Anladım canım istersem test yap diyecektim ama yine de sen bilirsin istersen bat in geçmesini bekle canım
Judy_K Kuzum ben dün tüm gün o göğüs ağrısını bu defa net hissettiğim için tamamdır bu iş oldum açıkçası .Erken sevindim içten içten. Bide ben en son 10 gün önce ilişki yaşadım çünkü hem kasık agrım var hem mide bulantim .Ama bunlardan dolayı hamileyim diyemem çünkü enfeksiyon çıkmıştı idrarda benim.Bugun göğüs agrım bitmiş. Kasık ağrımda bitmiş. Ne yapalım kısmet diyeceğiz ve daha çok çalışacağız demekki
Ya ben birde hayıt suyu çok duydum denesemmi.Ne ise yarıyor acaba.Esimede keçi boynuzu pekmezi icireyimYeni ay yeni umutlar.Zaten bayram gırgır şamata Şükür üzülmeye kendini dinlemeye fırsat bulamıyor ınsan
Gelsin yeni ay yeni heyecanlar
İnşallah canım Allah razı olsun inşallah bebektir .Herkese günaydın
Umutlu Anne Bekleyiste
ikinci testte çizgiyi bende görüyorum canım inşaALLAH sağlıklı gebeliktir
Bende aynen senin durumundayım canım dünkü testte bişey çıkmadı. Yarın bat günüm. Dün ara ara kasık ağrılarım oldu göğüslerim şiş. Adet sancısı gibi sancılarım geliyor ama adet gelmiyor. Bide dün afedersin ilişki oldu ve sağ kasığımda acayip sancı hissettim neyin nesi anlamadım. Normalde adet öncesi ilişkiden sonra hemen adet olurdum. Olmadım ama ağrılar devam ediyo.inşaALLAH bu sefer olur ya her ay belirti yaşayıp adet olmak çok kötü bu bayram bol bol hamişli bayram olsun inşaALLAH
İnşallah Allah razı olsun Bebektir inşallahBen 2.testte çizgiyi gayet rahat görüyorum ama
Ay hadi inşallah bayram hediyesi gelmiş size
Ben bıraksam da eşim bırakmıyor işte
Şu an midem bulanıyor ve hafif kasık ve bel ağrım var adet olmak istemiyoruuummm yaaabayram coşkusu yok henüz bende. Hamiş olduğumuzu öğrensek de bayram olsaaa
Inşallah kan testiylede garantilersin canım ve rahat bir hamilelik geçirirsin .Kendine dikkat et bayramda.İnşallah Allah razı olsun Bebektir inşallah
Yaa cok tatli anlatiyosun her anini ruh halini.bende aynen senin ruhaniyetindeyim suan.tek fark ben ilkimi istiyorum 1.5 senedir bekliyorum ve bu ayda beklicem sanirim.adet oncesi sivilcem cikti umudum foraValla bende etkilenmeyeceğim bu ay dedim ama bi moral bozukluğu bi huzursuzluk çöktü içime. Böyle zamanlarda eşim yanımda olsun yine tatlı tatlı sakince konuşsun bende ona naz yapayım istiyorum ama bugün kesinlikle çok çok geç gelir.Isleride çok yoğun .Az önce aradı nasılsın ne yapıyorsun diye sesini duyunca ağlamak geldi içimden .Böyle zamanlarda kendime kızıyorum. En çok ilk cocugu için uğraşanlar adına üzülüyorum .Ilki ikincisi yok hepsi aynı coşku aynı heyecan ama benim dualarımda dileyebileceğim zarif naif bi kızım var. Karşımda minyatür Melek gibi duruyor .Aynı benVe ben hayatta en cok istedigi seyi veremiyorum ona.Kafam allak bullak.Temizlik yapıyorum bi yandan kafam dağılmıyor
Yinede kırmızılılar gelene kadar umut etmekten vazgeçmeyeceğim .
Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs
Ay canım benim yaa.Allah benden önce ilkini isteyen bekleyenlere versin inşallahYaa cok tatli anlatiyosun her anini ruh halini.bende aynen senin ruhaniyetindeyim suan.tek fark ben ilkimi istiyorum 1.5 senedir bekliyorum ve bu ayda beklicem sanirim.adet oncesi sivilcem cikti umudum foracuma degilse cmt nisan degilse mayis (güzel slogan)
Inşallah kan testiylede garantilersin canım ve rahat bir hamilelik geçirirsin .Kendine dikkat et bayramda.[/QUOTO. Okuyunca ağladım . Çooook teşekkür ederim Allah razı olsun. Allah razı olsun çok sağ ol.
Ay bende seni merak etmiştim .Demek umut gelecek aya kaldı .Olsun.Galiba bizimde öyle ama olsun.Allah sağlık versinKizlar ben geldimm.. ben adet oldum bugun.. insallah siz olmazsiniz
Sagol tatlim insallah obur ayaAy bende seni merak etmiştim .Demek umut gelecek aya kaldı .Olsun.Galiba bizimde öyle ama olsun.Allah sağlık versin
Ya kizlar simdi erken hamilelim belirtileri diye bir forum var ya onu okuyordum.Bir üye 2.3. Çocuk isteyen ve olmuyor diye uzulenlere saçma bir şey yazmış .Biz sanki şükretmiyoruz 1 evladımız var diye.Ben hep diyorum Allah benden önce ilk çocuğunu bekleyenlere versin diye.Hakkaten sınır oldum.
Evet canim geldi ya yarin bekliyordum dun geldi ama bugun soktu erken geldi yani ..hayirlisi bakalim.can09e Sinemsi adet mi oldun? hayırlısı tatlım. Benim de adet olduğum an olan kasık sancım var ve belim kopuyor gelecek galibaaa yinee
Evet canim geldi ya yarin bekliyordum dun geldi ama bugun soktu erken geldi yani ..hayirlisi bakalim.
Insallah siz olmazsiniz cifte bayraaamm
Ne kadar saçma bir düşünce burada kendimiz icin de dua ediyoruz diğer arkadaslar icin de bir çocuğu olan o zaman istemesin dua etmesin umud etmesin nerden biliyorlar belki bana üçüncü çocuğum yeni bi umud olacak bizi ayakta tutan tek şey bu dünyada çocuklarımız belki büyük acı yaşadım çocuklarım ile ayakta durmaya unutmaya çalışıyorum kimin ne yaşadığını nerden bilecekler asıl bencillik bi insan icin bunu düşünmek insallah rabbim sanada hayırlısı ile tez zamanda bu güzel duyguyu yaşatır Cnm .Ya kizlar simdi erken hamilelim belirtileri diye bir forum var ya onu okuyordum.Bir üye 2.3. Çocuk isteyen ve olmuyor diye uzulenlere saçma bir şey yazmış .Biz sanki şükretmiyoruz 1 evladımız var diye.Ben hep diyorum Allah benden önce ilk çocuğunu bekleyenlere versin diye.Hakkaten sınır oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?