- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 gun cok erken bence cnm normal test mi erken gebelik testi mi? Ne kadar damlattin cok kacmis gibi?Merhaba kızlar benim adetimede 8 gün var sol kasıgım cok agrıyordu dayanamadım test yaptım cok silik cıktı ikinci cizgi veya ben öyle görmek istiyorum
hüsranaKuzum seninki inşallah bebek.Bence sen fazla takma bu endişeyle geçen zamana üzüleceksin
3 damla damlattım yok normal gebelik testi kuzum biraz bekliyim öyle yapcam yada erken döllendi bende anlamadım8 gun cok erken bence cnm normal test mi erken gebelik testi mi? Ne kadar damlattin cok kacmis gibi?
Insallah aliriz guzel haberlerinizi:)3 damla damlattım yok normal gebelik testi kuzum biraz bekliyim öyle yapcam yada erken döllendi bende anlamadım
İnsallah hayırlısı artık zaten kendimi kaptırmadım olmazsa üzülmiyim diyeInsallah aliriz guzel haberlerinizi:)
Insallah vardir canim burda pcolu cok hamile gordu bu gozler biri de sen olrsun insallah.Merhaba Hanımlar,
Hoş sohbetinize dahil olmak istedim kabul ederseniz
İki aydır ben de yeniden anne olmak istegiyle cabalıyorum. Bu ikinci ayım yani. Pco var bende ve bat tarihim su an net değil. Bu ay ovulasyon testi de denedim. Ayin 8inde pik oldu ertesi gun de çizgiler esitti muhtemelen en geç 10unda yumurtlama gerceklesti. Pco olduğu için bundan bile emin degilim. Yine de umut hep var sözü çok uzattim, son olarak eğer ovu testleri yaniltmiyorsa Bata son 3 gün
Cok haklisin insan bi kaptiriverince cok uzuluyor en iyisi dusunmemek.. tekrarla bakalim testi koyulasma olacak mi?İnsallah hayırlısı artık zaten kendimi kaptırmadım olmazsa üzülmiyim diye
Hafta sonu denicem bakalımCok haklisin insan bi kaptiriverince cok uzuluyor en iyisi dusunmemek.. tekrarla bakalim testi koyulasma olacak mi?
Kuzum sen nasılsın. Nasıl gidiyor bayram.Cok haklisin insan bi kaptiriverince cok uzuluyor en iyisi dusunmemek.. tekrarla bakalim testi koyulasma olacak mi?
Inşallah hayırlısıyla sende güzel haberi alırsınHerkese iyi bayramlar benim de 9 gün kaldı belirti yok .
İnş cnm hep birlikte güzel haberler alalım.Inşallah hayırlısıyla sende güzel haberi alırsın
Insallah vardir canim burda pcolu cok hamile gordu bu gozler biri de sen olrsun insallah.
Kızlar selam iyi Bayram'lar herkese soğan kürü kullanan var mı hiç birşey danışmak istiyorum
Ben varım canim. Bu ay kullandim. Sonucunu görmek için ya regl ya da bebis haberi bekliyorum şu an
Gunaydin canim cok yogun oldu adet bugun 4.gun hala yogun kimyasal dedikleri mi acaba?Kuzum sen nasılsın. Nasıl gidiyor bayram.
Nasıl kullandın bana da der misin cnm benim kist var basit kist de o yüzden kullanıyorum hem bebiş için tabi inşallah sende güzel haberler alırsın yakın Zaman da ben kabuklarını doğrayıp yapıyordum soğan kürünü yengem yapmış daha önce kabuklarını doğramadan yapıcaksın dedi de