- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Kizlar benim de bugune kadar belirtim yoktu.Suan hafif ates var, belirtisi olmayanlar umudunu kaybetmesin bence. Bat 2 gun var daha. Sabah ilk testimi yaptim buradan da paylasayim
Insallah canim guzel haberle donerim size. Benim de normalde 35.8 civari bugun 36.2 idi. Senin Bat ne zaman :)Şu anda bana umut oldun. Benim de zaman zaman atesim yukseliyor. Normalde 35.6 35.8 Ken dün 36.5 gördüm. Ama yasadiklarimin hicbiri bariz belirti değil. Üstelik regl belirtilerine de çok benziyor. O yuzden sabırla bekliyorum gelecek sonucu
Insallah canim guzel haberle donerim size. Benim de normalde 35.8 civari bugun 36.2 idi. Senin Bat ne zaman :)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar benim de bugune kadar belirtim yoktu.Suan hafif ates var, belirtisi olmayanlar umudunu kaybetmesin bence. Bat 2 gun var daha. Sabah ilk testimi yaptim buradan da paylasayim
Bat gunu test yap bakalim ben de merak ettim insallah kopkoyu cizgiler goruruz ikimiz de :)İnsallİn canim. Benim bat aslında belirsiz. Ovulasyon testleriyle yaptığım takibe gore iki gün sonra olmam gerekiyor. Ama ne agri ne sızı hicbir belirti yok şu anda. Geçen ay bes gun onceden yoğun ağrılarım tutmuştu. Hem kasık hem bacak. Simdi ise hiçbiri yok
İnşallah canım :)İnşallah güzel şeyler söyler :)
Yaa canım inşallah güzel haberler alırsın sende canım1buçuk sene canım
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahDün gece ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili de verdim hastaneye gidip 148 çıktı hamileyim kızlar Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin
Canım hamile misinKizlar benim de bugune kadar belirtim yoktu.Suan hafif ates var, belirtisi olmayanlar umudunu kaybetmesin bence. Bat 2 gun var daha. Sabah ilk testimi yaptim buradan da paylasayim
Canim hayirli olsun ben de bugun test yaptim ama emin olamiyorum. Sen kesinlestirmissin kandan da. Fikir vermek acisindan test fotosunu paylasir misin?25 ağustos bat ben bugün öğrendim
Canim testte silik cizgi belirdi ama biraz bekliyim diyorum bat gunu tekrar yapicam insallah oyledir :)Canım hamile misin
İnşallah canım sağlıcakla gelsin :)Canim testte silik cizgi belirdi ama biraz bekliyim diyorum bat gunu tekrar yapicam insallah oyledir :)
Yaa hadi inşallah hamiş sin dır canımCanim testte silik cizgi belirdi ama biraz bekliyim diyorum bat gunu tekrar yapicam insallah oyledir :)
Ben kullandım canım.2 ay kullandimMrb lar kizlar aranizda klomen kullanan varmi ? 2.ayim cumartesi yumurta takibim var .
Kızlar selam iyi Bayram'lar herkese soğan kürü kullanan var mı hiç birşey danışmak istiyorum
Benim kırmızılar hala gelmedi
Bat döngüm sadece son 2 ay 30 gün olmuştu ama ben geçici olduğunu düşünmüştüm .Sanırım bu ayda 30 gün olacak.Ama plansız şeylerden hoşlanmadığım için bundan hoşlanmadım
Neyse artık.Hamile olmadigim belli nasılsa ne zaman gelirse gelsin
Nermin sen ne yaptın geldimi kırmızılar
Dün gece ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili de verdim hastaneye gidip 148 çıktı hamileyim kızlar Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?