Günaydın canısı neredesn hiç sesin yok
En güzeli kuzm eşinle ol yeter kafanı dağtrsnn varmı bi değişklik sende canıısGünaydınnn tattlımmm :) haftasonları eşim evde oluyor bi yerlere çıkıyoruz ya da çıkmadığımızda da birlikte film falan izliyoruz hafta sonumu ona adadım :) ondan giremiyorum canım ama hafta içi bu zamanlar hep burdayım :)
Nasılsın? Nedir durumlar?
Bende durmlar cnm 18.nci gün yumurtladm 20de silikleşti baklm ne olcak dua et bizedeGünaydınnn tattlımmm :) haftasonları eşim evde oluyor bi yerlere çıkıyoruz ya da çıkmadığımızda da birlikte film falan izliyoruz hafta sonumu ona adadım :) ondan giremiyorum canım ama hafta içi bu zamanlar hep burdayım :)
Nasılsın? Nedir durumlar?
En güzeli kuzm eşinle ol yeter kafanı dağtrsnn varmı bi değişklik sende canııs
Bende durmlar cnm 18.nci gün yumurtladm 20de silikleşti baklm ne olcak dua et bizede
13 veya12 eylül cnmBata ne kadar kaldı canım?
Aman ha iyi değerlendirin :))Yumurtlama dönemimdeyim bizde değerlendirmekle meşgulüz :)
13 veya12 eylül cnm
Aman ha iyi değerlendirin :))
Öylemi kuzm tamam öyle yapaymm İnşaAllah gelir mucizemmmmm :)Senin de daha varmış canım değerlendirdik nasıl olsa deyip bırakma. Adete 5 kalana kadar değerlendirin :)
İnşaAllah inşaAllah cnmmm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınO bebiş buraya gelecek :) inşaALLAH
Öylemi kuzm tamam öyle yapaymm İnşaAllah gelir mucizemmmmm :)
İ
İnşaAllah inşaAllah cnmmm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
:*Amin. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Ya benim 40 günde bir adetim dkh bırakrıktan sonra öyle oldu yarın bir aksilik olmazsa gidicem ama yumurtalıklarımdaara ara şiddetli bir ağrı oluyor ürperiyorumda vallaja
Bayanlar bi sorum olucak yanıtlarsaniz çok memnun olurum benim dün gece kanamam oldu acile gittik allaha şükür bi sorun çıkmadı düşük tehlikesine karşı bi jel verdi vajinadan kullanılıyor bugün de kahverengi leke geliyor ne yapmam lazım yatıyorum başımın dönmesinden kalkamıyorum
Amin canım allah razı olsun jel düşük olmasını engellemek için mişCanım Rabbim yardımcın olsun. Jel kanamayı durdurmak için mi?
Amin canım allah razı olsun jel düşük olmasını engellemek için miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?