- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 18
- 40
Sanki bahsedilen hamilelik belirtilerini yaşıyor gibisiniz test yaptınızmı , yada gününüz geçtimiGöğüslerimin ucu dokununca ağrıyor. Kasıklarımda da çekilme iğne batması gibi bir şey var
Psikolojik değildir inşaallah. Daha 9 gün varSanki bah
Sanki bahsedilen hamilelik belirtilerini yaşıyor gibisiniz test yaptınızmı , yada gününüz geçtimi
Anladım canım biraz zaman geçsin bakalımBen tam anlamıyorum belki ama sadece göğüslerimin ucu acıyor dokununca
Amin canım inşallahAy inşaallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun canım gözünaydın Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah
Amin cok teşekkür ederimHayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Anladım canım biraz zaman geçsin bakalım
İşte herkeste farklı oluyor demekkii..Belirtileri olmayan arkadaşlar ümitsizliğe kapilmasin. Bilinen gebelik belirtilerinin hicbirini yasamadım. Göğüs ağrım olmadı. Kasık ağrım olmadı. Olan ağrılarım regl agrilarina benziyor. Akıntı çoğalır derler o bile gebeliği düşündürecek kadar olmadı.
Cnm biraz psikolojik sağlıkta bir şey varsa da pcos gibi gecikmeler olabilir istersen kan ver yarın , aklında soru kalmazArkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım ama kimse cevap vermedi malesef.. bat 22 ağustostu normalinde 28 günde bir adet oluyordum ama dkh bıraktıktan sonra 40 güne çıktı.. bu 4 ay bu şekilde ve ben hala adet olmadım 5 gün geciktim bugün test yaptım negatif.. bu konuda bir bilgisi olan varmı bana yardımcı olurmusunuz lütfen 3 gündürde karnımda ve yumurtalıklarımda batmalar var..
En doğru cevabı kan testi ile alabilirsiniz bence.Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım ama kimse cevap vermedi malesef.. bat 22 ağustostu normalinde 28 günde bir adet oluyordum ama dkh bıraktıktan sonra 40 güne çıktı.. bu 4 ay bu şekilde ve ben hala adet olmadım 5 gün geciktim bugün test yaptım negatif.. bu konuda bir bilgisi olan varmı bana yardımcı olurmusunuz lütfen 3 gündürde karnımda ve yumurtalıklarımda batmalar var..
Bende eğer bu ay adet olursam dkh dan sonraki 4. Adetim olacak. Benim düzensiz değil eski zamanlarımdaki gibi. Ama bekarkenki gibi yoğun olmuyorum. Bazen ilk gün yoğun sonra normal oluyor. İlacın etkisi yada evlendiğim için hormonal değişimler olabilir. Ama dkh asla düzensizlik yapmaz hatta adet düzensizliği için kullananlar var ilacı. Bende bi doktora görün. Ben gittim bi sorun yok demişti en azından için rahatlar.Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım ama kimse cevap vermedi malesef.. bat 22 ağustostu normalinde 28 günde bir adet oluyordum ama dkh bıraktıktan sonra 40 güne çıktı.. bu 4 ay bu şekilde ve ben hala adet olmadım 5 gün geciktim bugün test yaptım negatif.. bu konuda bir bilgisi olan varmı bana yardımcı olurmusunuz lütfen 3 gündürde karnımda ve yumurtalıklarımda batmalar var..
En doğru cevabı kan testi ile alabilirsiniz bence.
Benimde geçen ay 5 gün gecikmişti.Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım ama kimse cevap vermedi malesef.. bat 22 ağustostu normalinde 28 günde bir adet oluyordum ama dkh bıraktıktan sonra 40 güne çıktı.. bu 4 ay bu şekilde ve ben hala adet olmadım 5 gün geciktim bugün test yaptım negatif.. bu konuda bir bilgisi olan varmı bana yardımcı olurmusunuz lütfen 3 gündürde karnımda ve yumurtalıklarımda batmalar var..
Bende 1 2 gün daha bekleyip kan testi vericemEn doğru cevabı kan testi ile alabilirsiniz bence.
1 2 gü daha bekleyip kan testi vericem ordada negatifse bende kontrole gitmeyi düşünüyorum ama gerçekten çok ilginç bıraktım ilk ay 43.gün oldum sonra 40a düştü bugün 47.gün hala gelen giden yokBende eğer bu ay adet olursam dkh dan sonraki 4. Adetim olacak. Benim düzensiz değil eski zamanlarımdaki gibi. Ama bekarkenki gibi yoğun olmuyorum. Bazen ilk gün yoğun sonra normal oluyor. İlacın etkisi yada evlendiğim için hormonal değişimler olabilir. Ama dkh asla düzensizlik yapmaz hatta adet düzensizliği için kullananlar var ilacı. Bende bi doktora görün. Ben gittim bi sorun yok demişti en azından için rahatlar.
6 ay önce en son kontrol oldum yumurtalıklarda hiçbir sorun yok dedi herşey normalmiş işin kötü yanı yumurtlama günlerimide takip edemiyorum bakalım doktor yolu şart normalinde hiç kafama takmam ama bu ay bunu yaşayınca bir sıkıntı var dedimCnm biraz psikolojik sağlıkta bir şey varsa da pcos gibi gecikmeler olabilir istersen kan ver yarın , aklında soru kalmaz[/QUOT
Yok cnm stresten gecikmiş ol inş6 ay önce en son kontrol oldum yumurtalıklarda hiçbir sorun yok dedi herşey normalmiş işin kötü yanı yumurtlama günlerimide takip edemiyorum bakalım doktor yolu şart normalinde hiç kafama takmam ama bu ay bunu yaşayınca bir sıkıntı var dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?