Amin inşallah canım nerdeyse 1 yıllık evliyiz 8 aydın deniyoruz bu ay soğan kürünü uyguladım bide ovulasyon testiyle takip ettim inşallah olmuştur bu ayCanım ben her ay en az 7 kala başlıyorum test yapmaya.Bekle diyecek durumda değilim ama sanki 8 biraz fazla gibi.2 gün daha bekleyip dayanmıyorsan teste başla derim ben.Allah kalbine göre versin inşallah
Rica ederim canım yardımcı olabilmişimdir umarım
Amin inşallah canım nerdeyse 1 yıllık evliyiz 8 aydın deniyoruz bu ay soğan kürünü uyguladım bide ovulasyon testiyle takip ettim inşallah olmuştur bu ay
Kabuklarını soydum 4e böldüm o şekilde kaynattım canım ilk 3 gün kahverengi akıntı geldi başka da hiç gelmediSoğan kürünü Nasıl denedin kabuklarını soydun mu yoksa kabuklarıyla mı kaynattın Can'ım
Ayyy hası inşallah canım hamiş sin dir ne zaman dır bekliyorsun sende
Adetinize kaç gün kala test yapıp öğrendinizDün gece ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili de verdim hastaneye gidip 148 çıktı hamileyim kızlar Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Hadi gozun aydin canim.. tebrikler cifte bayram :) acile mi gittin?Dün gece ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili de verdim hastaneye gidip 148 çıktı hamileyim kızlar Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
2 gün kala bat 25 ağustosAdetinize kaç gün kala test yapıp öğrendiniz
Evet cnm acile ama kadın Doğum doktoruna göründümHadi gozun aydin canim.. tebrikler cifte bayram :) acile mi gittin?
25 ağustos bat ben bugün öğrendimAdetinize kaç gün kala test yapıp öğrendiniz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımDün gece ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili de verdim hastaneye gidip 148 çıktı hamileyim kızlar Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Dün gece ve bu sabah evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili de verdim hastaneye gidip 148 çıktı hamileyim kızlar Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Kızlar kasıkta seyirme bir belirti olabilir mi ?
Hmmm ben de bir kaç gündür kasıkta ağrı oluyor bacağım kasılıyor ara ara ve seyirme bir şey atma gibi oluyor anlamadımKasıkta seyirme geçen ay ilk defa yaşafıö yerimden fırladım bu ne ne oluyor diye , sanki bebek varda tekme atıyo gibi
elimi koyunca duruyordu birde , amaaa tabiki bişi çıkmadı ondan
Ben elimi koyunca hissediyorumHmmm ben de bir kaç gündür kasıkta ağrı oluyor bacağım kasılıyor ara ara ve seyirme bir şey atma gibi oluyor anlamadım
Ben elimi koyunca hissediyorum
İnşallah canım benim hepimizin inşallahBenimki de ilginç oldu işte sanki trköeleme dedikleri olay gibi ekimi koyunca ürküp duruuo gibi çekince bidaha başlıyordu garip bi hal yani inş sende Sonuç gebelik olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?