İnşallah canım benim beklemek gerçekten zor bide çevrede soran olmasa aslında bu kadar stres yapmam ama işte bekleyenler çokBunu yap sonuç almazsan gelecek aya onu yaparsın aynı anda yapma canım. İnşaALLAH bu işe yarar da onu yapmana gerek kalmaz :)
AminnnnnCanım ALLAH razı olsun ya heryerde paylaşıyorsun. Rabbim sevindirsin inşaALLAH seni.
İnşallah canım benim beklemek gerçekten zor bide çevrede soran olmasa aslında bu kadar stres yapmam ama işte bekleyenler çok
Aynen walla hele de tek erkek olunca eşimMillet bizden çok bekliyor Valla :)
Aynen walla hele de tek erkek olunca eşim
Bizde torun çok kaynanamda var ama o oğlunun olsun istiyor gerçi o hiç bişey demiyo bana ama çevrede ki herkes sürekli soruyorBizde bizimkiler bekliyor. Daha torunları yok da ondan :)
Kaynanamların 4tane torunları var :)
Bizde torun çok kaynanamda var ama o oğlunun olsun istiyor gerçi o hiç bişey demiyo bana ama çevrede ki herkes sürekli soruyor
Aynen walla canım inşallah Rabbim tez vakitte bizlerede nasip ederSorarlar canım sorarlar bitmez o çevredekilerin soruları :)
Aynen walla canım inşallah Rabbim tez vakitte bizlerede nasip eder
Yok Cnm ben kullanmadım klomen yeterli gelmezse famera veriyor doktor etkisi daha fazla .
Bende direk femara verdi canım inşallah vesile olur dualarını eksik etmeYok Cnm ben kullanmadım klomen yeterli gelmezse famera veriyor doktor etkisi daha fazla .
Canlarım güzel haberler yok ki. İnsan da yıpranıyor haliyle hep belirti beklemekten. Bende ondan takmııyorum artık belirtilere.cadikiz0201 @kerem34gul hamişler nasıl gidiyor hamilelik? :)
iyi çok şükür bugun kontrolden geldik cinsiyet öğrendik çok şükür herşey güzel gidiyor rabbim sizede nasip eder inşallah
Bana doktor verdi canım hastalığın 4.günğ başlayıp 6 gün kullanacam aç ya da tok farketmez dedi bide bununla beraber inofolic combi kullanacam onu da aç mı tok nu kullanayım bilmiyorum bu konularda bilgin varmıKlomenin muadili bi ilaç canım. Ama klomendeki gibi çok yumurta oluşmasını değil de az ve kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor. Ayrıca rahmi gebeliğe hazırlıyor.
Bildiğin folik asitin pkolular için olanı. Ama bazı doktorlar pko olmasa da gebeliği hızlandırmak için veriyorlar. Hamilelik oluşana kadar hatta sonrasında 12 hafta daha kullanacaksın. Aç tok farketmez. Ama aç tavsiye ediliyor. Eczane farketmez demiştir büyük ihtimalle.Bana doktor verdi canım hastalığın 4.günğ başlayıp 6 gün kullanacam aç ya da tok farketmez dedi bide bununla beraber inofolic combi kullanacam onu da aç mı tok nu kullanayım bilmiyorum bu konularda bilgin varmı
Aynen canım iki ilaca da farketmez dedi teşekkür ederim cevapladığı içinBildiğin folik asitin pkolular için olanı. Ama bazı doktorlar pko olmasa da gebeliği hızlandırmak için veriyorlar. Hamilelik oluşana kadar hatta sonrasında 12 hafta daha kullanacaksın. Aç tok farketmez. Ama aç tavsiye ediliyor. Eczane farketmez demiştir büyük ihtimalle.
Rica ederim. İnşallah kısa zamanda sonuç alırsınAynen canım iki ilaca da farketmez dedi teşekkür ederim cevapladığı için
amin canım benim .rabbim kimin içinde iyi dileği varsa tez zamanda kabul etsin insaAllahBitanesin ya bende seni seviyorum canım. Rabbim seni de miniğini de korusun inşallah :)
amin canım benim .rabbim kimin içinde iyi dileği varsa tez zamanda kabul etsin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?