Benim koca kiziyor yaaBenim zaten elimden telefon nadir düştüğünden farketmiyor
Nermin de aksamlari pek girmez..:))Forum forum gezineceğiz işte bizde napalim
Zaten konu sahibi de unuttu bizi galiba
Benimkide öyle diyor. Ne kk ymış ya. 7/24 onlarla konuşuyon diyor:)Benim koca kiziyor yaakendiyle kiyasliyor benimle bu kadar ilgilensenn... onlar daha cok ilgini cekiyor vs.
Gecmis olsun sana da cnm benim de 3 aylik surec bitti simdi Allah ne verdiyseNisan sonunda hamile olduğumu öğrendim ama öncesinde kan vermiştim negatifti diye aklıma hiç gelmedi. Belirti aramadım yani. Öğrendiğimizdi 5. Haftaya girmek üzereydi. Göğüslerim taş gibiydi ve aşırı ağrıyordu. Kasığımda tek taraflı ağrı vardı. Bir öğrendik dış gebelikkürtaj oldum. 3 aylık korunma bitti ve hamile kalmama yardımcı olan o ilacı kullandım yine. Bu arada pkoluyum. İşte adete 6 gün var. Yumurtlamadan sonra göğüslerim bir hafta kadar hassastı. Kasığımda da batmalar :) çekilmeler :) gerilmeler :) ne ararsan var. Bir tuhafım. Belirti aramaktan deli olucam galiba .
Sizede geçmiş olsun. 6 gün var daha :/Gecmis olsun sana da cnm benim de 3 aylik surec bitti simdi Allah ne verdiyse
Takma kuzum yapma canimm biraz serbest birak kendini dinleme vucudunuu...
Cogumuz ayni durumdayiz.. birbirimizi anliyoruzz yasadiklarimizi paylasiyoruz bunun neresi garip acaba ben de sasiyorum:) bizi anlamiyorlarBenimkide öyle diyor. Ne kk ymış ya. 7/24 onlarla konuşuyon diyor:)
Aynen ben kimseye korunmayı bıraktığımızı söylemedim. Sorup durucaklar yoksa. Allah razı olsun sizdende. Cevap verdiğiniz için. Genelde evde yalnızım burası bana çok iyi geliyorCogumuz ayni durumdayiz.. birbirimizi anliyoruzz yasadiklarimizi paylasiyoruz bunun neresi garip acaba ben de sasiyorum:) bizi anlamiyorlar
Hele bi de ayni dili konustugumuz kafadar kizlarsa tadindan yenmiyor:))
Masallahh kuzummYa malum benim enerjiyi farketmişsinizdir.
Hem eve hem buraya yetisiyorum
Ben hep telefonla yaşadığım için alışkın demekki eşim
Canimm ne demek yaa elimden geldigi kadar samimiyete de bagli olaraktan yanitlamaya calisiyorum bilen bilir beni tanidi artik cogu:))Aynen ben kimseye korunmayı bıraktığımızı söylemedim. Sorup durucaklar yoksa. Allah razı olsun sizdende. Cevap verdiğiniz için. Genelde evde yalnızım burası bana çok iyi geliyor
Çalışıyor gündüzleri. Bende yavaş yavaş tanicam inşaallah.Canimm ne demek yaa elimden geldigi kadar samimiyete de bagli olaraktan yanitlamaya calisiyorum bilen bilir beni tanidi artik cogu:))
Esin ner ki yalnizim dedin?
Pinarcim senin nasil gidiyor hamilelik iyisinizdir umarim..Ben burdayım diğerleri yok
Tanisiriz tabii..Çalışıyor gündüzleri. Bende yavaş yavaş tanicam inşaallah.
Sen bilirsin benim adete 5 kaldı :) saat 12 ye geliyor:)))))))Ben de 12.gundeyim bel agrim kasik agrim var 2 3 gune yumurtlama olur heralde.
Ovu testi siparis etsem mi acaba?
Benim bat gunu cikmisti testte canim. Normal testti...Sen bilirsin benim adete 5 kaldı :) saat 12 ye geliyor:)))))))
Yas kacti bu arada senin?Sen bilirsin benim adete 5 kaldı :) saat 12 ye geliyor:)))))))
İlaç kullandım yumurtlama ağrısınıda hissettim gibi. Olduysa tabiBenim bat gunu cikmisti testte canim. Normal testti...
Bugunleri degerlendirmek gerek:))
Olmaz deyip birakmamak gerek aklinda olsun adete kala da kalabiliyorsun adet bittikten hemen sonra da.
SöylemesemYas kacti bu arada senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?