• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün artık çalışmalara başlayayım diyorum:KK76:
Çok erken ama ne olur ne olmaz:KK70:Ovu testim kargoda bugün gelir herhalde.Onada 5 gün sonra başlamalıymışım .
Ay yeni ay yeni heyecan full enerji hissediyorum kendimi:KK70:
yaa.. hadi inşallahh bitti de çalışmalara mı başlıyorsunn tebriklerr inşallah bu ay alırsın güzel haberii:)

Çok erken ama ne olur ne olmaz:KK70:Ovu testim kargoda bugün gelir herhalde.Onada 5 gün sonra başlamalıymışım .
ne istiyorsun peki? erkek kız?
valla benim için fark etmiyor Rabbim inşallah sağlıklı nasip etsin de.

ne istiyorsun peki? erkek kız?
valla benim için fark etmiyor Rabbim inşallah sağlıklı nasip etsin de.
Ya ben kızımda bi günah olur diye adak adamadım kız olsun diye.Simdi farketmiyor 1. Gönlümüze göre olduğu için.Ama kızım kız olsun diye kafayı yiyor .Eşimde arada erkek olsa farklı olur kız olsa deli olurum hiç yaşlanmam diyor:KK70:
Hâlâ kızımızı omzunda gezidiyor akşamları bogusmaca adını verdikleri oyunları oynuyor.
Ben sağlıklı ve hayırlı olsun istiyorum sadece .:KK200:

hadi inşallah.. canım.. benimde üstümde korku varr.. pek yanaşmıyorum da...
Ay boşver korkuyu kuzum ya.Bende düşükten sonra kimyasalda ay nasıl bi korku duyuyordum.Ya buda düşerse ya bunuda kucağıma alamazsam falan.Zaten kimyasalmış.Keske 3 5 gün hamileyim.diye keyfini süreydim. Inşallah sağlıkla hamile kalıp bu defa mutlu sona ulaşacağız :halay:

Cnm sen kaç aydır deniyorsun yaşını da merak ettim :KK66:
canım benim bir kızım var 9 yaşında, 39 yaşa geldikk:/ en son mayısta kürtaj oldum 8+5 günlüktü. 3 aylık korunma sürecim bitti bu ay deneyeceğiz bakalım.
Sende durumlar nedir? kaç yaşındasın çocuk var mı? kaç yıllık evlisin?

Ay boşver korkuyu kuzum ya.Bende düşükten sonra kimyasalda ay nasıl bi korku duyuyordum.Ya buda düşerse ya bunuda kucağıma alamazsam falan.Zaten kimyasalmış.Keske 3 5 gün hamileyim.diye keyfini süreydim. Inşallah sağlıkla hamile kalıp bu defa mutlu sona ulaşacağız :halay:
inşallah bakalım canımm Rabbim hayırlısı ise versin.. enerjinden az da bana versene :KK70:
Maşallah bu arada;)

olursa benim 5. gebeliğim olacak... ondan da biraz endişem daha fazla..

inşallah bakalım canımm Rabbim hayırlısı ise versin.. enerjinden az da bana versene :KK70:
Maşallah bu arada:KK66:
Şuan sana tüm pozitif duygularımı yolluyorum .Bizimde olacak bebemiz .Zamanı var demekki napalim. Eşim e dedim eğer bir kız daha olursa göbek adını bu defa Nazlı koyalım .Ilkinde de çok zor olunca eşim demişti Naz olsun.O zaman çok modaydı yok demistim

Şuan sana tüm pozitif duygularımı yolluyorum .Bizimde olacak bebemiz .Zamanı var demekki napalim. Eşim e dedim eğer bir kız daha olursa göbek adını bu defa Nazlı koyalım .Ilkinde de çok zor olunca eşim demişti Naz olsun.O zaman çok modaydı yok demistim
sağol tatlı aldım kabul ettim..:KK48:
zaman nasip kısmet hepsi bir arada ... bizimkiler de kız istiyorlar :)

Ya dün akşam kuzenim ve 8 aylık kızı bizdeydi.Allahim ne naz ne cilve. Sevmemek mıncırmamak elde dgil:anne:Kız da hakkaten başka oluyor:KK49:
yani kız olsunn çamırdan olsun diye boşa dememişler kuzumm :KK6:
ama çevremdekiler erkek olsun bir de diyorlar kızın var diyorlar.. ben de tabiki hayırlısı diyorumm:)

Senin enerjine bayılıyorum yaa :) evet adet bittiği gün yap canım sonra da yardır devam et :KK70:

canım benim bir kızım var 9 yaşında, 39 yaşa geldikk:/ en son mayısta kürtaj oldum 8+5 günlüktü. 3 aylık korunma sürecim bitti bu ay deneyeceğiz bakalım.
Sende durumlar nedir? kaç yaşındasın çocuk var mı? kaç yıllık evlisin?
Cnm benim bir kürtaj oldu 6.5 haftada kalbi durdu .pıhtılaşma var kanımda.henüz bebek yok 6 senelik evliyim bu sene adam akıllı çocuk istiyoruz allah nasip eder inş hepimize

Cnm benim bir kürtaj oldu 6.5 haftada kalbi durdu .pıhtılaşma var kanımda.henüz bebek yok 6 senelik evliyim bu sene adam akıllı çocuk istiyoruz allah nasip eder inş hepimize
yaşını dememişsin... yani bir gebeliğin mi var ?
Allah nasip etsin inşallah aminn.. yuvanızı şenlendirsin tatlım..

Back