• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm stresten gecikmiş ol inş
Ben geçen sene Nisan’da dört gün geciktim doktor stresten dedi. Tabiki de kontrol randevusu al görüş doktorun ile. İnş tez vakitte olur
İnş canım çok teşekkür edeeim hepimizin kucakları dolsun.. p.tesi gidicem randevu aldım hala gelen giden yok..

Canım hiç bilmiyordum. Ne zaman kürtaj oldun?
2015 yılında cnm gelişimi 4,5 haftalıkken Durmuş. Ablam da iki kez düşük yapmıştı bizde genetik oıhtılaşma var . Bakalım hayırlısı ile adetim bir gün geciksin iğne verecek doktor. Adet oldum bu Arada ben :(

2015 yılında cnm gelişimi 4,5 haftalıkken Durmuş. Ablam da iki kez düşük yapmıştı bizde genetik oıhtılaşma var . Bakalım hayırlısı ile adetim bir gün geciksin iğne verecek doktor. Adet oldum bu Arada ben :KK43:

Nedenini bilmek de çok iyi canım inşaALLAH bi dahakine tedbirini almış olursun tatlım.

Bende her yerde geziniyorum.hamilelik belirtileri diye açılan her yeri okudum. İlk hamilelikle ikinci arasında yani belirtilerde farklılık olur mu??bilen var mı??

Bende her yerde geziniyorum.hamilelik belirtileri diye açılan her yeri okudum. İlk hamilelikle ikinci arasında yani belirtilerde farklılık olur mu??bilen var mı??
Her hamilelik farkli oluyor
Ayni belirtileri yasayanlar da vardir tabi kisiye gore duruma gore kiz erkek olduguna gore degisebiliyor bence

Ben kızımda regl 3 gün geçene kadar hiç anlamadım.Baslarda bulantı vs.hic hatırlamıyorum olsa kesin hatırlardım .
Ama 2.dusuk olan hamileligimde anormal bir göğüs ağrısı vardı .
Bencede her hamilelik belirtisi farkli

Duygusu bile farkli baksana bir kizim var ilk gibi heyecanlaniyorum belirti ariyorumm vs vs oyle olmasa boyle olur mu.?:)
Nisan sonunda hamile olduğumu öğrendim ama öncesinde kan vermiştim negatifti diye aklıma hiç gelmedi. Belirti aramadım yani. Öğrendiğimizdi 5. Haftaya girmek üzereydi. Göğüslerim taş gibiydi ve aşırı ağrıyordu. Kasığımda tek taraflı ağrı vardı. Bir öğrendik dış gebelik :( kürtaj oldum. 3 aylık korunma bitti ve hamile kalmama yardımcı olan o ilacı kullandım yine. Bu arada pkoluyum. İşte adete 6 gün var. Yumurtlamadan sonra göğüslerim bir hafta kadar hassastı. Kasığımda da batmalar :) çekilmeler :) gerilmeler :) ne ararsan var. Bir tuhafım. Belirti aramaktan deli olucam galiba .

Back