Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canısı neredesn hiç sesin yok

Günaydınnn tattlımmm :) haftasonları eşim evde oluyor bi yerlere çıkıyoruz ya da çıkmadığımızda da birlikte film falan izliyoruz hafta sonumu ona adadım :) ondan giremiyorum canım ama hafta içi bu zamanlar hep burdayım :)
Nasılsın? Nedir durumlar?

En güzeli kuzm eşinle ol yeter kafanı dağtrsnn varmı bi değişklik sende canııs

Bende durmlar cnm 18.nci gün yumurtladm 20de silikleşti baklm ne olcak dua et bizede

Helloooo
B Browni93 Kuzum nasıl sabrettin helal olsun.Insallah bebektendir.Hakkinda hayırlısı .
@gizemya Ben o evde yapılan testlere güvenmiyorum ama bayağı belirti varsa 3 gün sonra testte çıkabilir .
Ya benim 40 günde bir adetim dkh bırakrıktan sonra öyle oldu yarın bir aksilik olmazsa gidicem ama yumurtalıklarımdaara ara şiddetli bir ağrı oluyor ürperiyorumda vallaja

Bayanlar bi sorum olucak yanıtlarsaniz çok memnun olurum benim dün gece kanamam oldu acile gittik allaha şükür bi sorun çıkmadı düşük tehlikesine karşı bi jel verdi vajinadan kullanılıyor bugün de kahverengi leke geliyor ne yapmam lazım yatıyorum başımın dönmesinden kalkamıyorum

Canım Rabbim yardımcın olsun. Jel kanamayı durdurmak için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…