B Browni93 sizden de güzel haberler bekliyorum kız kızlar
İnşallahhh yaa heycanlandım vallaha.. burası sizler iyi ki var indanı çok motive ediyor.. hep yazmasamda konuşmalara hep bakıyorum terapi oluyor vallaha.. Güzel enerjimizle bütün güzellikleri çekicez inşallahh
Allahım seni korusn cnmm bebeşini sana bağşlasnBayanlar dua edin bana hastanedeyim kanamam oldu
İnşaAllah güzel haberlerle gelirsnKızlar bugün doktora gidiyorum dua edin benim için inş güzel haberlerle geri dönücem..
Çok şükür iyiyiz canim evet hatırlıyorum ayni dönemde hamile kalmıştık tekrar yeri sağlıklı bir bebisle dolar inşallahbebek ve sen sağlıklısın değil mi problemm yok?
benim kaybım yaşasaydı aynı gösteriyor doğum tarihimiz malesef kaybettim cnm..
İnşallah canım bekliyorumHayırlı haberler alıcaksın inş canım benim içini ferah tut
Amin canım inşallah, inşallah bi sorun çıkmaz kalp atımı yavaş dediler bekliyorum bakalım doktor ne diycekAllahım seni korusn cnmm bebeşini sana bağşlasn
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..Çok şükür iyiyiz canim evet hatırlıyorum ayni dönemde hamile kalmıştık tekrar yeri sağlıklı bir bebisle dolar inşallah
9dan beri bir haber yok mu yahuu.. İnşallah sağlıklıdır canım yaa.. daha küçük olduğu için kalbi fazla kuvvetli olmayabilir toparlayabilir ama duam seninle..Amin canım inşallah, inşallah bi sorun çıkmaz kalp atımı yavaş dediler bekliyorum bakalım doktor ne diycek
ALLAH şifa versin canım inşallah bebegin siki sıkı tutunur sanaAmin canım inşallah, inşallah bi sorun çıkmaz kalp atımı yavaş dediler bekliyorum bakalım doktor ne diycek
Ne olr bizi habersz bırkma Allah dilerse cansz ne varsa canlanr yeterki Allaha itimatın kuvvetli olsnAmin canım inşallah, inşallah bi sorun çıkmaz kalp atımı yavaş dediler bekliyorum bakalım doktor ne diycek
Inşallah sorun yoktur canımsınAmin canım inşallah, inşallah bi sorun çıkmaz kalp atımı yavaş dediler bekliyorum bakalım doktor ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?