Hangi ilacı kullandınki şuan ilk defa senden duyuyorum cidden bayağı ilginç1 2 gü daha bekleyip kan testi vericem ordada negatifse bende kontrole gitmeyi düşünüyorum ama gerçekten çok ilginç bıraktım ilk ay 43.gün oldum sonra 40a düştü bugün 47.gün hala gelen giden yok
Canım test yap. Krengi akıntı yerleşmeyle alakalı olabilir. Kuruntu yapmaktansa dişini sıkıp test yapMerhaba kızlar
Ya bende pcoyum bu ay ilk tedavimdi adete son 9 gün kaldı ama 4 gündür normalde hic olmayan kahverengi akintim ve beraberinde beyaz akintim oluyor ama bu kahverengi akıntı çok sık olmasada beyaz akıntı çok oluyor ve belim de çok ağrıyor sizce neyden kaynaklı olabilir test yapmaya korkuyorum sizce ne yapmalimiyim
Negatif olmasından korkuyorum ve biliyorum ki çok üzülecemCanım test yap. Krengi akıntı yerleşmeyle alakalı olabilir. Kuruntu yapmaktansa dişini sıkıp test yap
Seni çok iyi anlıyorum .Negatif olmasından korkuyorum ve biliyorum ki çok üzülecem
Gerçekten beklemek te çok zor canımSeni çok iyi anlıyorum .
O zaman biraz daha bekle adetini.
Benimde 4 gün gecikmişti ama negatif çıktı.
Çok ağlamıştım. Bat bugün yüreğim yarılıyor olmazsam eğer bende test yapamayacağım galiba yeniden üzülmekten korkuyorum
İnşallah canımGerçekten beklemek te çok zor canım
Inşallah bebişlerimiz bizimledir
Kan testi yaparsanız sonucu daha erken ve daha net öğrenirsinizMerhabalar.. benimde bat bugun dün test yaptim dayanamayip ama hic bisey yoktu sonra biraktim atmaya gittigimde 2.cizgi asiri silikti emin olamadim.. bugün test yapmicam artik.. beklicem pek bi agrim yok aslinda sadecd karnimin alti bi agriyo simdiye kadar kasik agrisi vardi hep ama gecti su an yok.yarin yada ertesi gün yapcam test tabi hasta olmazsam. Dua edin kizlar cok umutsuzum 6 aydr deniyorum.
Inşallah bebegin seninledir canımSeni çok iyi anlıyorum .
O zaman biraz daha bekle adetini.
Benimde 4 gün gecikmişti ama negatif çıktı.
Çok ağlamıştım. Bat bugün yüreğim yarılıyor olmazsam eğer bende test yapamayacağım galiba yeniden üzülmekten korkuyorum
Bata 9 gün varsa çıkması zaten zordur.Yumrtlaman çokmu erken olduNegatif olmasından korkuyorum ve biliyorum ki çok üzülecem
Evet ama erken davranmak istemiorum ama cok da merak ediyorum tabi olmazsa ole yapicam hayirlisi bakalim..Kan testi yaparsanız sonucu daha erken ve daha net öğrenirsiniz
Ben şahsen kendi adına hiç beklemiyorum meraktan çatlamıyorum
Bu ay netten aldım.Burdan aldığım testler için çok pişman oldum.Nette çok uygunmuş meğer fiyatlar
Iyiyim kuzum şükür. 4.gunum bugün. Yarın biterNasılsın canım? Bitti mi adetin?
Iyiyim kuzum şükür. 4.gunum bugün. Yarın biter
Ovulasyon testim kargoya verilmiş .Yeni ay yeni umutlar
Ay hadi inşallahYaparım bol bol
Ben bugün artık çalışmalara başlayayım diyorumKızzlar nasılsınız naptınız ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?