Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soyleme cnm sen bilirsinn e daha gencsen hiic saaapma onun icin sordum benim acelem var :)) yas nerdeyse kemale erdi

Soyleme cnm sen bilirsinn e daha gencsen hiic saaapma onun icin sordum benim acelem var :)) yas nerdeyse kemale erdi
Yaş genç olsada olmadıktan sonra. 3.5 yıl boyunca uğraştık. Bir aşılama denedik tutmadı. Sonrasıda malum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda

39 cnm.bana da cok yaslisin diyolla:))
Hiçte bile. Kaynanam son çocuğunu 43 yaşında yapmış halada taş gibi. Allah verdikten sonra. Öyle diyenler aptal sanki. Nasip diye bir şey var. Allah daha fazla aratmasın inşaallah.

Benim bat gunu cikmisti testte canim. Normal testti...
Bugunleri degerlendirmek gerek:))
Olmaz deyip birakmamak gerek aklinda olsun adete kala da kalabiliyorsun adet bittikten hemen sonra da.
Aynen canım benim adet bittikten 4 yada 5 gün sonra yumurtlamışim kan testinde bile adetim 5 gün geçmişti 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani canım adet bittikten sonra da çalışmalara başlaya bilirsin

İnşallah c
[QUOTE="can09e, post: 57123458, member:allah
Cok bekledin..Allah korktuguna ugratmasin sag salim kucagina al insallah..[/QUOTE]
canım Amin bebiş bekleyenlere de Rabbim tez zamanda kucaklarınızi doldursun inşallah

36 olan da benim
Ya dün bi kadınla sohbet esiyorduk bana dedi 2. Ne zaman dedim kısmet. Yaşta geçiyor.Kac yaşındasın dedi.Soyledim aa yaşın geçkin ama 25 26 sin sandım dedi.yok artık dedim.
Ya ablacım kaç gösterirsem göstereyim biyolojik yaşım var neticede demedim ama bozuldum sanki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…