Soyleme cnm sen bilirsinn e daha gencsen hiic saaapma onun icin sordum benim acelem var :)) yas nerdeyse kemale erdiSöylemesemduyan çok gençsin diyor. Bende pko var hemde ileri düzey. Yumurta geliştirici iğneyle 17 günde zar zor bir yumurtam oldu. Geçen her ay bizim aleyhimize işliyor. Ondan erkenden başladık. 4 yıl olmak üzere evleneli. Sadece kürtajdan sonra korunduk. Evlendi evleneli hep istedik.
Yaş genç olsada olmadıktan sonra. 3.5 yıl boyunca uğraştık. Bir aşılama denedik tutmadı. Sonrasıda malum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamandaSoyleme cnm sen bilirsinn e daha gencsen hiic saaapma onun icin sordum benim acelem var :)) yas nerdeyse kemale erdi
Kaç yaşınız ben 22 ye gircem aralıktaSoyleme cnm sen bilirsinn e daha gencsen hiic saaapma onun icin sordum benim acelem var :)) yas nerdeyse kemale erdi
Aminn insallahYaş genç olsada olmadıktan sonra. 3.5 yıl boyunca uğraştık. Bir aşılama denedik tutmadı. Sonrasıda malum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda
Ben de cok yasliyimm soylemeyimmKaç yaşınız ben 22 ye gircem aralıkta
30 demi :)Ben de cok yasliyimm soylemeyimm
Galiba canım baksana yok ortalarda forum aramaktan başka yapacak ne var ki zatenForum forum gezineceğiz işte bizde napalim
Zaten konu sahibi de unuttu bizi galiba
Yook daha yukariii30 demi :)
36Yook daha yukariii
39 cnm.bana da cok yaslisin diyolla:))
İyiyim canım bugün biraz stresliydim ev hali bilirsin canım bende iyiyim bebiş de iyi inşallah sağ salim kucağıma da alırım canm yaaPinarcim senin nasil gidiyor hamilelik iyisinizdir umarim..
Hiçte bile. Kaynanam son çocuğunu 43 yaşında yapmış halada taş gibi. Allah verdikten sonra. Öyle diyenler aptal sanki. Nasip diye bir şey var. Allah daha fazla aratmasın inşaallah.39 cnm.bana da cok yaslisin diyolla:))
Aminn canim insallahİyiyim canım bugün biraz stresliydim ev hali bilirsin canım bende iyiyim bebiş de iyi inşallah sağ salim kucağıma da alırım canm yaa
Aynen canım benim adet bittikten 4 yada 5 gün sonra yumurtlamışim kan testinde bile adetim 5 gün geçmişti 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani canım adet bittikten sonra da çalışmalara başlaya bilirsinBenim bat gunu cikmisti testte canim. Normal testti...
Bugunleri degerlendirmek gerek:))
Olmaz deyip birakmamak gerek aklinda olsun adete kala da kalabiliyorsun adet bittikten hemen sonra da.
45e kadar yolu var tabi..nasip kismet.Hiçte bile. Kaynanam son çocuğunu 43 yaşında yapmış halada taş gibi. Allah verdikten sonra. Öyle diyenler aptal sanki. Nasip diye bir şey var. Allah daha fazla aratmasın inşaallah.
İnşallah canım amin bebiş bekleyenlerde tez zamanda kucaklarınızi doldursun rabbim aminAminn canim insallah
Cok bekledin..Allah korktuguna ugratmasin sag salim kucagina al insallah..
Sagol duan icin Rabbim duani kabul etsin.İnşallah canım amin bebiş bekleyenlerde tez zamanda kucaklarınızi doldursun rabbim amin
Amin canım inşallahSagol duan icin Rabbim duani kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?