• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Hanımlar,

Hoş sohbetinize dahil olmak istedim kabul ederseniz ☺️

İki aydır ben de yeniden anne olmak istegiyle cabalıyorum. Bu ikinci ayım yani. Pco var bende ve bat tarihim su an net değil. Bu ay ovulasyon testi de denedim. Ayin 8inde pik oldu ertesi gun de çizgiler esitti muhtemelen en geç 10unda yumurtlama gerceklesti. Pco olduğu için bundan bile emin degilim. Yine de umut hep var ☺️ sözü çok uzattim, son olarak eğer ovu testleri yaniltmiyorsa Bata son 3 gün ☺️
Insallah vardir canim burda pcolu cok hamile gordu bu gozler biri de sen olrsun insallah.

Slm kızlar şimdi aklıma geldi sizlerle de paylaşayım:
Arkadaşımın Ablası 83 doğumlu. Üç düşüğü oldu. Denediler uzun süre aşılama vs ne gerekiyorsa yapıldı. Ama olmadı. Sonra tüp bebeğe karar verdiler. Adet olmayı bekliyordu. Adet olunca doktora gideceklerdi.
Herhalde artık tüp bebek yapacaz diye düşündüğünden kafası rahatladı stresi kalmadı ve doğal yolla gebe kaldı.
Bizler de inş gönül ferahlığı ile stres olmadan hemencecik gebe kalırız gerçekten kafada bitiyor her şey.
Gelmeyecem buralara diyorum gene bat sayıyorum gene forumlardayım belirti aramacalar falan . İyice ileri tarihe atıyoruz gebeliği.
İnş allahım isteyen herkesin tez vakitte karnını doldursun

Ben varım canim. Bu ay kullandim. Sonucunu görmek için ya regl ya da bebis haberi bekliyorum şu an ☺️

Nasıl kullandın bana da der misin cnm benim kist var basit kist de o yüzden kullanıyorum hem bebiş için tabi inşallah sende güzel haberler alırsın yakın Zaman da ben kabuklarını doğrayıp yapıyordum soğan kürünü yengem yapmış daha önce kabuklarını doğramadan yapıcaksın dedi de

Nasıl kullandın bana da der misin cnm benim kist var basit kist de o yüzden kullanıyorum hem bebiş için tabi inşallah sende güzel haberler alırsın yakın Zaman da ben kabuklarını doğrayıp yapıyordum soğan kürünü yengem yapmış daha önce kabuklarını doğramadan yapıcaksın dedi de

Canım bununla ilgili çok mesaj okudum saracoglunun çok videosunu izledim. İbrahim Saracoglu ince kabuğu soyulacak diyor tum videolarda. Bir buçuk bardak hazır icme suyunu kaynattım. Orta boy kahverengi kabuklu beyaz yemeklik soğanın kabugunu incecik aldım. Dörde bölüp kaynayan suya attim. Soğanlar fokur fokur kaynamaya başlayınca bes dakika zaman tuttum beş dakika sonra kapatip süzdüm. Beş dakika bekleyip sicakken yudum yudum içtim. İliktan sıcak olsun diyor Saraçoğlu soğuduktan sonra hiçbir işe yaramazmış. 15 gün uygulayip bıraktım. Regl olursam bir dahaki ay regle yakın on gun daha yapacağım ☺️

Back