Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben her ay en az 7 kala başlıyorum test yapmaya.Bekle diyecek durumda değilim ama sanki 8 biraz fazla gibi.2 gün daha bekleyip dayanmıyorsan teste başla derim ben.Allah kalbine göre versin inşallah
Amin inşallah canım nerdeyse 1 yıllık evliyiz 8 aydın deniyoruz bu ay soğan kürünü uyguladım bide ovulasyon testiyle takip ettim inşallah olmuştur bu ay

Dün gece ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili de verdim hastaneye gidip 148 çıktı hamileyim kızlar Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Ya cok sevindim hayirli olsun. insallah ben de bu ay bu haberi alırım diyecegim ama nedense beklemiyorum. Senin belirtilerin yok bende cunku. Bu arada seninle bat aynıydı benim yapsam çıkar belki ama üzülmek istemiyorum o yuzden regl bekleyecegim

Kasıkta seyirme geçen ay ilk defa yaşafıö yerimden fırladım bu ne ne oluyor diye , sanki bebek varda tekme atıyo gibi
elimi koyunca duruyordu birde , amaaa tabiki bişi çıkmadı ondan
Hmmm ben de bir kaç gündür kasıkta ağrı oluyor bacağım kasılıyor ara ara ve seyirme bir şey atma gibi oluyor anlamadım

Kizlar benim de bugune kadar belirtim yoktu.Suan hafif ates var, belirtisi olmayanlar umudunu kaybetmesin bence. Bat 2 gun var daha. Sabah ilk testimi yaptim buradan da paylasayim

Eklentiler

• Screenshot_20180823-133652_Gallery.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…